KUCHARZ Gródek nad Dunajcem oferta pracy GND Spółka z o.o. S.J.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Pracodawca: GND Spółka z o.o. S.J.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-318 Gródek nad Dunajcem 83, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 12 zł netto/godzina
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gródek nad Dunajcem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gródek nad Dunajcem
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 19.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: szkolenie GHP i HACCP
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wysoka kultura osobista
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: GND Spółka z o.o. S.J.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Plac na Groblach 21, 31-101 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: dni robocze, Godziny : 9-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Plac na Groblach
Numer budynku pracodawcy: 21
Profil działalności pracodawcy:
zarządzanie nieruchomościami i wznoszenie budynków
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy ważna do: 18.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i obróbka produktu gastronomicznego, obsługa klienta w lokalu.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Kamionka Wielka (małopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Kalisz (wielkopolskie)
praca na stanowisku samodzielnego kucharza w cateringu dietetycznym
MACZFIT Sp. z o.o. - 2017-04-12 - Józefosław (mazowieckie)
1. Obsługa klienta.2. Obsługa kasy fiskalnej.3. Przyjmowanie towaru i wyliczanie cen.4. Metkowanie towaru.5. Utrzymanie stanowiska pracy w czystości.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Łęczyca (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw kuchni Japońskiej.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana Książeczka sanepidu. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-14:00) (Tel. 793-412-034) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Ks. Piotra Ściegiennego 45, 40-114 Katowice).
"UMAMI SUSHI" TOMASZ CZYPIONKA - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Piaseczno (mazowieckie)
wg preogramu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad pomocami kuchennymi, wydawanie posiłków, zamawianie towaru, utrzymywanie porządku na kuchni.
kontakt przez OHP - 2018-03-02 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla meszkańców ZDPS
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-05-22 - Wieleń (wielkopolskie)
Gotowanie samodzielne i pod nadzorem szefa kuchni.
FRESCO Paweł Szwedek - 2018-06-14 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Dolibóg Agata Restauracja Parys - 2017-09-07 - Rydułtowy (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2016-06-27 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukrainskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Piaseczno (mazowieckie)
-przygotowywanie receptur dań serwowanych w jadalni wraz z opiekunem,-przygotowywanie dań serwowanych w jadalni,-prowadzenie systemu HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Świebodzin (lubuskie)
przygotowywanie dań, menu;negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków wg. kart dań,- smażenie, gotowanie,pieczenie,- ustawianie menu,- pomoc w obsł. sali,- utrzymanie porządku na st. pracy.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
praca na stanowisku kucharz/ka w Restauracji - Hotel "PUSTELNIK"
Wiejska Giełda Sp. z o.o. - 2016-04-28 - Wisła Mała (śląskie)
obsługa klientów, sprzedaz towarów
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2018-05-04 - Jeziorki (pomorskie)
- przygotowanie posiłków,- obieranie warzyw- gotowanie
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ PROWADZONY PRZEZ ZGR. SIÓSTR MIŁOSIERDZIA - 2017-11-23 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji oraz do cateringu.
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2017-04-20 - Zamość (lubelskie)
sporządzanie i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Przemyśl (podkarpackie)
Opieka paliatywna i długoterminowa w domu pacjenta. Praca jednozmianowa w godz. 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
TOMASZ ZAŁĘCKI NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "SILOE" - 2016-04-29 - Bielsko-Biała (śląskie)
j.w.
Zespół Szkół Odzieżowych Fryzjerskich i Kosmetycznych nr 22 - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
-Zgodnie z zawodem-pomoc w przygotowywaniu potraw, obróbka warzyw,
RESTAURACJA " ZACISZE " GRAŻYNA MARZENA ALBRECHT - 2016-09-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Chrzanów (małopolskie)
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych dla gości; przygotowanie dań zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osiągnięcia najwyższego stopnia zadowolenia gości oraz współpraca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pełnej wiedzy na temat obowiązującego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpieczeństwa; realizacja zadań zleconych przez przełożonego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów działu; koordynacja zamówień i dostaw towarów;
"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Kleszczów (łódzkie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków restauracji. Praca na umowę zlecenie. Dyspozycyjność w godz. 10:00-16:00.Praca od poniedzialu do piątku i wg grafiku w wwekendy. Oferta dostepna w sali G
KEMPA GOURMET JACEK KEMPA - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Jarosław (podkarpackie)