KUCHARZ-KELNER Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-KELNER
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: sporzadzanie potraw,ciast,deserów, komplekswa obsługa konsumenta w punkcie gastronomicznym oraz miejscach przyjęć, przygotowywanie sali konsumenckiej, obsługa maszyn gastronomicznych
Data publikacji: 2020-01-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporzadzanie potraw,ciast,deserów, komplekswa obsługa konsumenta w punkcie gastronomicznym oraz miejscach przyjęć, przygotowywanie sali konsumenckiej, obsługa maszyn gastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.01.2020
Data zakończenia pracy: 28.06.2020
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Barona 10/10, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie-oferta dostępna wyłącznie dla osób zarejestrowanych w PUP w Zgierzu, dane pracodawcy dostępne w Urzędzie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Barona
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Stanowisko pracy finansowane z PFRON: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2020
Oferta pracy ważna do: 31.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b9bc197c77e9c880a0607ffc1b9969cb
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju dań, zgodnie z menu, w portowej restauracji, praca zespołowa.
Restaurant Sjöloftet - 2019-05-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
Pod Borem Warzybok sc - 2019-03-05 - Rzetnia (wielkopolskie)
Gotowanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-05-09 - Kietrz (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Jarosław (podkarpackie)
-samodzielne sporządzanie różnego rodzaju potraw,-obróbka wstępna surowców,-posługiwanie się narządziami,-utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego.
PRZEDSIĘBIORSTWO "SENATOR" JAN OPALA - 2019-10-31 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie potraw według receptur, przepisów. Nadzór nad jakością zamawianych produktów.
JERZY ADAMCZYK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2017-03-14 - Przejazdowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Marta Brzezińska - 2017-10-19 - Zalesie Gorzyckie (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja dań kuchni włoskiej.
1.WOJT Wojciech Piechociński 2.ALWO Wojciech Piechociński /wspólnik spółki cywilnej/ - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
doświadczenie zawodwe wymagane
HOTEL RESTAURACJA LEŚNA SP. CYWILNA IZABELA JAKUBOWSKA, LIDIA MROZIK - 2017-03-10 - Karpicko (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw,zup,napojów,deserów dla dzieci,posługiwanie się narzędziami,maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw oraz bieżące czyszczenie tych urządzeń.
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Częstochowa (śląskie)
Robienie pizzy oraz dań kuchni polskiej i włoskiejZnajomość kuchni włoskiej i polskiej
BEATA SZCZYGIEŁ BISTRO - KAWIARNIA PIZZERIA PEPINO - 2019-02-26 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju produktów mięsnych tj. kotlety, kurczak, pasztet, kaszanka
Arawelo spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-08-01 - Mława (mazowieckie)
kucharz
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2016-05-19 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa maszyn, prace manualne. Praca w Gliwicach ul. Portowa.Zatrudnienie przez agencję zatrudnienia na umowę o pracę tymczasową.
Randstad Polska Sp. z o.o. / Agencja Pracy Tymczasowej - 2016-04-15 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Cieszyn (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWYWANIE WARZYW, ZAPOZNAWANIE SIĘ Z RECEPTURAMI, DBANIE O PORZĄDEK
kontakt przez OHP - 2020-02-06 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - całodobowo, przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Usługi Gastronomiczne KORONA SMAKU s.c. B. Lewandowska, E. Bąbrych, A. Cyckiewicz - 2017-04-24 - Lucień (mazowieckie)
przygotowywanie i wypiek pizzy, gotowanie dań kuchni włoskiej, dbałość o miejsce pracy, obsługa klientów bistro; praca w Czarnowąsach, w godzinach 8-16,12-20
Janusz Wincenciak Bistro Mamma Mia - 2019-02-15 - Opole (opolskie)
Wymagania: wykształcenie brak wymagań; kurs opieki nad osobami starszymi mile widziany lub doświadczenie zawodowe; Zakres obowiązków: Opieka nad osobą starszą w miejscu zamieszkania; dodatkowo - sprzątanie, gotowanie, pomoc w załatwianiu spraw; miejsce pracy: Gliwice,
CENTRUM O.P.R. EWA DOMAGAŁA - 2015-12-30 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-14, 8-20 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
CENTRUM ZDROWIA I WYPOCZYNKU "IKAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
GOTOWANIE, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PROWADZENIE KSIĄŻKI HACCP, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA TOWARWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO,
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-08-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2018-04-26 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalność kucjni wietnamskiej i tajskiej. Jedna zmiana 10:00-18:00, miejsce pracy: Bielany Wrocławskie.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Organizacja pracy kuchni.Karta menu.Przyjęcia okolicznościowe.Zarządzanie personelem.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-08-22 - Chełmek (małopolskie)
Wstępne przygotowywanie dań do dalszej obróbki kucharskiej.Pieczenie ciast
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Częstochowa (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)