KUCHARZ Szamocin oferta pracy BARBARA KOZŁOWSKA PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE "U KOZIOŁKA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków(samodzielne, dekoracja i wydawanie posiłków);- Obieranie warzyw i owoców, obsługa maszyn kuchennych;- Mycie naczyń, sprzątanie miejsca pracy.
Data publikacji: 2017-03-01
Lokalizacja: Szamocin (wielkopolskie)
Pracodawca: BARBARA KOZŁOWSKA PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE "U KOZIOŁKA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 1, 64-820 Szamocin, powiat: chodzieski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków(samodzielne, dekoracja i wydawanie posiłków);- Obieranie warzyw i owoców, obsługa maszyn kuchennych;- Mycie naczyń, sprzątanie miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szamocin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chodzieski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szamocin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Data zakończenia pracy: 01.03.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
gotowanie, znajomość produktów, ziół i przypraw
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
BARBARA KOZŁOWSKA PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE "U KOZIOŁKA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chodzieży
Adres pracodawcy:
Parkowa 1, 64-820 Szamocin, powiat: chodzieski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: chodzieski
Gmina pracodawcy: Szamocin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szamocin
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chodzieży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2017
Oferta pracy ważna do: 28.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-06-27 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Poznań (wielkopolskie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery).- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe (lub odpowiednie) w zakresie gastronomii lub technologii żywienia. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 6 miesięcy). Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Katarzyna Prażuch MASUM KEBAB - 2017-11-03 - Końskie (świętokrzyskie)
sporządzanie potraw, przygotowywanie stanowiska pracy, praca według zasad sanepidu, przechowywanie produktów spozywczych
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Węgierska Górka (śląskie)
1. Obsługa klienta.2. Obsługa kasy fiskalnej.3. Przyjmowanie i magazynowanie towaru.4. Przygotowywanie posiłków.5. Wydawanie posiłków dla klientów.6. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.7. Szkolenie BHP i PPOŻ.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. rok na w/w stanowisku, umiejętność- specjalność: znajomość potraw kuchni arabskiej. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie/wykonywanie potraw kuchni arabskiej; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzegania przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAKÓW - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów kuchni ormiańskiej oraz gruzińskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piaseczno (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Kikół (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej (kebab, pizza turecka), obsługa klientów, odbiór zamówionych towarów z Niemiec, praca na 2 zmiany (11.00-19.00,14.00 - 22.00, pt., sob. 16.00-24.00)
"DIYARE" DONER KEBAB-BAR ABDULLAH KAHRAMAN - 2017-08-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Brodła (małopolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-02-19 - Pelplin (pomorskie)
-
Gastro-Mix - 2018-06-26 - Czajęcice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat (ok 100 dzieci).Śniadania, podwieczorki,kolacje.Pracownik miejscowy.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
MIROSŁAW PACHOLIK - 2016-04-08 - Trzcianki (lubelskie)
Tworzenie menu restauracjiOrganizacja zaopatrzenia restauracjiNadzór nad jakością serwowanych dań.Praca na czas określony : 3 lataMiejsce pracy: Wrocław, ul. Piotra Skargi , Piłsudskiego Sala G
CALAYO SP. Z O.O. - 2018-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURATORS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Brzeziny (wielkopolskie)
Pracownik przygotowujacy posiłki na stołówce pracowniczej
AGAT Adam Szmyt - 2017-11-03 - Jaworzno (śląskie)
produkcja i wydawanie dań zgodnie z recepturami. Przygotowywanbie dań kuchni gorącej. Dbałość o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Gdańsk (pomorskie)
Branża gastronomiczna
STANISŁAW BIAŁKOWSKI - 2017-11-03 - Łódź (łódzkie)
wykonywanie dań przyjmowanych przze system POSNET, przyrządzanie dań zgodnie ze standardami i recepturą restauracji, wydawanie gotowych dań do strefy odbioru, obsługa marynatora oraz pozostałych urządzeń gaastronomicznych , dbanie o maszyny i urządzenia gastronomiczne oraz o czystość na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP, regulaminu pracy oraz wewnętrzych procedur restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Kartuzy (pomorskie)
Ogólny zakres obowiązków:Zapewnienie dzieciom i młodzieży przebywającym na obozieżeglqarsko-rekreacyjnym w Siemianach k/Iławy, całodziennego wyżywienia.Gotowanie, smażenie, pieczenie, obieranie jarzyn, krojenie, obróbka mięs i ryb, przenoszenie, ustawianie, zestawianie pojemników z produktami i potrawami zgodnie z przepisami bhp, p.poż., zasadami żywienia zbiorowego oraz procedurami określonymi w HACCP;Dbanie o najwyższą jakość - smak posiłków i wydawanie ich w wyznaczonych godzinach.
DOM DZIECKA im. Stefana Starzyńskiego - 2016-06-16 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą. Umowa o pracę na okres próbny. Dwie zmiany w zakresie 07.00 - 22.00.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-30 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, dań
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2016-04-18 - Zaścianki (podlaskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Brzeg (opolskie)
Obsługa stacji paliw.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowanie/ gotowanie wszystkich dań imprezowych oraz produkcja dań na co dzień. Praca trzy raz w tygodniu (również w weekendy)
PHU "STELLA" s.c. MAŁGORZATA BRZEZINA - 2018-03-09 - Dobrodzień (opolskie)