KUCHARZ Suwałki oferta pracy Hańcza s.c. Stanisława Nowak, Jan Felicjan Nowak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2019-05-16
Lokalizacja: Suwałki (podlaskie)
Pracodawca: Hańcza s.c. Stanisława Nowak, Jan Felicjan Nowak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 2, 16-400 Suwałki, powiat: m. Suwałki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Suwałki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Suwałki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Suwałki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy:
Hańcza s.c. Stanisława Nowak, Jan Felicjan Nowak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Suwałkach
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 2, 16-400 Suwałki, powiat: m. Suwałki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Suwałki
Gmina pracodawcy: Suwałki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Suwałki
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Suwałkach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2019
Oferta pracy ważna do: 16.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?170ff55d6b7e1f5e0ceb65fe6dcd5d6b
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków zbilansowanej diety, obsługa imprez okolicznosciowych, bieżąca obsluga klientów, ustalanie karty dań
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Alwernia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej oraz kebab
Agnieszka Darznik - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie dań zimnych i gorących, garmażu
LECH RESORT & SPA - 2017-04-12 - Łeba (pomorskie)
wg stanowiska
Tomasz Helt "TOMEX" - 2016-03-10 - Jastrowie (wielkopolskie)
Gotowanie potraw i deserów kuchni odesskiej i ukraińskiej. Praca na umowę zlecenie, ok. 168 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz. 11:00-19:00., wg potrzeb praca w sobotę, niedzielę. Oferta dostępna w salia G
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
CZYNNOŚCI POLEGAJĄCE NA PRZYGOTOWANIU I SPRZEDAŻY POTRAW WG. ZAMÓWIEŃ KLIENTÓW. OBSŁUGA SPRZĘTU NIEZBĘDNA DO PRZYGOTOWANIA I PRZECHOWYWANIA DAŃ.
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
wg zakresu czynności dla kontrolera jakości
kontakt przez OHP - 2016-04-28 - Sulisławice (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci około 100-wymagane doświadczenie
Publiczne Samorządowe Przedszkole w Czastarach - 2016-08-17 - Czastary (łódzkie)
Przygotowywanie potraw fast - food, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o porządek w miejscu pracy.Praca od poniedziałku do piątku w godzinach od 10:00 do 18:00 i od 12:00 do 20:00.
Bieniek Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowo-Transportowa - 2019-03-21 - Wodzisław Śląski (śląskie)
prace pomocnicze w kuchni i barze; dowóz do klienta
Choszczewski Krzysztof Firma "SZRONEX" - 2018-08-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków;obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Rawicz (wielkopolskie)
Praca dla kucharzy w restauracji słynącej z wypieku pizzy. Restauracja działa od maja do początków września (długość otwarcia uzależniona od pogody i zamarzania morza) i serwuje pyszne włoskie jedzenie.
Classic Pizza Restaurant - 2019-04-30 - Finlandia (Finlandia)
przygotowywanie potraw-kuchnia Polska
KOSTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-21 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłkówutrzymywanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez OHP - 2018-04-13 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
Kucharz przygotowywanie posiłków (KUCHNIA EUROPEJSKA),praca na 1/2 etatu, dyspozycyjność 12:00-24:00 w soboty do 01:00, kontakt z pracodawcą osobisty,sala G
P-1 S.C.Samuszkiewicz Zbigniew Kostański Włodzimierz - 2017-06-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Mile widziane wykształcenie gastronomiczne; min. roczne doświadczenie zawodowe jako samodzielny kucharz; aktualna książeczka sanepidowska; samodzielna praca na kuchni; umiejętność przygotowania posiłków; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; odpowiedzialność; chęci do pracy; umowa zlecenie z późniejszym przejściem na umowę o pracę; miejsce pracy Gliwice;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-22 - Gliwice (śląskie)
Utrzymanie czystości , przygotowywanie potraw , zamawianie towaru , odpowiedzialnosć za stan magazynowy , zarządzanie zespołem.
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2016-05-11 - Brzezina (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań oraz produkcji w kuchni. Staranność w wykonywaniu i dekorowaniu dań. Znajomość receptur
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Nawiązywanie kontaktów handlowych z klientami, negocjowanie kontraktów, nadzór nad powierzonymi projektami, obserwacja rynku pracy, promowanie nowych produktów firmyMiejsce pracy: Województwo dolnośląskieKontakt z pracodawcą: marta.zaclona (at) unilux.com.plSala G
UNILUX SYSTEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Układanie jadłospisów, analiza założeń kaloryczności posiłków, odpowiedzialność za prawidłowe diety, realizowanie budżetu i kontrolowanie kosztu surowca.
CATERMED S.A. - 2016-10-04 - Dzierżążno (pomorskie)
Kucharz-kelner
GERMA Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Wojnowo (lubuskie)
Przygotowanie potraw, także dań z grilla.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
STAPOL Piotr Staszków - 2018-03-29 - Człuchów (pomorskie)
Wykształcenie min. zawodowe; doświadczenie: brak wymagań; obsługa przystanku międzynarodowego, utrzymanie czystości na przystanku, WC oraz na stacji obsługi; jedna zmiana po 12 godz. wg. grafiku; miejsce pracy: Gliwice;
PRZEDSIĘBIORSTWO KOMUNIKACJI SAMOCHODOWEJ SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-07 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie posiłków, przygotowanie zamówień towaru
GRUPA GASTRO S.C. - 2017-04-13 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane doświadczenie, znajomość kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posiłków pod zamówienie klienta, obsługa imprez. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA SZYKOWNA USŁUGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS - 2018-06-20 - Rybnik (śląskie)
prowadzenie sekretariatu
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczeglice (świętokrzyskie)