KUCHARZ Koszalin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: wykonywanie potraw wg menu, przygotowywanie cateringu
Data publikacji: 2020-09-24
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykonywanie potraw wg menu, przygotowywanie cateringu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszalin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Koszalin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3261
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2020
Data zakończenia pracy: 30.06.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
3 lata doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharz, umiejętność przygotowywania potraw i znajomość kuchni włoskiej,
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6692131499
danePracodawcy_regon: 330442366
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Racławicka 13, 75-620 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dodatkowe informacje: praca w godz. 8:00 -16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3261
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0949448
Ulica pracodawcy: Racławicka
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 24.09.2020
Oferta pracy ważna do: 08.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?76d6777a728a6bf8ebab8da10c7bbcad
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie zestawów obiadowych, wydawanie zamówionych posiłków. WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Jarosław (podkarpackie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Puck (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalenj
"GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE" SPÓŁKA JAWNA - 2019-04-23 - Sosnowiec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAWUSTALANIE KARTY DAŃNADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAKUPIONEJ ŻYWNOŚCIWYBÓR SPRZĘTÓW DO PRZYGOTOWANIA DAŃPRACA W GODZINACH OD 16.00 DO 20.00
kontakt przez PUP - 2020-02-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA MIEJSCU I NA WYNOS
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Wołów (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw, - dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni oraz ogólnych BHP- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych- dbałość o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznego. Miejsce pracy: ul. Kiełbaśnicza 25, 50-110 Wrocław, Forma umowy: umowa o pracę na czas określony w godz 6-22 II zmiany. Termin umowy; 3 lata. Sala G
CRH PATIO SP. Z O. O. - 2020-08-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Malowanie posadzek i ścian na liniach technologicznych, drobne prace konserwatorskie, proste prace pomocnicze na produkcji
ETC GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Dbanie o porządek i higienę pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2018-11-23 - Jachranka (mazowieckie)
wg stanowiska
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2019-02-25 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków według zamówienia oraz z zachowaniem ustalonych przepisów - kuchania włoska.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie pizzy
NIGRO P.P.H.U. - 2020-10-01 - Celestynów (mazowieckie)
- zgodne z zwodem i specjalnoscią
Przedsiębiorstwo Usługowo Produkcyjne Robót Elektroenergetycznych "ELTELMAR" Marek Patela - 2018-03-14 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
sporzadzanie potraw kuchni polskiej i regionalnej,utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
ZDROJOWA HOTELS CENTRAL POMERANIA Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej (ukraińskiej, rosyjskiej, włoskiej), praca co drugi dzień w godz. 11.00-23.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-12-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. kontakt: 661-611-247
PNB CONSULTING Piotr Suwała, ul. Częstochowska 6 Micigózd Piekoszów - 2016-05-02 - Micigózd (świętokrzyskie)
Przygotowywanie zup, dań mięsnych oraz garmażeryjnych zgodnie z recepturami i jadłospisem, porcjowanie oraz wydawanie posiłków, dbanie o jakość przygotowywanych potraw. Praca między godz. 5:00 a 18:00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW - 2018-04-12 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
HOTEL RONDO Sp. z o.o. - 2019-08-06 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
zarządzanie i praca w kuchni restauracji, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dobra organizacja pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Radom (mazowieckie)
jw.
HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków profilaktycznych.
CZARNOCKA ALICJA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-11-22 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
wykonywanie potraw orientalnych oraz przygotowanie półproduktów do obróbki termicznej
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Złotoryja (dolnośląskie)
Kucharz uczestniczy w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków.Kucharz sporządza posiłki dla dzieci zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcjuje posiłki, dba o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 4 w Krapkowicach - 2018-10-18 - Krapkowice (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Małe Ciche (małopolskie)
jw.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2018-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
TSS KUREK SPÓŁKA JAWNA - 2019-06-26 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2016-07-06 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
-Przygotowywanie posiłków od podstaw (wyroby garmażeryjne)- kopytka, pierogi
DOMOWE(PRZY)SMAKI GARMAŻ/GASTRONOMIA/KATERING GRZEGORZ BIERNACKI - 2019-06-14 - Gdynia (pomorskie)