Praca HOTEL RONDO Sp. z o.o. - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy HOTEL RONDO Sp. z o.o., które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 5 ofert pracy HOTEL RONDO Sp. z o.o..
przygotowywanie i wydawanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami,wprowadzenie potraw kuchni ukraińskiej.
HOTEL RONDO Sp. z o.o. - 2019-08-08 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
HOTEL RONDO Sp. z o.o. - 2019-08-06 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
HOTEL RONDO Sp. z o.o. - 2019-08-06 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
– przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,– obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,– utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,– dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,– czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy,– doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,– pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
HOTEL RONDO Sp. z o.o. - 2019-01-22 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie potraw - ustalanie karty dań - wybór naczyń do podawania dań - wybór sprzętów do przygotowania dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę
HOTEL RONDO Sp. z o.o. - 2019-01-22 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)