KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ K/M (J. ANG.) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
sprezarka srubowa airpol k4 8bar 4kw 40m3h 240l
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ K/M (J. ANG.)
Wynagrodzenie: od 4聽211 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami; przygotowywanie p贸艂produkt贸w do produkcji da艅 ciep艂ych i zimnych kuchni azjatyckiej, zgodnie z opracowanymi recepturami, w tym obr贸bka wst臋pn膮 warzyw, owoc贸w, mi臋s i innych surowc贸w do produkcji da艅 (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie); przygotowywanie farsz贸w, sos贸w; utrzymywanie porz膮dku w magazynach spo偶ywczych, ch艂odni i warzywniaku i dbanie o rotacje towar贸w; zarz膮dzanie gospodark膮 magazynow膮; przyjmowanie i kontrola dostaw celem zapewnienia zgodno艣ci jako艣ciowej i ilo艣ciowej ze specyfikacj膮 w zam贸wieniu; utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy, czysto艣膰 w kuchni i pomieszczeniach przyleg艂ych, sprz臋t贸w i naczy艅 oraz odzie偶y ochronnej; zapewnienie ci膮gle wysokich standard贸w higieny i bezpiecze艅stwa we wszystkich obszarach funkcjonowania kuchni, jak r贸wnie偶 zapewnienie, 偶e wszystkie wymagania bezpiecze艅stwa i higieny pracy pozostaj膮 spe艂nionepraca w godz. 11.00-23.00 (160 godz./m-c)
Data publikacji: 2019-02-18
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami; przygotowywanie p贸艂produkt贸w do produkcji da艅 ciep艂ych i zimnych kuchni azjatyckiej, zgodnie z opracowanymi recepturami, w tym obr贸bka wst臋pn膮 warzyw, owoc贸w, mi臋s i innych surowc贸w do produkcji da艅 (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie); przygotowywanie farsz贸w, sos贸w; utrzymywanie porz膮dku w magazynach spo偶ywczych, ch艂odni i warzywniaku i dbanie o rotacje towar贸w; zarz膮dzanie gospodark膮 magazynow膮; przyjmowanie i kontrola dostaw celem zapewnienia zgodno艣ci jako艣ciowej i ilo艣ciowej ze specyfikacj膮 w zam贸wieniu; utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy, czysto艣膰 w kuchni i pomieszczeniach przyleg艂ych, sprz臋t贸w i naczy艅 oraz odzie偶y ochronnej; zapewnienie ci膮gle wysokich standard贸w higieny i bezpiecze艅stwa we wszystkich obszarach funkcjonowania kuchni, jak r贸wnie偶 zapewnienie, 偶e wszystkie wymagania bezpiecze艅stwa i higieny pracy pozostaj膮 spe艂nionepraca w godz. 11.00-23.00 (160 godz./m-c)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽211 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ K/M (J. ANG.)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽211 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 4)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia azjatycka
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe/ 艣rednie; znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej; mile widziana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych; 4 miesi膮ce do艣wiadczenia na stanoiwisku kucharza; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w mowie
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 4
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 18.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 04.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2016-09-09 - Jaworzno (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - kebab, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, krojenie kebaba.
H眉seyin Demir - 2018-05-11 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
wykonywanie element贸w zabudowy 艂odzi, laminowanie i monta偶
"Delphia Yachts Kot" Sp贸艂ka Jawna - 2017-05-23 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅, posi艂k贸w, sa艂atek, deser贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Sieradz (艂贸dzkie)
Praca w kuchni jako kucharz, praca z osobami niepe艂nosprawnymi. Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych i da艅 cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Kontakt z pracodawc膮: telefoniczny w celu um贸wienia si臋 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 - tel.: 71 354 64 25. sala G
Wroc艂awski Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej - 2016-05-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
1. Zapoznanie si臋 z prac膮 w pizzerii.2. Zapoznanie si臋 z pos艂ugiwaniem i obs艂ug膮 urz膮dze艅 w zak艂adzie.3. Przygotowanie potraw, napoj贸w i deser贸w.4. Utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania r贸偶nych przypraw do sa艂atek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - St臋偶yca (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
RESTAURACJA SYRENKA - 2016-04-04 - Ustka (pomorskie)
Pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw zgodnie z przyj臋tymi recepturami kulinarnymi.
RSF Sp. z o.o. - 2017-06-29 - Kombornia (podkarpackie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe b膮d偶 艣rednie zawodowe. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
LAZAR JOLANTA CATERING - 2017-06-05 - Pstr膮偶na (艣l膮skie)
Robienie patyka KEBAB, tworzenie nowego orientalnego menu
SALEM ELMAADALAWI - 2018-11-21 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Doradca klienta - oferta pracy skierowana r贸wnie偶 do os贸b niepe艂nosprawnych. Podstawowe obowi膮zki: wyk艂adanie towaru, praca w ramach umowy zlecenia, elastyczne godziny pracy ustalone z kandydatem. Proponowane wynagrodzenie 13 z艂/godz.
Tesco Polska Sp. z o.o. - 2016-12-01 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 g艂贸wnych i przystawek, wypiek ciast i sporzadzanie deser贸w, wypiek bu艂ek i pieczywa 艣niadaniowego
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Sieradz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Kutno (艂贸dzkie)
Kucharz
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe INTER KOMPLEKS Sp. z o o - 2016-12-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Si贸dme (wielkopolskie)
- kontakt (obs艂uga klienta)- przygotowywanie posi艂k贸w (potraw) z menu lokali- dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
WIELKI KEBAB SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-29 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Wymagania: wykszta艂cenie i do艣wiadczenie bez znaczenia,Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-05-09 - Ko藕min Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie da艅, potraw kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Che艂m (lubelskie)
wykszta艂cenie techniczne elektryk lub mistrz elektrykmin. 2 lata sta偶u pracywymagane przygotowanie pedagogiczne lub gotowo艣膰 do zrobienia uprawnie艅Nauka czynno艣ci zawodowych w pracowniach zawodowych CKP.1 zmiana
Zesp贸艂 Szk贸艂 Transportowo-Elektrycznych Centrum Kszta艂cenia Ustawicznego - 2019-02-19 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - Kucharz w restauracji Kapita艅ska Mesa.II zmiany zgodnie z grafikiem
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Wierzba (warmi艅sko-mazurskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (pizza, dania g艂贸wne), praca w restauracji
Celina Bieniek - 2017-08-09 - Ozimek (opolskie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Wo藕niak - 2016-05-04 - Limanowa (ma艂opolskie)
Gotowanie
BRYGIDA DUDA F.H.U. EKO-TANKO - 2018-06-15 - Niegard贸w-Kolonia (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni korea艅skiej; obs艂uga klient贸w w j臋zyku korea艅skim; utrzymywanie czystosci stanowiska pracy i narz臋dzi;sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)