KUCHARZ Kombornia oferta pracy RSF Sp. z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Profesjonalne świadczenie usług gastronomicznych w pełnym zakresie, dbałość o zachowanie prawidłowej gospodarki surowcowej. - Warunki finansowe do ustalenia
Data publikacji: 2020-02-07
Lokalizacja: Kombornia (podkarpackie)
Pracodawca: RSF Sp. z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-420 Kombornia 1, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Profesjonalne świadczenie usług gastronomicznych w pełnym zakresie, dbałość o zachowanie prawidłowej gospodarki surowcowej. - Warunki finansowe do ustalenia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kombornia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krośnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Korczyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.02.2020
Data zakończenia pracy: 17.05.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza
Nazwa pracodawcy: RSF Sp. z o. o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Adres pracodawcy:
38-420 Kombornia 1, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: krośnieński
Gmina pracodawcy: Korczyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kombornia
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Hotel, restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2020
Oferta pracy ważna do: 07.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0b82bcc4179f9cba9e19806574f7e000
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach, czystości naczyń i sprzętu kuchennego, pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, podział wędlin i mięsa, wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów bhp i p.poż, wykonywanie innych poleceń przełożonego
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sporządzanie dań dla grup zoorganizowanych i gości indywidualnych
B & D Hotels S.A. Hotel Park - 2016-05-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klienta, dbanie o powierzone mienie.
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Kraków (małopolskie)
Mozliwość pracy w pełnym lub niepełnym czasie pracy.
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2017-01-20 - Kamień Śląski (opolskie)
Prace porządkowe, segregacja śmieci.
Inwemer System sp. z o.o - 2017-04-12 - Tychy (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka wstępna i termiczna dan bufetowych lub restauracja a'la carte. Praca w kuchni hotelowej w zespole pod kierownictwem szefa kuchni.
Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński - 2016-03-15 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Zakopane (małopolskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Poronin (małopolskie)
przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i termicznej, racjonalne wykorzystywanie produktów w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisu dekadowego i asygnaty kuchennej zgodnie z recepturą przygotowywania potraw z zachowaniem właściwych parametrów czasu obróbki i temperatury określonych w systemie zarządzania bezpieczeństwem żywności, wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującym porządkiem dnia i harmonogramem wydawania posiłków z zachowaniem ich właściwej temperatury serwowania, użytkowanie sprzętu i urządzeń gastronomicznych, stanowiących wyposażenie kuchni zgodnie z ich przeznaczeniem, dbanie o utrzymanie w należytym stanie sprzętu kuchennego i stołowego oraz przedmiotów zaopatrzenia mundurowego
Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego - 2018-06-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla Mieszkańców, porcjowanie przygotowanej żywności, dbanie o właściwą jakość i estetykę posiłków i potraw, przestrzeganie ilościowego, higienicznego i terminowego przygotowania posiłków zgodnie z jadłospisem.
Dom Pomocy Społecznej w Sieradzu - 2018-02-05 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Tęczowa;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca w barze mlecznym; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów;
FRANEK ADAM "ADAM" - 2018-01-17 - Knurów (śląskie)
przygotowywanie potarw kuchni wietnamskiej , koordynowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w stołówce szkolnej (Nowa Huta)
JANUSZ GAJOCH F.H.U. FANTAZJA 1 - 2016-08-30 - Kraków (małopolskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków, pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidywanych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem, ścisłe przestrzeganie receptury przygotowanych posiłków, właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, zgodność kaloryczna przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem, przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni, wykonywanie innych czynności wynikajacych z potrzeb placówki, zleconych przez dyrektora;Umowa o pracę na czas określony - 6 miesięcy z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony
SZKOŁA PODSTAWOWA IM.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH W RAKONIEWICACH - 2019-11-26 - Rakoniewice (wielkopolskie)
-Obsługa Klienta Biznesowego,-Sprzedaż produktów firmy: energia elektryczna i gaz,-Praca na terenie kraju,-Kontakt telefoniczny: 881-552-252.
POL-FOR SP. Z O.O. - 2016-02-23 - Tczew (pomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Zbąszyń (wielkopolskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
współpraca z zespołami zarządzania produktami i projektowania, inzynierii,definiowanie i wdrażanie rozwiązań produktów, interfejs użytkownika: prpjekt i wykonawstwo,utrzymanie spójności procesu produkcyjnego,udział w procesie koncepcji produktu,badania reakcji użytkownikowi aplikacji mobilnych
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Puławy (lubelskie)
przyrządzanie zdrowych posiłków wg ustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla mieszkańców Domu Seniora "Przystań" w tym pieczenie ciast, przygotowywanie deserów, przestrzeganie zasad bhp oraz HACCP
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Ścinawa (dolnośląskie)
przygotowywanie dań gorących i przystawek
Małe Atelier Agnieszka Zarzycka - 2016-09-05 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Pomoc kuchenna.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Gostyń (wielkopolskie)
Zgodnie z zawodem
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-06 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni koreańskiej. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy. Praca w godz.: 10:30-22:00, wg grafiku. Proponowany okres zatrudnienia: rok.
kontakt przez PUP - 2019-11-18 - Wrocław (dolnośląskie)
- zaopatrywanie linii produkcyjnej w niezbędne komponenty zgodnie z planem produkcji - zamawianie komponentów z magazynu - prowadzenie prawidłowej gospodarki komponentami- prawidłowa ewidencja w SAP - zastępstwo pracowników na linii produkcyjnej - wsparcie pracowników na linii- identyfikacja zagrożeń i podejmowanie działań korygujących - eliminacja „wąskich gardeł” - nadzór nad przestrzeganiem przez pracowników regulaminu i wytycznych procesu - dokonywanie przezbrojeń i drobnych korekt - dbanie o ciągłość produkcji w założonym takcie
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
duza produkcja
"TUKAN" PAWEŁ WOŹNIAK, JANUSZ ŚLEDZIONA SPÓŁKA JAWNA - 2019-06-10 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Rzeszów (podkarpackie)