KUCHARZ Wołów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA MIEJSCU I NA WYNOS
Data publikacji: 2019-03-04
Lokalizacja: Wołów (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA MIEJSCU I NA WYNOS
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wołów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2019
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Adres pracodawcy:
pl. Piastowski 2, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, TECHNIKUM GASTRONOMII: TECHNIK ZYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wołowski
Gmina pracodawcy: Wołów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wołów
Ulica pracodawcy: pl. Piastowski
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.03.2019
Data dodania oferty pracy: 04.03.2019
Oferta pracy ważna do: 03.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie pizzy, dań obiadowych.
Rzeszutek Sylwia Restauracja Pizzeria PRIMA - 2017-01-24 - Racibórz (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe, np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych (kuchani polska, włoskia i ukraińska). Praca od wt do nd w godz. 10.00-18.00, 12.00-22.00.
PRZEDSIĘBIORSTWO-PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE Janusz Szymocha - 2017-09-25 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie dań według zamówień klienta, organizacja imprez cateringowych oraz restauracyjnych.
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej i marokańskiej
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Radom (mazowieckie)
WYKONYWANIE DAŃ KUCHNI WSCHODNIEJ TJ. BLINY, BARSZCZ UKRAIŃSKI, CEPELINY, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (DAŃ OBIADOWYCH) Z PÓŁPRODUKTÓW, GODZINY PRACY 10-18WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ WYKONYWANIA DAŃ KUCHNI WSCHODNIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, MIN 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRACY.
PIEROGI ZE SŁONKA PAWEŁ GRABOWSKI - 2018-10-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zaopatrzenie kuchni w produkty,obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb, cieplna
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Libusza (małopolskie)
Technik prac biurowych
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-ukraińskiej, rosyjskiej, gruzińskiej
Work 365 Sp. z o.o - 2016-02-18 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Łódź (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Karwice (zachodniopomorskie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
Hanna Elżbieta Borkowska Wersal Siedlecki - 2017-01-27 - Grabianów (mazowieckie)
Opieka medyczna nad osobami pozbawionych wolności
Areszt Śledczy Wejherowo - 2016-09-14 - Wejherowo (pomorskie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw regionalnych kuchni rosyjskiej i ukraińskiej oraz dbanie o czystość w higiene w kuchni. Praca w Szczyrku w równoważnym systemie czasu pracy.
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNA S.A - 2017-09-26 - Szczyrk (śląskie)
Obsługa gości w restauracji i recepcji Hotelu nad Zalewem
Jard Dziemian i Wspólnicy Spółka Jawna - 2018-12-07 - Wasilków (podlaskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-11-14 - Tczew (pomorskie)
Brak danych
Elkamen Mariusz Burzawa - 2018-02-20 - Staszów (świętokrzyskie)
pomoc wychowawcy grupy żłobkowej w prowadzeniu opieki nad dziećmi (przewijanie, karmienie), oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie ofert oraz prezentacji handlowychsprzedaż usługkontakt z klientem
PROBET sp. z o.o. - 2017-08-23 - Chorzów (śląskie)
...
PIZZERIA BOSS Mariusz Janicki - 2017-08-04 - Łowicz (łódzkie)
montowanie urządzeń dźwigowych-wind
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Żabia Wola (mazowieckie)
kucharzstaż w godz. 12-20, 13-21, również w niedzielę i święta
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
WYMAGANIApraca z dzieckiem autystycznym. Wsparcie dziecka w obszarze komunikacji i funkcjonowania emocjonalnego i społecznego.Poziom wykształcenia:Wyższe o specjalności związnej z autyzmemKontakt z pracodawcą:Ewa Uchyra - dyrektor szkołytel. 16 628 61 59email. szpzapalow (at) go2.pl
SZKOŁA PODSTAWOWA IM. JANA PAWŁA II W ZAPAŁOWIE - 2019-01-07 - Zapałów (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Piechcin (kujawsko-pomorskie)
Kuchania polska
GOSPODA PODLASKA A. CICHOCKI, C KINDZIUK S.C. - 2017-10-30 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Miechów (małopolskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lata w branży gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (śląskie)