KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 6 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw. Praca stała w Kołobrzegu w godz. 9-21, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-07-22
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Fredry 5, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw. Praca stała w Kołobrzegu w godz. 9-21, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 6 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 6 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE WSKAZANE
Nazwa pracodawcy: SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Fredry 5, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Fredry
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.07.2019
Oferta pracy ważna do: 22.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5e007db62b55f9916f87dcbb84c10b0c
Podobne oferty pracy
Spawanie konstrukcji stalowych metodą TIG, prace ślusarskie
BUGLO Place Zabaw Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - 2016-01-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- przygotowanie potraw
- ustalanie karty dań
- wybór naczyń do podawania dań
- wybór sprzętów do przygotowania dań
- nadzór nad jakością zamówionej żywności
- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni
- rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni
- ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
- zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze
- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
FHUP Vera Róża Szwaj - 2016-11-23 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu (prac tylko w weekendy - piąte, sobota, niedziela)
Dawid Dyrda - 2018-07-09 - Goczałkowice-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie śniadań, dań obiadowych
PUH Marcin Ligenza - 2017-06-06 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, dopilnowanie, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, nadzór nad jakością żywności.
Emily Ewa Geras - 2017-03-01 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw w barze.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2016-03-24 - Kalisz (wielkopolskie)
Praca w bistro. Wymagamy: -minimum doświadczenia w pracy -odpowiedzialności i sumienności -dyspozycyjność-dbania o porządek w miejscu pracy -chęci nauki i rozwoju Oferujemy:-godziwe wynagrodzenie-prace w młodym i energicznym zespole-możliwość nabycia doświadczenia i rozwoju przy boku szefa Robert Świątek uczestnika programu Top ChefKontakt z pracodawcą:570950401
Figa Sp zoo - 2016-06-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Bierutów (dolnośląskie)
gotowanie
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2016-06-08 - Bytom (śląskie)
Wykonywanie pizzy, dań typu fast-food, hot-dogi, hamburgery
USŁUGI FINANSOWE KRZYSZTOF JAKUBOWSKI - 2018-03-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I POSIŁKÓW
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ALICJA SP Z O.O. - 2018-02-14 - Dębno Polskie (wielkopolskie)
WEDŁUG ZAKRESU CZYNNOŚCI
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Chudoba (opolskie)
Przygotowanie potraw, dbanie o estetyczny wygląd i świeże produkty, utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy
PENSJONAT VITA - 2019-02-21 - Augustów (podlaskie)
Praca jako kucharza w restauracji tajskiej w centrum Wrocławia, przygotrowanie samodzielne mięs i warzyw praz gotowanie dań. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozminowa w godz.: 12:00-20:00. Proponowany okers zatrudnienia: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
PPA SIAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporzadzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.Znajomośc przepisów kuchni ormiańskije.Dobór i obróbka surowców do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łódź (łódzkie)
praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów w otwartej kuchni w restauracji serwującej głównie dania włoskie i pizzę. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy, odbiór żywności od dostawców, zarzadzanie zapasami żywności w lodówce, przestrzeganie ustalonych standardów oraz czasu przygotowywanych potraw.
Bramasole OÜ - 2019-07-04 - Estonia (Estonia)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
wykładanie i eksponowanie towaru VM,wizualizacja marketu,organizowanie imprez promocyjnych
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ARABSKICH Z WYKORZYSTANIEM PRZYPRAW ARABSKICH.
hayati group sp. zo.o - 2019-04-25 - Lubartów (lubelskie)
Przyjmowanie towaru, przygotowywanie potraw, obróbka termiczna produktów, sprawdzanie stanów magazynowych, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
LUKULLUS W.Dubrowski-J.Kolanowski - 2016-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, ustalenie karty i potrawy autorskie;Dyspozycyjnośc w godzinach 12-22;Miejsce pracy: Gniechowice;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Gniechowice (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Stare Dłutowo (warmińsko-mazurskie)
może być do przyuczenia
Karczma Wiejska s.c. - 2017-03-20 - Żydowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłkow
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Nowa Wieś (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Tumidaj (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Cieśla Jarosław Beans Polska Hotel Koronny - 2017-09-08 - Zamość (lubelskie)
Wykonywanie zamówień
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHOŁ - 2016-06-27 - Dobrzechów (podkarpackie)
Znajomość zasad systemu HACCAP, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Zakład Poprawczy - 2018-01-17 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)