KUCHARZ Wrocław oferta pracy BROWAR PROST SP.J Ryszard Pachura, Bożena Pachura
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 25 PLN
Zakres obowiązków: • odpowiedzialność za kuchnię,• tworzenie ofert kulinarnych i menu,• nadzorowanie jakości serwowanych dań,• tworzenie raportów HACCP,• realizacja wyznaczonych celów. Praca w godz.: 11:00-19:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 321 07 47, e-mail: hr (at) pneumat.com.pl
Data publikacji: 2020-06-29
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: BROWAR PROST SP.J Ryszard Pachura, Bożena Pachura
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Paprotna 4, 51-117 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• odpowiedzialność za kuchnię,• tworzenie ofert kulinarnych i menu,• nadzorowanie jakości serwowanych dań,• tworzenie raportów HACCP,• realizacja wyznaczonych celów. Praca w godz.: 11:00-19:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 321 07 47, e-mail: hr (at) pneumat.com.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 25 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 25 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: przygotowywanie posiłków
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcaenie: zasadnicze zawodowe, staż pracy: 3 lata na podobnym stanowisku, znajomość kilku rodzajów kuchni,umiejętność przygotowywania posiłków, komponowania karty dań
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy:
BROWAR PROST SP.J Ryszard Pachura, Bożena Pachura
danePracodawcy_nip: 8951004266
danePracodawcy_regon: 930426762
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Paprotna 4, 51-117 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane udziałem w rekrutacji prowadzonej przez BROWAR PROST SP.J. proszone są o przesłanie aktualnego CV z uwzględnieniem klauzuli: Wyrażam zgodę na wykorzystanie i przetwarzanie przez firmę Browar Prost sp.j. moich danych osobowych dla potrzeb bieżących i przyszłych rekrutacji do celów związanych z procesem rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997r. (tekst jednolity: Dz. U. 2014 r. poz. 1182). Przysługuje mi prawo dostępu do moich danych, ich poprawiania i żądania usunięcia.Browar Prost sp. j. jako administrator danych informuje, iż Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w związku z procesem rekrutacji. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych i ich poprawiania przez kontakt. Podanie danych w zakresie wynikającym z przepisów prawa pracy jest obowiązkowe, natomiast w zakresie szerszym niż określony w tych przepisach dobrowolne.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Paprotna
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.06.2020
Data dodania oferty pracy: 29.06.2020
Oferta pracy ważna do: 29.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d2abe2bc3946f5cfcc3a48985f7ea9b8
Podobne oferty pracy
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Zawiercie (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Grodków (opolskie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharza, umiejętności kulinarne, samodzielna organizacja pracy.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowow Usługowe Krzysztof Sadłocha - 2016-03-24 - Opalenica (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kurdyjskich, obsługa urządzeń gastronomicznychpraca na umowę na czas określony poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym, praca na trzy zmiany w godzinach 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Kucharz
Sklep Spożywczo Przemysłowy Całodobowy Kazimieruk Bożena - 2017-03-30 - Czyżew (podlaskie)
przygotowanie potraw wg receptury, obieranie warzyw, owoców
Restauracja "WZORCOWA" Helena Tarka - 2020-06-17 - Złotoryja (dolnośląskie)
Praca w kuchni.
Byczkowska Dorota OŚRODEK WYPOCZYNKOWO-SZKOLENIOWY ŁAPINO - 2017-06-05 - Kolbudy (pomorskie)
Wydawanie potraw, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich planowaną wartością.
Uzdrowisko Świeradów Czerniawa Sp. z o.o. Grupa PGU - 2018-02-23 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2200 zł brutto do uzgodnienia +premia; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-20
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy"Orka" Ryszard Wiencek - 2016-03-04 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami oraz przy uwzględnieniu kosztów produkcji
Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o. - 2015-11-26 - Przyłęków (śląskie)
przygotowywanie posiłków; godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Obróbka warzyw, mięs,przygotowywanie potraw, przygotowywanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2" - 2018-01-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Samodzielna praca przy realizacji zamówień a'la carte oraz imprezowych. Około 168 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 13-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
PPUH BACERO JOLANTA WALCZAK - 2019-09-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w charakterze pracownika ogólnobudowlanego.Wymagania: doświadczenie zawodowe, prawo jazdy kat. "B". Praca na terenie woj. śląskiego (w zależności od zleceń)
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Patryk Gogolin - 2016-01-21 - Pietrowice Wielkie (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla pracowników; wydanie posiłków; dbanie o estetykę stołówki.
Tarczyński S.A. - 2018-12-20 - Ujeździec Mały (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchnii azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2017-07-20 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej i indyjskiej i arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Libiąż (małopolskie)
Utrzymanie w czystości terenów komunalnych (usuwanie chwastów z chodników, zbieranie śmieci, koszenie, odśnieżanie).
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Siedlce (mazowieckie)
jw.
Muratori BIS Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACYMiejsce pracy: Wrocław, ul. Kasprowiczaokoło 170 h pracy w miesiącudyspozycyjność 8-16 i 14-22Sala G
RIDEXIM SP. Z O.O. - 2017-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharza w pensjonacie - restauracji
Gaststätte Erntekranzbaude A. Dornig - 2017-11-22 - Niemcy (Niemcy)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, śląskiej.- W razie potrzeby pracodawca zapewnia bezpłatne zakwaterowanie oraz bezpłatne wyżywienie.- Wynagrodzenie: 15 do 20 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 32-202-69-65, 500-195-329) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Konstantego Kempy 5, 40-668 Katowice).
RESTAURACJA WENA JAN KURZYCA - 2016-06-06 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
"A. M. TRADE" Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości pomieszczeń w pracy oraz urządzeń niezbednych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Borowo (pomorskie)
przyrządzanie posiłków z karty, sprawne wydawanie dań, utrzymywanie czystego miejsca pracy
Karczma "Harynda" - 2017-08-21 - Bieruń (śląskie)
-praca w rejestracji: obsługa urządzeń biurowych, zakładanie kart pacjentów
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Oława (dolnośląskie)