KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy CRH PATIO SP. Z O. O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie potraw, - dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni oraz og贸lnych BHP- nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych- dba艂o艣膰 o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznego. Miejsce pracy: ul. Kie艂ba艣nicza 25, 50-110 Wroc艂aw, Forma umowy: umowa o prac臋 na czas okre艣lony w godz 6-22 II zmiany. Termin umowy; 3 lata. Sala G
Data publikacji: 2020-08-07
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: CRH PATIO SP. Z O. O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kie艂ba艣nicza 25, 50-110 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowanie potraw, - dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni oraz og贸lnych BHP- nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych- dba艂o艣膰 o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznego. Miejsce pracy: ul. Kie艂ba艣nicza 25, 50-110 Wroc艂aw, Forma umowy: umowa o prac臋 na czas okre艣lony w godz 6-22 II zmiany. Termin umowy; 3 lata. Sala G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 3聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 3聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.08.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
pracowito艣膰, staranno艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe sta偶 pracy 6 miesiecy pracowito艣膰, staranno艣膰 , umiej臋tno艣膰 pracy w zesepole Aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: CRH PATIO SP. Z O. O.
danePracodawcy_nip: 8971702720
danePracodawcy_regon: 020045790
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Kie艂ba艣nicza 25, 50-110 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Kie艂ba艣nicza
Numer budynku pracodawcy: 25
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: RP II 411-420/07
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 2
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 10.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?adfe4901d0487c81b455c30f4c2d6500
Podobne oferty pracy
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-11-02 - Tuszyn (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, SERWOWANIE DA艃 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ
HOTEL WARSZAWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-10-25 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej, dbanie o czystos膰 w miejscu pracy; I umowa na okres pr贸bny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2019-04-23 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
jw.
EAT ZONE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
ubijanie kotlet贸w, obieranie ziemniak贸w, robienie farszu na pierogi, klejenie pierog贸w, obr贸bka mi臋sa, doprawianie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie kebab贸w, posi艂k贸w.
BLACK-WHITE 03 ISTANBUL ADAM NEVRUZ - 2018-03-29 - D臋bno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - w艂oskiej
Iwona Staro艅 - Firma Handlowo-Us艂ugowa - 2016-11-18 - Paj臋czno (艂贸dzkie)
.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi maszyn i MPM Robot kuchenny Oliwia MRK-10, GERLACH 323AP Szybkowar, urz膮dzenie wielofunkcyjne RUSSELL HOBBS COOKPOT MULTICOOKER, mo偶liwo艣膰 pracy w godzinach nocnych/wieczornych, dba艂o艣膰 o wygl膮d przyrz膮dzonych potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
- przygotowanie potraw
- ustalanie karty da艅
- wyb贸r naczy艅 do podawania da艅
- wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅
- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci
- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami
- dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni
- rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni
- ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw
- zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze
- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
FHUP Vera R贸偶a Szwaj - 2016-11-23 - K膮ty Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
GND Sp贸艂ka z o.o. S.J. - 2016-04-19 - Gr贸dek nad Dunajcem (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, PRACA W BARZA KEBAB
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-07-12 - D臋bica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, ORGANIZACJA PRACY
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFA艁 KRAMARZ - 2019-11-19 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Umawianie spotka艅 doradcy, promocja produkt贸w finansowych.
BELA Dariusz R贸偶a艅ski - 2016-02-10 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - P艂o艅sk (mazowieckie)
okre艣艂ono we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - 艁obez (zachodniopomorskie)
praca
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 28 - 2020-07-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Praca na stanowisku kucharza.
BAR/PUB PEEREL DAWID OCHNIO - 2016-03-18 - Wejherowo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw na ciep艂o i zimno; obr贸bka wst臋pna produkt贸w; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga zestaw贸w komputerowych, instalowanie, wdrazanie, konfigurowanie opragromowania, obs艂uga urz膮dze艅 intreraktywnych i multimedialnych
JEDNOSTKA WOJSKOWA- Baza Lotnictwa Transportowego - 2017-06-13 - Powidz (wielkopolskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Katowice (艣l膮skie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.
BAR "LAGUNA" KATARZYNA SKUZA - 2020-06-15 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, USTALANIE KARTY DA艃, ZARZ膭DZANIE BUD呕ETEM NA WYDATKI SPO呕YWCZE, SZKOLENIE POZOSTA艁YCH KUCHARZY Z KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ ORAZ OBS艁UGI BRAZYLIJSKIEGO GRILLA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA PORTUGALSKIEGO I ANGIELSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do艣wiadczenie w zawodzie
"Kwadres" Jakub Sobiecki - 2016-03-07 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie potraw garma偶eryjnych oraz sa艂atekksia偶eczka sanitarno-epidemiologiczna jest wymaganamo偶liwo艣膰 otrzymania premii co miesi膮c
HIPERMARKET E.LECLERC RZESZ脫W - 2019-09-18 - Rzesz贸w (podkarpackie)