KUCHARZ Krzeszowice oferta pracy Firma Handlowa "KRAKOWIACZEK"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2018-10-18
Lokalizacja: Krzeszowice (małopolskie)
Pracodawca: Firma Handlowa "KRAKOWIACZEK"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 3, 32-065 Krzeszowice, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie do uzgodnienia wg doświadczenia,godziny pract 11-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzeszowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krzeszowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowa "KRAKOWIACZEK"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Krakowska 3, 32-065 Krzeszowice, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv/telefon
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: krakowski
Gmina pracodawcy: Krzeszowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzeszowice
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
SPRZEDAŻ DETALICZNA OBUWIA I WYROBÓW SKÓRZANYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.10.2018
Oferta pracy ważna do: 15.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
PPHU "Bar Zachęta" Janina Widera - 2017-09-05 - Sulmierzyce (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw z zakresu kuchni wietnamskiej, orientalnej, robienie zakupów w hurtowniach
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-24 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
F.H.U."USTUPSKI" Władysław Ustupski-Kaźmik - 2015-11-24 - Zakopane (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Mońki (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów; gotowanie zup, potraw mięsnych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-14 - Pniewy (wielkopolskie)
praca jako pokojowa
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Ceradz Kościelny (wielkopolskie)
Wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane doświadczenie, znajomość kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posiłków pod zamówienie klienta, obsługa imprez. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA SZYKOWNA USŁUGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS - 2018-08-03 - Rybnik (śląskie)
Kucharz, w pizzerii Italiana. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Pracodawca zapewnia dojazd do miejsca pracy.
FIRMA ADER ADAM DERA - 2016-08-22 - Sierakowice (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem oraz stosowną recepturą, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, utrzymanie czystości, porządku na stanowisku pracy oraz zasad higieniczno sanitarnych, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-01-16 - Białystok (podlaskie)
Gotowanie potraw, produkcja żywności. Pierwsza umowa na okres próbny - 3 m-ce. Praca w zakresie 11.00 - 22.00.
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-01 - Piła (wielkopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanepidu; istnieje możliwość przyuczenia do zawodu; umowa zlecenie; jedna zmiana; miejsce pracy: Świbie
Hubert Kremzer - 2016-04-27 - Świbie (śląskie)
przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Leszno (wielkopolskie)
obowiązki kucharza w restauracji
"MARS" Spółka Cywilna Jerzy Drążkowski, Anna Drążkowska, Piotr Drążkowski, Daniel Drążkowski - 2017-11-14 - Chełmno (wielkopolskie)
prace wykończeniowe, układanie płytek, szpachlowanie, gipsowanie, itp., praca na terenie Norwegii, wyjazd na 1,5 miesiąca powrót do Polski na 2tygodnie
Krzystyniak Paweł Budmatex - 2016-12-15 - Wadowice (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE WYSOKIEJ JAKOŚCI SERWOWANYCH DAŃ, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH NORM I STANDARDÓW, TWORZENIE OFERT KULINARNYCH, PODEJMOWANIE INICJATYW WE WPROWADZANIU NOWYCH DAŃ;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE,
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, ze szczegolną cechą umiejetności cukierniczych. Umowa o pracę na czas nieokreślony, poprzedzona umową na czas określony. Praca na dwie zmiany: 5:00-13:00; 14:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 01.12.2018r. - 01.12.2021r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
-Praca w godzinach 12-23 w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne,-Wynagrodzenie od 10zł netto za godzinę,-Telefon 605-677-428.
SMAKI CK S.C. Marcin Gołyński Wiesław Ślizewski Krzysztof Urban - 2016-07-20 - Gniew (pomorskie)
Ścisła współpraca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczególnych zespołów, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecność, przygotowanie potraw i posiłków dla gości hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Osoby zainteresowane proszone są o wysyłanie CV na adres e-mail:zakupy (at) qyadrille.pl
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-04-14 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań i sosów, obróbka wstępna mięs, obsługa urządzeń gastronomicznych.
"DAMPOL" s.c. Dam Marek, Dam Paulina - 2016-03-16 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, TRADYCYJNYCH, NATURALNYCH PRZYPRAW GRUZIŃSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W KUCHNI GRUZIŃSKIEJ (POTWIERDZONE REFERENCJAMI), DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie składnikami spożywczymi, nazdorowanie świeżości używanych składników, utrzymywanie wzorowej czystości stanowiska pracy, przestrzeganie wymogów sanitarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Piła (wielkopolskie)
obsługa koparko-ładowarki, maszyn budowlanych
TOM-KOP Usługi Koparko-Ładowarki Tomasz Możejko - 2018-02-01 - Głogów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z umowa
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Byczyna (opolskie)
przygotowywanie dań gotowych, prace porządkowe, obróbka wstępna warzyw, mięs, przygotowywanie pizzy,sporządzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gorlice (małopolskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami według oryginalnych przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw.Zapewnienie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego.Przestrzeganie sytuacji w zakresie bhp.
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Łódź (łódzkie)