KUCHARZ Kra艣nik oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, ob艂uga klienta
Data publikacji: 2016-08-23
Lokalizacja: Kra艣nik (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Kra艣nik, powiat: kra艣nicki, woj: lubelskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, ob艂uga klienta
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kra艣nik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kra艣nicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.08.2016
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kra艣niku
Adres pracodawcy:
Aleja Niepodleg艂o艣ci 20, 23-210 Kra艣nik, powiat: kra艣nicki, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: kra艣nicki
Gmina pracodawcy: Kra艣nik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kra艣nik
Ulica pracodawcy: Aleja Niepodleg艂o艣ci
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kra艣niku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 01.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie posi艂k贸w(samodzielne, dekoracja i wydawanie posi艂k贸w);- Obieranie warzyw i owoc贸w, obs艂uga maszyn kuchennych;- Mycie naczy艅, sprz膮tanie miejsca pracy.
BARBARA KOZ艁OWSKA PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO - HANDLOWE "U KOZIO艁KA" - 2017-03-01 - Szamocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie produkt贸w zgodnie z zobowi膮zuj膮cymi w firmie standardami. Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
AmRest Sp. z o.o. - 2017-03-24 - P艂ock (mazowieckie)
gotowanie posi艂k贸w, sporz膮dzanie listy zakup贸w , planownie pracy reszty personelu kuchennego , sprz膮tanie po posi艂kach
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Rzeczna (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ.PRACA W GODZINACH OD PONIEDZIA艁KU DO CZWARTKU 10.00 -24.00PI膭TEK- SOBOTA 10.00 DO 02.00NIEDZIELA 11.00 DO 22.00, OFERTA ZG艁OSZONA POD INFORMACJ臉 STAROSTY
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-05-16 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w oparciu o jad艂ospis dekadowy z uwzgl臋dnieniem walor贸w smakowych; Przynoszenie p贸艂produkt贸w, produkt贸w i poddawanie ich obr贸bce wst臋pnej i wt贸rnej zgodnie z zasadami GMP i GHP; Zmywanie i dezynfekcja naczy艅 zgodnie z rozwieszonymi instrukcjami HACCP; Zachowywanie wymaganej czysto艣ci w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych.Zachowanie wymaganej czysto艣ci sprz臋tu kuchennego. Wykonywanie zalece艅 kierownika kuchni; Zwracanie uwagi na oszcz臋dne zu偶ycie wody i gazu orazzachowanie szczeg贸lnej uwagi przy za艂膮czaniu i wy艂膮czaniu gazu. Przestrzeganie instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 mechanicznych (kot艂贸w, patelni,itp.) Wype艂nianie dokument贸w GMP i GHP. Zwracanie szczeg贸lnej uwagi na w艂a艣ciwe i higieniczne przygotowanie posi艂k贸w.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ IM.艢W.BRATA ALBERTA PROW.PRZEZ ZG.S. ALBERTYNEK - 2017-12-22 - Poraj (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obr贸bka termiczna produkt贸w.
Kuchnia Caritas - Wyroby Garma偶eryjne - 2018-02-22 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie da艅 obowi膮zuj膮cych w karcie. Produkcja sk艂adnik贸w do karty.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
kuchnia restauracyjna
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SP脫艁KA JAWNA - 2016-02-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
- kontakt (obs艂uga klienta)- przygotowywanie posi艂k贸w (potraw) z menu lokali- dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
WIELKI KEBAB SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-29 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie potraw wed艂ug ustalonych norm i receptur, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
MALINOWY OGR脫D Sp. z o.o. - 2017-05-16 - Sopot (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYR脫B MAKARONU; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 WYROBU MAKARONU ORAZ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI CHI艃SKIEJ, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI PO KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
O艣rodek Wypoczynkowy "S艂owiniec" Krystyna Puszcz - 2018-03-26 - 艁eba (pomorskie)
przygotowywanie 艣niada艅 w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych go艣ciom posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy.
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
Instytut Zdrowia "SOFRA" SP脫艁KA Z O. O. - 2016-01-18 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
gotowanie potraw
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-04 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem R贸wnowa偶ny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 z艂 brutto/ h uzale偶nione od umiej臋tno艣ci i do艣wiadczenia kandydatamiejsce pracy: Restauracja "ZMYS艁Y"
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Miel偶y艅scy s.c. - 2018-07-19 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Prace w kuchni
"MTL" s.c. Pozna艅 - 2017-11-14 - Brze藕no (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji i go艣ci hotelowych, kuchnia tradycyjna, przygotwywanie menu, przygotowywanie 艣niada艅 oraz obs艂uga wesel;
JEDLINA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-13 - Motycz (lubelskie)
-zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,-dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug,-utrzymywanie dobrych relacji z zespo艂em
Sowia Dolina Frank En枚zel - 2018-05-07 - Pieszyce (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna, utrzymywanie czysto艣ci.
HANDEL OBWO殴NY ARTYKU艁AMI SPO呕YWCZYMI I PRZEMYS艁OWYMI MA艁A I DU呕A GASTRONOMIA HALINA JAREMKO - 2017-05-05 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - 艁ubianka (kujawsko-pomorskie)
Zakres obowi膮zk贸w: produkcja posi艂k贸w na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania zwi膮zane z prac膮 kuchni. Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 - tel.: 261 660 535, 261 660 537.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu - 2017-12-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA "HANIA" - 2016-12-02 - Pleszew (wielkopolskie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
uk艂adanioe kostki
MASTER-BRUK Zaj膮czk贸w 8, 26-065 Piekosz贸w - 2017-06-12 - Piekosz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie i podawanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋s, drobiu, ryb, owoc贸w morz, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
nawi膮zywanie kontakt贸w z klientami i kontrahentami poprzez rozmow臋 telefoniczn膮, prowadzenie sprzeda偶y produkt贸w i us艂ug zgodnie z procedur膮.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Nowy Wi艣nicz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w.Wykszt. zawodowe.
P.P.U.H. Aleksander Sztuka - 2018-01-22 - Bie艅kowice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cychnorm ; Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciachprzewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem ;Kierowanie prac膮 pomocy kuchennej , dbanie o harmonijne wsp贸艂dzia艂anie iprzyjemna atmosfer臋 pracy; Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w ; praca od 7-15
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-08-21 - Opole (opolskie)