KUCHARZ/KUCHARKA Gietrzwałd oferta pracy PEG EWA GUTOWSKA-DOWGWIŁŁOWICZ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 570 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków oraz utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
Data publikacji: 2019-11-04
Lokalizacja: Gietrzwałd (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: PEG EWA GUTOWSKA-DOWGWIŁŁOWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Olsztyńska 38, 11-036 Gietrzwałd, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków oraz utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 570 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gietrzwałd
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gietrzwałd
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 570 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagania-oczekiwania pracodawcy: wykształcenie minimum zawodowe kierunkowe lub inne z rocznym doświadczeniem zawodowym
Nazwa pracodawcy: PEG EWA GUTOWSKA-DOWGWIŁŁOWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
Olsztyńska 38, 11-036 Gietrzwałd, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Gietrzwałd
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gietrzwałd
Ulica pracodawcy: Olsztyńska
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.11.2019
Data dodania oferty pracy: 04.11.2019
Oferta pracy ważna do: 29.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1f79aaefafc8079a033311656169816a
Podobne oferty pracy
Gotuje, przygotuwuje przyprawy w kuchni orientalnej, znajomość kuchni tajskiej i wietnamskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Forma zawarcia umowy zlecenie: nie mnie niż 8 godzin w miesiacu. Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw ściśle sezonowych, gotowanie tradycyjnych potraw kuchni niemieckiej. Posiadanie zaawansowanej wiedzy teoretycznej i praktycznej w zakresie: przygotowywania potraw zgodnych z tradycyjnymi recepturami. Umiejętność przygotowywania potraw na bankiety. Znajomość zasad bhp pracy w kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków/pizza, kebab, dania obiadowe/
Przedsiębiorstwo "Anna" Tomasz Górski - 2016-06-06 - Kargowa (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie potrwa według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem kuchni chińskiej
KANG KAI SP.ZO.O. - 2018-11-02 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posików w restauracji chinskiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i typu kebab.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowanie i wypiek pizzy
Pizzeria"MALIBU"Mariusz Bidas - 2016-08-04 - Klimontów (świętokrzyskie)
Wykonywanie prac w dziale żywienia, przygotowywanie posiłków według ustalonego jadłospisu, wydawanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2018-12-17 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potrawPraca w godzinach 07:00-19:00 do drugi dzień.
"Uzdrowisko Krynica-Żegiestów" S.A. - 2019-01-03 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowanie potraw i inne czynności kucharza w żywieniu zbiorowym. Praca w równoważnym systemie pracy, we wszystkie dni tygodnia.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla turnusow dietetycznych; praca w godz.; 10-13, 15-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2017-04-03 - Turawa (opolskie)
- Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Właściwe porcjowanie i wydawanie posiłków. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki przygotowywanych posiłków oraz przepisów bhp, ppoż., higieniczno-sanitarnych. Mycie naczyń stołowych i kuchennych oraz utrzymanie w czystości pomieszczeń i stanowisk pracy oraz pokoju socjalnego.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto + dodatek stażowy + premia. Praca na umowę o pracę na czas zastępstwa za osobę nieobecną w pracy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 11:00-19:00. Praca również w soboty, niedziele i święta wg harmonogramu.Wymagania niezbędne: 1. Wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe - kierunkowe;2. Pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych;3. Obywatelstwo polskie.4. Doświadczenie w pracy na tym samym stanowisku - mile widziane5. Umiejętność gotowania i przyrządzania posiłków wg jadłospisu standardowego oraz dietetycznego w żywieniu zbiorowym;6. Umiejętność obsługi urządzeń AGD oraz sprzętu gastronomicznego;7. Takich cech jak: sumienność, odpowiedzialność, zaangażowanie, umiejętność pracy samodzielnej i w zespole, właściwa postawa etyczna;8. Aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (Tel. 32-202-54-32) w godzinach 7:00-15:00 od pon. do pt. celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Traktorzystów 42, 40-695 Katowice), pocztowy lub e-mail: kadry (at) dpszacisze.katowice.pl
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "ZACISZE" - 2019-07-11 - Katowice (śląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych, praca jednozmianowa w godz. 8-16 od niedzieli do czwartku
ZPH" Eko-Vita" s.c Danuta Borkowska, Anna Borkowska - 2016-01-08 - Brwinów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2019-03-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu.
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "PÓŁNOC" Sp. z o.o. (Ośrodek „Phoenix" dawny Chemik) - 2017-05-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Zmianowość inna 12/24. Praca wykonywana w godzinach 07.00 - 19.00 i 19.00 - 07.00
Km Group s.c. Magdalena Matejczek, Katarzyna Ziółkowska - 2019-02-08 - Osła (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami; przygotowywanie półproduktów do produkcji dań ciepłych i zimnych kuchni azjatyckiej, zgodnie z opracowanymi recepturami, w tym obróbka wstępną warzyw, owoców, mięs i innych surowców do produkcji dań (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie); przygotowywanie farszów, sosów; utrzymywanie porządku w magazynach spożywczych, chłodni i warzywniaku i dbanie o rotacje towarów; zarządzanie gospodarką magazynową; przyjmowanie i kontrola dostaw celem zapewnienia zgodności jakościowej i ilościowej ze specyfikacją w zamówieniu; utrzymanie porządku na stanowisku pracy, czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych, sprzętów i naczyń oraz odzieży ochronnej; zapewnienie ciągle wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa we wszystkich obszarach funkcjonowania kuchni, jak również zapewnienie, że wszystkie wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy pozostają spełnionepraca w godz. 11.00-23.00 (160 godz./m-c)
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji Jako kucharz - rodzaj kuchni : kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ukraińskiej
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. AGRO Adam Grol - 2016-08-11 - Katowice (śląskie)
Odbiór wyrobów z produkcji, lokowanie wyrobu na magazynie, załadunek samochodów. Wynagrodzenie godzinowe.
SEITO POLSKA SP. Z O.O. - 2016-09-14 - Tychy (śląskie)
Kucharz
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2017-06-06 - Maków Podhalański (małopolskie)
gotowanie posiłków
CANBUSZ Mirosław Andrukonis & Zofia Andrukonis - 2015-11-13 - Namysłów (opolskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-05-10 - Poznań (wielkopolskie)
Pozyskiwanie, analiza i kontrola jakościowa pozyskiwanych danych, analiza projektów otrzymywanych od zlecenia, wykonywanie projektów, kontakt z klientem zagranicznym, współpraca z zespołem obcojęzycznym.
MANPOWER POLSKA Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Gdynia (pomorskie)
Prace ogólnobudowlane.
F.P.U.H. "GROTT" Święcica 68A, 27-641 Obrazów, tel.530757760 - 2017-01-09 - Święcica (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków, wyrabianie ciasta na pizze, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
PIOTR CZYŻOWSKI TRANSFACH - 2017-05-26 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu
Kołoczek Katarzyna BOHEME - 2017-04-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Gotowanie posiłków w restauracji. Dwie zmiany, 8:00-16:00 oraz 14:00-22:00.
Hotel "Pod Świerkiem " T. Ura i spółka - 2019-02-14 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)