KUCHARZ – POMOCNIK SZEFA KUCHNI Tallin oferta pracy Bramasole OÜ
Stanowisko: KUCHARZ – POMOCNIK SZEFA KUCHNI
Wynagrodzenie: od 1 200 EUR
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla klientów w otwartej kuchni w restauracji serwującej głównie dania włoskie i pizzę. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy, odbiór żywności od dostawców, zarzadzanie zapasami żywności w lodówce, przestrzeganie ustalonych standardów oraz czasu przygotowywanych potraw.
Data publikacji: 2019-07-04
Lokalizacja: Tallin ()
Pracodawca: Bramasole OÜ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Harju maakond, Lasnamäe linnaosa, Lasnamäe tn 4a-155, 11 412 Tallin, Estonia
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla klientów w otwartej kuchni w restauracji serwującej głównie dania włoskie i pizzę. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy, odbiór żywności od dostawców, zarzadzanie zapasami żywności w lodówce, przestrzeganie ustalonych standardów oraz czasu przygotowywanych potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ – POMOCNIK SZEFA KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tallin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Estonia
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 EUR
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Wysokość pensji brutto: do 1 400 Euro – w zależności od odpowiedniego doświadczenia i umiejętności oraz rezultatów wykonywanej pracy
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Pełny lub niepełny wymiar czasu pracy – do uzgodnienia z pracodawcąpraca w systemie zmianowym – do ustalenia z pracodawcą, godziny otwarcia restauracji – poniedziałek – czwartek – 8-21, piątek – 8-22, sobota – 10-22, niedziela – 10-18.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 05.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
estoński, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: bez nałogów
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie w przygotowywaniu potraw kuchni włoskiej i pizzy – pracodawca zapewnia przyuczenie. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem, doskonała organizacja pracy, elastyczność, niezawodność, kreatywność, umiejętność pracy w sytuacjach stresowych, precyzyjność, umiejętność pracy w grupie, pozytywne nastawienie i wysoka motywacja do pracy, umiejętność szybkiego uczenia się, dokładność w wykonywaniu pracy, zdolności manualne, zainteresowanie kuchnią włoską. Wystarczająca jest znajomość jednego z podanych jezyków.
Nazwa pracodawcy: Bramasole OÜ
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Tel. 85 74 97 235 WUP w Białymstoku,ul. Pogodna 2215-354 Białystok
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
email: beata.chroscinska (at) wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Estonia – Kucharz – pomocnik szefa kuchni
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Adres strony pracodawcy: http://www.miaviacoffee.com/
Profil działalności pracodawcy: Nowoczesna włoska restauracja i kawiarnia
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
e-mail: info (at) miaviacoffee.com - email do pracodawcy
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.07.2019
Data dodania oferty pracy: 04.07.2019
Oferta pracy ważna do: 22.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8b64eef6a40259ed50665bca28e10913
Podobne oferty pracy
Praca polega na przygotowaniu potraw i dań, właściwym stosowaniu produktów spożywczych, odpowiednim łączeniu składników, serwowaniu dań, potraw, deserów i dodatków.
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - Nowa Wieś (małopolskie)
pełnienie obowiązków kucharza, przygotowywanie posiłków
Ostromfruits Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Ostromice (zachodniopomorskie)
zarządzanie sklepem, stały kontakt pomiędzy chińskojęzycznym zarządem a pracownikami, sprzedaż, kontakt z dostawcami (część dostawców również chińskojęzyczna)
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Świętochłowice (śląskie)
kuchnia tradycyjna
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2018-10-17 - Białystok (podlaskie)
zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie zawodoweokres zatrudnienia 3,5 m-cawynagrodzenie 17 zł brutto/godz.
" SOPRA" Łukasz Rądlewski - 2017-05-26 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie restauracji
PIZZERIA "CARUSO" S.C. - 2017-11-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, DOŚWIADCZENIE W PRACY W HOTELACH
Pazim Sp. z o.o. - 2018-09-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, obróbka składników, racjonalne zarządzanie składnikami,.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Przemyśl (podkarpackie)
Wymagana książeczka sanepidowska, doświadczenie, komunikatywność. Praca w restauracji z jedzeniem na wagę D'gustacja. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-11-13 - Rybnik (śląskie)
prowadzenie kuchni restauracyjnej, zarządzanie zespołem
GASTRO GRACZAK KAMIL - 2018-11-27 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Lubin (dolnośląskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Trzemeszno (wielkopolskie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej,
DADWORKINFO Sp. z o.o. - 2016-08-01 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowanie potraw na podstawie receptur- przestrzeganie HACCPPraca w godz. od 6:00 do 14:00 oraz od 10:00 do 18:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Informatyczna
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-10-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
"FUNDACJA AKTYWNA STRONA KULTURY LATAWIEC" - 2017-11-03 - Będzin (śląskie)
-
ALEMS Tomasz Smela - 2017-11-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
sporządzanie potraw, obsługa sprzętu w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja zup, sosów, surówek, deserów; produkcja dań mięsnych różnymi technikami; obsługa cateringów zewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Karnity (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, przygotowanie surówek, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Węgrów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej - katering, godziny pracy do ustalenia od poniedziałku do niedzieli
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2015-11-12 - Kajetany (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla podopiecznych przedszkola. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 67 91.
Przedszkole nr 47 "Leśny Ludek" - 2016-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i orientalnej. Układanie menu. Wybór i zamawianie odpowiednich towarów i produktów. Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
IFRI Rabah Abizar - 2018-03-15 - Milanówek (mazowieckie)
Sporządzanie dokumentacji ppoż i bhp, prowadzenie szkoelń ppoż i bhp, czytanie projektów, sporządzanie wycen i ofert.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, sporządzanie menu
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Jawor (dolnośląskie)
wybór surowców, przygotowywanie i sporządzanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posików w restauracji chinskiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, prace porządkowe.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DJ-INWEST" Dariusz Jedliński - 2018-03-22 - Stare Kaleńsko (zachodniopomorskie)