KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ-WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ-WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 800 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem orginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej- komunikacja w języku wietnamskim z pozostałymi pracownikami oraz dostawcami
Data publikacji: 2019-10-15
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem orginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej- komunikacja w języku wietnamskim z pozostałymi pracownikami oraz dostawcami
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ-WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość orginalnych przepisów,receptur kuchni wietnamskiej- znajomość języka wietnamskiego w mowie i piśmie poziom komunikatywny
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.10.2019
Data dodania oferty pracy: 15.10.2019
Oferta pracy ważna do: 29.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?51a586e8d1c6898602089ee6fcf4702c
Podobne oferty pracy
- Umiejętność pracy w zespole- Kreatywność z doświadczeniem kuchni polskiej- Umiejętność zorganizowania pracy- Samodyscyplina- Odpowiedzialność, sumienność i dobra organizacja pracy[Godzina zakończenia pracy] : 18:00
RESTAURACJA MACIEK - 2016-01-15 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni, przygotowanie i gotowanie domowych posiłków. Umowa na 3 miesiące okres próbny, następnie umowa roczna lub dłuższa. Godziny pracy: 7.30- 18.30
Dom Opieki Dolina Słupi Jolanta Szczerbaty - 2017-10-13 - Kobylnica (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-03-21 - Pelplin (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Jabłonowo (mazowieckie)
Roboty budowlaneMożliwa umowa na czas określony
F.H.U.B. MARTICA Martyna Apcewicz - 2016-09-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni hotelowej,przygotowywanie dań serwowanych w restauracji hotelowej
REZYDENT S.A. - 2017-01-26 - Gdańsk (pomorskie)
Branża gastronomia. Przygotowywanie posiłków, wybór narzędzi pracy, wybór produktów spożywczych i nadzorowanie ich świeżości, opracowywanie recpetur, opracowywanie karty dań, nadzór nad jakością dań, wydawanie posiłków. Praca na dwie zmiany od 08:00-16:00 do 16:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie ciasta na pizzę, przygotowywanie składników, wypiekanie pizzy w piecu, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas określony. praca na dwie zmiany, wg grafiku caly tydzień, w godz. 10:00-18:00; 14:00-22:00. Proponowany okrrs zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie według okreslonych norm i receptur kulinarnych, róznych potraw z surowców i produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem kuchni indyjskiej. Dbanie o dobrą jakość i świeżość używanych surowców i produktów. metkowane są w języku angielskim i hindi.
EXPRESS SP.Z O.O. - 2016-09-12 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-05-19 - Daszyna (łódzkie)
Obsługa wtryskarki, kontrola jakości, prace produkcyjne, układanie towaru, sortowanie, foliowanie, pakowanie. Miejsce pracy: Nowa Wieś WrocławskaKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: B
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Nowa Wieś Wrocławska (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w kuchni, praca w godzinach 05.00-13.00
Aleksandra Kubiesa A&J - 2017-02-24 - Kraków (małopolskie)
Do uzgodnienia
W & K SPÓŁKA CYWILNA - 2018-10-10 - Sanok (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-03-15 - Słupsk (pomorskie)
Produkcja pizzy, przygotowanie makaronów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
SEGREGACJA ARTYKUŁÓW PRZYGOTOWYWANIE PÓLŁPRODUKTÓW I GOTOWYCH DAŃ
kontakt przez PUP - 2018-12-17 - Żołędowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, CIAST Z ZASTOSOWANIEM MASZYN I URZĄDZEŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ I POLSKIEJ, WYKAŃCZANIE I ESTETYCZNE DEKOROWANIE POTRAW, PRACA DWUZMIANOWA W GODZ. 12.00 - 20.00, 16.00 - 24.00, DLA OSÓB BEZROBOTNYCH ZAREJESTROWANYCH W PUP KOŁOBRZEG, POSIADAJĄCYCH III PROFIL POMOCY.
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-12-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pieczenie pizzy, bułek pizzowych oraz ich sprzedaż.
PIZZERIA Mirosław Kwasek - 2016-09-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni.Przygotowanie i nadzorowanie potraw/dań kuchni bengalskiej.Przygotowywanie dań. Kalkulacja cen potraw.
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Ay Sp. zo.o. - 2017-04-20 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca w kuchni w restauracji
Firma "Sun - Set" Artur Żuraw - 2018-07-17 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie jadłospisu, obmyślanie
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Żywiec (śląskie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg.orginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni indyjskiej- przygotowywanie składników- dbałość o porządek w kuchni- umowa na czas określony-3 lata- godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa - 2015-12-02 - Świerklany Dolne (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla 120 dzieci.Miejsce pracy: Zabrze - Grzybowice.Godziny pracy: 6.00 - 14.00 od poniedziałku do piątku.
Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 8 - 2017-05-22 - Zabrze (śląskie)
Znajomość kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "GRAND" SYLWIA SADOWSKA - 2018-08-01 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań z różnych kultur kulinarnych, przekąsek, przystawek. estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-24 - Ośno Lubuskie (lubuskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-08-04 - Lubin (dolnośląskie)