KUCHARZ Stare Kaleńsko oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DJ-INWEST" Dariusz Jedliński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, prace porządkowe.
Data publikacji: 2018-03-22
Lokalizacja: Stare Kaleńsko (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DJ-INWEST" Dariusz Jedliński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-550 Stare Kaleńsko 1, powiat: drawski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, prace porządkowe.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 500 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stare Kaleńsko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: drawski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czaplinek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DJ-INWEST" Dariusz Jedliński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Drawsku Pomorskim
Adres pracodawcy:
78-550 Stare Kaleńsko 1, powiat: drawski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: drawski
Gmina pracodawcy: Czaplinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stare Kaleńsko
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Drawsku Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2018
Oferta pracy ważna do: 21.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-07-11 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie do podania wi wydawania posiłków
F.H.U. Helena Stolarek - 2016-03-25 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw
Pizzeria "RADOS" Radosław Wojtarowicz - 2017-02-07 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Brodła (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
Katarzyna Nilani Perera Trade-Links - 2016-07-28 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków typu fastfood.
HASHTAG BURGER KAMIL FABIJAN - 2017-10-13 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
NARODOWA FUNDACJA POMOCY - 2018-06-22 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa Jureczka Marek - 2017-06-14 - Świerklany Dolne (śląskie)
doświadczenie mile widziane
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2017-01-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej.
Firma Handlowo Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2016-06-07 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Jadłospisy dekadowe.
Przedszkole Miejskie Nr 86 - 2017-05-02 - Łódź (łódzkie)
praca jako kucharz
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2018-06-15 - Poznań (wielkopolskie)
- Gotowanie dań kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 5:00-13:00 + sobota, niedziela - według grafiku. Wymagana wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wymaganie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-721-11-11) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice) lub kontakt pocztowy lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-27 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg norm, przestrzeganie przepisów sanitarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i sprzedaż kebabu.
MONTEGASTRO Spółka cywilna - 2016-06-17 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie dań z karty restauracji i dań a la carte, obsługa gości restauracji, dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-01-12 - Niemcy (Niemcy)
wg programu stazu PO WER dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Marzenin (łódzkie)
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-02-22 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowy Targ (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ REGIONALNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UTRZYMYWANIE W CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
staż FPopracowywanie dokumentacji magazynowej w programie ENOVA, przydzielanie , zgodnie z dokumentacja porcji zywności dla beneficjentów Fundacji, dbanie o czystość w miejscu pracy, przestrzeganie przepisów BHP i p.poż., przestrzeganie regulaminu zakładu
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-08-31 - Rumia (pomorskie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "WENA" Marek Tkaczyński - 2018-09-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
SAMPROL Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Psary (śląskie)
Testowanie i odbiór wyrobów montowanych u klienta, użycie prawidłowych wyrobów w toku montażu, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, prowadzenie pojazdu, nadzór nad załadunkiem i rozładunkiem.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Nowa Wieś Książęca (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Niepubliczne "MISIAKI" - 2018-03-21 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej,- wydawanie posiłków,- utrzymanie pomieszczeń w czystości.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
przgotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej
Dom Pomocy Społecznej w Bornem Sulinowie - 2017-09-01 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)