KUCHARZ Busko-Zdrój oferta pracy Hotel "Pod Świerkiem " T. Ura i spółka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie posiłków w restauracji. Dwie zmiany, 8:00-16:00 oraz 14:00-22:00.
Data publikacji: 2019-02-14
Lokalizacja: Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Pracodawca: Hotel "Pod Świerkiem " T. Ura i spółka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ludwika Waryńskiego 38, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie posiłków w restauracji. Dwie zmiany, 8:00-16:00 oraz 14:00-22:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Busko-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: buski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Busko-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Pożądany rok doświadczenia w zawodzie kucharz na samodzielnym stanowisku.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Hotel "Pod Świerkiem " T. Ura i spółka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Busku-Zdroju
Adres pracodawcy:
Ludwika Waryńskiego 38, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak danych
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: buski
Gmina pracodawcy: Busko-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Busko-Zdrój
Ulica pracodawcy: Ludwika Waryńskiego
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Busku-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.02.2019
Oferta pracy ważna do: 31.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kuchnia polska oraz włoska
VULCANO-LENA RADOŃ - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
Wykonywanie prac instalacyjnych i montażowych sieci i urządzeń sanitarnych.
SANITERM ZAKŁAD HANDLOWO-USŁUGOWY MAREK NOWAK - 2018-04-13 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie i pomoc w przygotowywaniu posiłków.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
wg.harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kraków (małopolskie)
Obsługa żywienia zbiorowego - zamkniętego
Sanatorium Uzdrowiskowe ZDROWIE - 2018-05-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
w/g potrzeb
Bar "Pod Filarami" Glibowska Agnieszka - 2018-03-02 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zimnych przekąsek, gorących napojów, sprzątanie miejsca pracy; doświadczenie w przygotowaniu potraw kuchni toreckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Zawadzkie (opolskie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-03-24 - Łąka (dolnośląskie)
komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
Obsługa klientów w sklepie z materiałami budowlanymi.
PHP „MADIO” PAWEŁ HINCKA - 2016-05-13 - Reda (pomorskie)
Kucharz- wymagania: wykształcenie średnie, zawodowe gastronomiczne, udokumentowane roczne doświadczenie, badania sanepid, praca w przedszkolu. Sporządzanie posiłków z wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Nowy Sącz (małopolskie)
jw
Agencja Służby Społecznej B.Kościelak Sp.Jawna - 2016-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Planlowanie kursów pojazdów, przekazywanie zleceń do realizacji dyspozytorom, kierowanie pracą dyspozytorów, pozyskiwanie i utrzymywanie relacji z klientami
BUILDING SOLUTIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-03 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków bezglutenowych dla cateringu dla szkół, praca w godz. 6-14
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2016-02-24 - Osowiec (opolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie; obsługa klienta, przygotowywanie posiłków typu fast food -kebab; dbanie o czystość; umowa zlecenie; jedna zmiana od 13:30; miejsce pracy: Pilchowice
Bistro NA WIDELCU Monika Kotysz - 2018-08-13 - Pilchowice (śląskie)
- WYKONYWANIE BADAŃ TECHNICZNYCH POJAZDÓW I PRZYCZEP O DMC DO 3,5 T.- PROWADZENIE DOKUMENTACJI STACJI KONTROLI I POJAZDÓW.-DOKONYWANIE OCENY STANU TECHNICZNEGO POJAZDÓW O DMC DO 3,5 T.- OBSŁUGA ORAZ OKRESOWA KONTROLA PRAWIDŁOWOŚCI DZIAŁANIA URZĄDZEŃ BEDĄCYCH NA WYPOSAŻENIU STACJI KONTROLI POJAZDÓW.- WYKONYWANIE NAPRAW I OBSŁUG OKRESOWYCH W POJAZDACH.- UTRZYMYWANIE PORZĄDKU.
Morski Oddział Straży Granicznej w Gdańsku - 2016-10-19 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
F.P.H. "PAOLA" EKSPORT- IMPORT PAULINA GOLEC W KRACZKOWEJ - 2017-07-12 - Kraczkowa (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2016-07-26 - Augustów (podlaskie)
Organizowanie i zarzadzanie pracą, odpowiedzialność za wykonywanie zleceń malarskich.
Zakład Produkcyjno-Handlowy "SIATEX" Artur Fert - 2018-10-15 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Mariola Żyła - 2017-11-06 - Żory (śląskie)
doradztwo i obsługa klienta, zarządzanie obiegiem dokumentów, rozpatrywanie reklamacji, współpraca z przedsiębiorcami, budowanie pozytywnego wizerunku firmy
FUNDACJA ALPHA INSTITUTE - 2016-11-14 - Poznań (wielkopolskie)
sporządzanie dań dla grup zoorganizowanych i gości indywidualnych
B & D Hotels S.A. Hotel Park - 2016-05-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań gorących i zimnych do bufetu, z menu oraz dania z karty.Współodpowiedzialność za jakość dań wychodzących z kuchni.Przemienne wykonywanie pracy na różnych stanowiskach w kuchni.Współprojektowanie nowych potraw.Bardzo dobra znajomość potraw/dań.Współodpowiedzialność za miejsce pracy - przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP.Sprawdzanie kompletności potraw.
kontakt przez OHP - 2017-05-04 - Niemcy (Niemcy)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Czarne (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków
"JAW-MAR" S.C. SEBASTIAN MAREK, SEBASTIAN JAWORSKI - 2016-01-11 - Sękowice (lubuskie)
przygfotowywwanie produktów do produkcji wyrobów garmazeryjnych, produkcja garmażerki
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
Centrum Zdrowia "EUROMED" Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Krosno (podkarpackie)