KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Zawadzkie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zimnych przek膮sek, gor膮cych napoj贸w, sprz膮tanie miejsca pracy; do艣wiadczenie w przygotowaniu potraw kuchni toreckiej
Data publikacji: 2017-01-04
Lokalizacja: Zawadzkie (opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zawadzkie, powiat: strzelecki, woj: opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zimnych przek膮sek, gor膮cych napoj贸w, sprz膮tanie miejsca pracy; do艣wiadczenie w przygotowaniu potraw kuchni toreckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zawadzkie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzelecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjno艣膰
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
Gogoli艅ska 2a, 47-100 Strzelce Opolskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: strzelecki
Gmina pracodawcy: Strzelce Opolskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Strzelce Opolskie
Ulica pracodawcy: Gogoli艅ska
Numer budynku pracodawcy: 2a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 03.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace na kuchni zwi膮zane z gotowaniem dla cateringu dietetycznego
Maczfit Sp. z o.o. - 2018-06-21 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-05-16 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Konikowo (warmi艅sko-mazurskie)
-przygotowywanie posi艂k贸w-dbanie o czysto艣膰 na kuchni
"Dorada" Sp. z o.o. O艣rodek Wypoczynkowo-呕eglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2018-04-09 - Kal (warmi艅sko-mazurskie)
- Zakres zada艅: 1. Codzienny przydzia艂 obowi膮zk贸w pomocy kuchennej.2. Ustalanie z intendentk膮 i wicedyrektorem tygodniowych jad艂ospis贸w z uwzgl臋dnieniem zasad racjonalnego 偶ywienia.3. Przygotowanie posi艂k贸w wg ustalonego jad艂ospisu.4. Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi normami 偶ywienia dzieci w plac贸wkach o艣wiatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posi艂k贸w.6. Codzienna dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowisk pracy, urz膮dze艅 kuchennych i miejsca wydawania posi艂k贸w.7. W czasie ferii dok艂adne i gruntowne sprz膮tanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprz臋t贸w AGD.8. Stosowanie w pracy przepis贸w HACCP oraz przepis贸w BHP.9. Ponadto zobowi膮zuje si臋 kuchark臋 do zastosowania si臋 do zakazu wnoszenia na teren Zespo艂u prywatnych produkt贸w 偶ywno艣ciowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli staj膮 si臋 w艂asno艣ci膮 Zespo艂u, a fakt ten b臋dzie powa偶nym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zg艂aszanie na bie偶膮co usterek i awarii sprz臋tu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprz臋tu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektor贸w Zespo艂u, wynikaj膮ce z organizacji pracy Zespo艂u, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto (2020 z艂 brutto + wys艂uga lat). Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:30-14:30. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe. Preferowane do艣wiadczenie w obs艂udze kuchni i sto艂贸wki szkolnej. Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, radzenie sobie w sytuacjach stresogennych. Szkolenie HCCP. Kontakt osobisty (ul. Gra偶y艅skiego 17, 40-126 Katowice).
ZESP脫艁 SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIES艁YSZ膭CYCH I S艁ABOS艁YSZ膭CYCH - 2018-06-27 - Katowice (艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Bran偶a reklamowa-budowanie i utrzymywanie relacji z bie偶膮cymi klientami poprzez regularny kontakt telefoniczny i osobisty-pozyskiwanie nowych klient贸w i ich obs艂uga poprzez przedstawianie oferty, doradztwo, przyjmowanie zam贸wie艅, nadz贸r nad realizacj膮 zam贸wie艅-przygotowywanie ofert handlowych-reprezentowanie firmy na spotkaniach, szkoleniach, targach, eventach-bliska wsp贸艂praca ze wszystkimi dzia艂ami firmy (biuro, produkcja, graficy, studio foto i film贸w, strony www, marketing) przy realizacji zam贸wie艅 klienta-sporz膮dzanie raport贸w i sprawozda艅 z wykonywanej pracy-wyszukiwanie nowych kontakt贸w do wsp贸艂pracy przy realizacji z艂o偶onych projekt贸w-podejmowanie samodzielnych dzia艂a艅 w celu pozyskania i utrzymania klienta.Praca w biurze i w terenie, zasi臋g terytorialny: g艂贸wnie wojew. mazowieckie i lubelskie.
PPHU FOLDRUK Marian Borkowski - 2017-05-22 - Siedlce (mazowieckie)
KUCHARZ
CREATIV KATARZYNA CYZA-GA艁KOWSKA - 2017-12-01 - D臋bica (podkarpackie)
Prowadzenie kontroli podmiot贸w leczniczych w zakresie procedur dotycz膮cych zaka偶e艅 i chor贸b zaka藕nych zwi膮zanych z udzielaniem 艣wiadcze艅 zdrowotnych, rejestr贸w, analiz i ocen zwi膮zanych z wyst臋pwoaniem drobnoustroj贸w alarmowych. Nadz贸r nad rejestrami chor贸b zaka藕nych i dochodzeniami epidemiologicznymi prowadzonymi w Powiatowych Stacjach Sanitarno- Epidemiologicznych naszego wojew贸dztwa. Udzia艂 w zadaniach zwi膮zanych z gospodark膮 preparatami szczepionkowymi w ramach PSO.
Wojew贸dzka Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Gda艅sku - 2018-02-01 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wietnamskich i tajskich
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw (zupy, mi臋sa, sur贸wki)
"JULEX" Katarzyna Marzec - 2017-12-18 - 呕ory (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie da艅 i posi艂k贸w na wag臋
M&A GASTRO Micha艂 Adamczyk - 2017-08-29 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borz臋cki - 2017-06-02 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga klient贸w, obs艂uga kuchni (sma偶enie, panierowanie)
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-31 - Adam贸w-Parcel (mazowieckie)
Obs艂uga sprzeda偶y klient贸w francuskoj臋zycznych i niemieckoj臋zycznych wsparcie klient贸w oraz motywowanie do ci膮g艂o艣ci i lojalno艣ci zakupowej koordynacja realizacji zlece艅 przy wsp贸艂pracy z zespo艂emwsp贸艂pracownik贸w z dzia艂u planowania produkcji wsparcie dyrektora sprzeda偶y za granic膮, praca w godz. 7-15
PROTEC SP. Z O.O. - 2016-03-08 - Chr贸艣cice (opolskie)
Instalacja sieci abonenckich telefonii oraz internetu w mieszkaniach i domkach jednorodzinnych,praca na terenie 艁odzi i okolic. Zg艂oszenia e-mail czuprynski (at) tlen.pl
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowo-Transportowe Janusz Czupry艅ski - 2017-03-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 z karty,Przygotowanie bankiet贸w,Obr贸bka mi臋s metod膮 sous vide
HOTEL & RESTAURANT MANAGEMENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 OSPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-17 - August贸w (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Bar TAWERNA - 2017-07-03 - Dobre Miasto (warmi艅sko-mazurskie)
wykszta艂cenie gastronomiczne, do艣wiadczenie
EL呕BIETA FILIPIAK CKDS - 2016-09-01 - Orla (wielkopolskie)
prowadzenie kuchni
Tadeusz Wojtkowski - 2016-03-07 - Szelment (podlaskie)
wg stanowska
PPH MARCEL S.C. M.A. RAKIETA - 2018-08-03 - Namys艂贸w (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni uzbeckiej, przygotowanie mi臋sa sma偶onego, obs艂uga zam贸wie艅 od klient贸w
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-07-10 - Stargard (zachodniopomorskie)
prace porz膮dkowe, utrzymanie czysto艣ci
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowe -JAREXS Sp. z o.o. - 2016-01-19 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
jw
HGC GRETNA INVESTMENTS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA JAWNA - 2018-07-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wis艂a (艣l膮skie)
Wymagane: - wykszta艂cenie zawodoweUmiej臋tno艣ci:- umiej臋tno艣膰 wykonywania posi艂k贸w (偶ywienie zbiorowe),- umiej臋tno艣膰 pracy w zespole,- brak podatno艣ci na emocje,- opanowanie,- sprawno艣膰 fizyczna,- rzetelno艣膰, dyspozycyjno艣膰, odpowiedzialno艣膰 i uczciwo艣膰.Charakterystyka wykonywanej pracy:- przygotowywanie posi艂k贸w dla wychowank贸w i personelu (艣niadanie, obiad, kolacja)- utrzymanie czysto艣ci i higieny pomieszcze艅 kuchni, sprz臋tu kuchennego i zaplecza kuchennego- wydawanie posi艂k贸w
Zak艂ad Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich - 2017-11-23 - Racib贸rz (艣l膮skie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-05-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wykonywanie prac og贸lnobudowlanych
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Jawor (dolno艣l膮skie)