KUCHARZ Kamnik oferta pracy Gostilna Repnik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽500 EUR
Zakres obowi膮zk贸w: Planowanie posi艂k贸w, przygotowywanie i gotowanie potraw. Planowanie, nadzorowanie i koordynacja pracy personelu kuchni. Sprawdzanie jako艣ci potraw, zamawianie sk艂adnik贸w, przygotowywanie i dekorowanie da艅.
Data publikacji: 2019-08-05
Lokalizacja: Kamnik ()
Pracodawca: Gostilna Repnik
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Vrhpolje 186, 1241 Kamnik, S艂oweniaRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Planowanie posi艂k贸w, przygotowywanie i gotowanie potraw. Planowanie, nadzorowanie i koordynacja pracy personelu kuchni. Sprawdzanie jako艣ci potraw, zamawianie sk艂adnik贸w, przygotowywanie i dekorowanie da艅.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽500 EUR
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kamnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂owenia
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽500 EUR
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pracodawca zapewnia zakwaterowanie w niewielkim pokoju, ponosi koszty wynajmu.
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Data rozpocz臋cia pracy do uzgodnienia z pracodawc膮. Wynagrodzenie 1500 euro miesi臋cznie brutto. Pracodawca poszukuje pracownik贸w do pracy na czas nieokre艣lony. Godziny pracy wed艂ug grafiku, praca r贸wnie偶 w weekendy i w dni wolne.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba g艂贸wna
Data rozpocz臋cia pracy: 19.08.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
艣rednie zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe w zawodzie kucharza, min. 2 lata do艣wiadczenia w pracy na stanowisku kucharza, podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w mowie i pi艣mie.
Nazwa pracodawcy: Gostilna Repnik
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
CV w j臋zyku angielskim lub polskim prosz臋 wys艂a膰 bezpo艣rednio do pracodawcy na adres e-mail: primoz.repnik (at) gmail.com
J臋zyk aplikacji o prac臋: angielski, polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: E-mail do pracodawcy.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Adres strony pracodawcy: https://www.gostilna-repnik.si
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Zajazd Repnik jest dobrze znany w regionie i popularny od po艂owy XX wieku, od czasu jego otwarcia w 1964 roku. Od tego czasu zmienili艣my si臋 diametralnie, ale serwowane przez nas domowe potrawy pozosta艂y wierne tradycjnym recepturom, do kt贸rych dodali艣my jedynie szczypt臋 nowoczesnego posmaku. Tutaj b臋dziesz m贸g艂 do艣wiadczy膰 prawdziwej go艣cinno艣ci, poniewa偶 poza klasycznymi i tradycyjnymi potrawami, mo偶emy r贸wnie偶 zaoferowa膰 wykwintne lokalne posi艂ki pod mark膮 "Smaki Kamnika". Jeste艣my r贸wnie偶 znani z doskona艂ych domowych deser贸w i wyboru win najwy偶szej jako艣ci. Gostlina Slovenija zosta艂a wyr贸偶niona w ostatnim wydaniu przewodnika podr贸偶nicego "Lonely planet" w艣r贸d 6 najlepszych zajazd贸w w S艂owenii.
Dodatkowe informacje dotycz膮ce aplikowania:
Pracodawca skontaktuje si臋 bezpo艣rednio z wybranymi przez siebie kandydatami.
Oferta zg艂oszona przez: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.08.2019
Data dodania oferty pracy: 05.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 25.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d7405d99537bb53baaebb42a0570a1b1
Podobne oferty pracy
sprzeda偶, wydawanie towar贸w, rozw贸z towaru do klienta
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw wietnamskich.
Tien Nguyen NGUYEN Firma "NPN" - 2018-05-11 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie potraw i da艅 dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
AZYMUT Agencja Zatrudnienia Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2017-11-16 - Legnica (dolno艣l膮skie)
samodzielne prowadzenie
Grupa Producent贸w "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-01-18 - Daszyna (艂贸dzkie)
Kucharz / zast臋pca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Pot臋pa Mariusz SO艁TYS - 2017-11-23 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI WIETNAMSKIEJ, SPRZ膭TANIE, ZAMAWIANIE TOWARU.
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie, przyrz膮dzanie posi艂k贸w. Praca w trybie godzinowym.
KATARZYNA STANEK-KOZ艁OWSKA by the way... restauracja - 2017-06-10 - Gdynia (pomorskie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Pomorska Instytucja Gospodarki Bud偶etowej "POMERANIA" w Czarnem - 2016-08-05 - Czarne (pomorskie)
przygotowywanie potraw
KAPAKO S.C. Sylwester Ko偶yb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek - 2016-11-14 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
realizacja cel贸w sprzeda偶owych, operacyjna obs艂uga klienta detalicznego, nawi膮zywanie i utrzymywanie relacji z klientami, praca w: Sosnowcu ul. 3 Maja 24, D膮browie G贸rniczej ul. Legion贸w Polskich 143a, Jaworznie ul. Pocztowa 9A, Chorzowie ul. Pocztowa 1, Mys艂owicach ul. Powsta艅c贸w 11.
Bank Pocztowy Sp贸艂ka Akcyjna - 2018-10-03 - Sosnowiec (艣l膮skie)
- sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
Firma Handlowa "ABC" Dariusz Blicharz - 2016-06-02 - Bi艂goraj (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w (porcjowanie, gotowanie zup, wywar贸w, sur贸wek, pieczenie ciast)
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MA艁GORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-10-04 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Wark膮"
FUZJA sp z o.o. - 2017-04-24 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w
Restauracja Mustang Barbara Suchanek - 2018-02-12 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, sprzeda偶 posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
BAR AS W艂odzimierz Jacek Kania - 2016-08-19 - Siedlce (mazowieckie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2017-12-13 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - 呕aga艅 (lubuskie)
- Przygotowywanie urz膮dze艅 do pracy.- Sporz膮dzanie potraw wsp贸lnie z kucharzem.- Dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w.- Wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej.- Utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy.- Przestrzeganie przyj臋tych zasad pracy i instrukcji.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Kartuzy (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
x
Biuro Rachunkowe Justyna 艁empicka - 2019-04-15 - Bia艂ystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
DROMO Przedsi臋biorstwo Budowy Dr贸g i Most贸w - 2019-01-24 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-09-04 - Lublin (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pobieranie produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu, praca na kuchni, prganizowanie pracy w sto艂贸wce, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂opisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jako艣膰 i ilo艣膰 przygotowywanych potraw, nadz贸r nad sprz臋tem kuchennym i sto艂owym oraz dbanie o jego u偶ytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk L膮dowych/ 14 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2016-01-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- sporz膮dzanie posi艂k贸w w restauracji 谩 la carte,- przygotowywanie bufetu 艣niadaniowego,- organizacja bankiet贸w i bufet贸w- znajomo艣膰 kuchni mi臋dzynarodowej (niemieckiej / polskiej) b臋dzie dodatkowym atutem, ale nie jest to konieczne- Przetwarzanie 艣wie偶ych sk艂adnik贸w- bardzo dobra znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego w mowie i pi艣mie- praca w systemie dwuzmianowym (09:00-15:00 lub 15:00-23: 00)
Die GeAT - Gesellschaft f眉r Arbeitnehmer眉berlassung Th眉ringen AG - 2017-07-14 - Niemcy (Niemcy)
Koordynowanie pracy pracownik贸w kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w - obiad贸w. Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i zasadami technologii. Odpowiedzialno艣膰, za jako艣膰 i terminowo艣膰 wydawanych posi艂k贸w, dbanie o racjonalne zu偶ycie produkt贸w. Uzgadnianie z intendentem zakupu niezb臋dnych produkt贸w. Branie udzia艂u w uk艂adaniu jad艂ospisu z intendentem. Utrzymanie wraz z personelem kuchni i innych pomieszcze艅 w czysto艣ci.Praca w godzinach: 7.30 - 15.30.
Szko艂a Podstawowa Nr 1 - 2019-07-05 - Zabrze (艣l膮skie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw na potrzeby cateringu. Praca dwuzmianowa w godz. pomi臋dzy 8.00 a 19.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Bielsku-Bia艂ej.
ZESP脫艁 SZK脫艁 GASTRONOMICZNYCHY I HANDLOWYCH - 2017-12-20 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)