KUCHARZ Erfurt oferta pracy Die GeAT - Gesellschaft für Arbeitnehmerüberlassung Thüringen AG
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 10 EUR
Zakres obowiązków: - sporządzanie posiłków w restauracji á la carte,- przygotowywanie bufetu śniadaniowego,- organizacja bankietów i bufetów- znajomość kuchni międzynarodowej (niemieckiej / polskiej) będzie dodatkowym atutem, ale nie jest to konieczne- Przetwarzanie świeżych składników- bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie- praca w systemie dwuzmianowym (09:00-15:00 lub 15:00-23: 00)
Data publikacji: 2017-07-14
Lokalizacja: Erfurt ()
Pracodawca: Die GeAT - Gesellschaft für Arbeitnehmerüberlassung Thüringen AG
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Juri-Gagarin-Ring 152, 99084 Erfurt , NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- sporządzanie posiłków w restauracji á la carte,- przygotowywanie bufetu śniadaniowego,- organizacja bankietów i bufetów- znajomość kuchni międzynarodowej (niemieckiej / polskiej) będzie dodatkowym atutem, ale nie jest to konieczne- Przetwarzanie świeżych składników- bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie- praca w systemie dwuzmianowym (09:00-15:00 lub 15:00-23: 00)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 10 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Erfurt
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 10 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania: Przez wzgląd na miejsce pracodawcy docelowego.
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pracodawca może zorganizować zakwaterowanie płatne przez pracownika.Dodatki branżowe, świąteczne i urlopowe.
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Praca zmianowa (zmiana poranna i popołudniowa 09:00-15:00 i 15:00-23:00)
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: Erfurt / Niemcy
Data rozpoczęcia pracy: 17.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz lub porewne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wiedza i umiejętności z zakresu: •Gotowanie według przepisów, •Higiena żywności, •Przygotowanie stanowiska pracy, •Przygotowywanie dodatków, zup, •Sałatek, przystawek, deserów, stopnie wysmażenia mięsa. •Wysoka motywacja i kreatywność, •Umiejętność pracy zespołowej, •Elastyczność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Die GeAT - Gesellschaft für Arbeitnehmerüberlassung Thüringen AG
Sposób aplikowania: do agencji
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Na adres e-mail: PTeschendorf (at) geat.de (w tytule e-maila proszę wpisać: „Koch ”).
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV w j. niemieckim i kserokopie/skany świadectw (jeśli są)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: elektronicznie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Adres strony pracodawcy: www.geat.de
Profil działalności pracodawcy: Agencja pracy tymczasowej
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Spotkanie rekrutacyjne z Agencją Pracy Tymczasowej Die GeAT - Gesellschaft für Arbeitnehmerüberlassung Thüringen AG oraz ze współpracującymi pracodawcami odbędzie się w dniu 17.08.2017 o godz. 9.00 w budynku NOT, przy ul. Piłsudskiego 74 we Wrocławiu.Tel. do polskojęzycznego przedstawiciela pracodawcy – p. Anna Szafran-Bacik +48 (71) 7 56 27 10
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
JADŁODAJNIA NATALIA EWA BURCLAF - 2017-06-21 - Ostrowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw
GANDAWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-30 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw. Praca dwuzmianowa w godz. 7.00-22.00 od poniedziałku do niedzieli w Bestwince (grafik do ustalenia).
GASTRONOMIA Teresa Grzywa - 2016-06-20 - Bestwinka (śląskie)
czyszczenie ręczne karoserii, elementów zewnętrznych i wewnętrznych pojazdów, w tym: sprzątanie i mycie wnętrza pojazdu z wykorzystaniem odkurzaczy i kosmetyków samochodowych; woskowanie karoserii z wykorzystaniem odpowiednich preparatów i sprzętu
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Nysa (opolskie)
przygotowywnie produktów i sporządzanie potraw na kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu
Kołoczek Katarzyna BOHEME - 2017-04-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
BUFF-BUFF ANNA ROTUSKA - 2017-10-26 - Magnuszew (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla dzieci z przedszkola i żłobka, dbanie o porządek.Miejsce pracy: KiełczówKontakt kandydatów z pracodawcą: 501-508-578Oferta pracy znajduje się w sali: Gb,Ga
MARTA NOWAK ALTO - 2015-12-01 - Kiełczów (dolnośląskie)
ustalanie karty dań, rozdzielanie prac pomocnikom, nadzor nad jakością zamowionej żywności...
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja KWADRANS - 2017-12-15 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowanie potraw i wydawanie w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Kraków (małopolskie)
Organizacja i prowadzenie zajęć wychowawwczych oraz sprawowanie opieki nad grupą dzieci i młodzierzy. Zapewnie pomocy w nauce, organizacja czasu wolengo, zabaw, zajęć sportowych oraz rozwoju zainteresowań: współpraca z rodzicami, instytucjami w celu zapewnienie wychowankom warónków prawidłowgo rozwoju oraz pomocy w trudnych sytuacjach. Wymagane wykształćenie wyższe w kierunku pedagogika, pedagogika specjalna, psychologia, socjologia, praca socjalna, nauki o rodzinie lub na innym kierunku, którego program obejmuje resocjalizacje, pracę socjalną, pedagogikę opiekuńczo wychowawcząlub na dowolnym kierunku, uzupełnione studami podyplomowymi z zakresupsychologi, pedagogiki, nauki o rodzinie, resocjalizacji lub kursem kwalifikacyjnym z zakresu pedagogiki opiekuńczo-wychowawczej. Wymagane doświadczenie w pracy z grupą dzieci i młodzieży. Umiejętność pracy w zespole, zdecydowanie w działaniu, konsekwencja, operatywność, czyne prawo jazdy kat. B , dobra umiejętność prowadzenia samochodu. Praca na trzy zmiany 9-21/13-21/21-9.
Dom Dziecka w Mysłowicach im. św. Ojca Pio - 2017-08-23 - Mysłowice (śląskie)
refundacja 30 art.150f
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Białogard (zachodniopomorskie)
wg.stanowiska
ZAJAZD WERNYHORA s. c. - 2016-08-18 - Sułoszowa (małopolskie)
-
STACH Spółka z o.o. - 2016-02-24 - Dobieszowice (śląskie)
Przyrządzanie potraw w kuchni, przygotowywanie sosów, porcjowanie mięs, utrzymanie czystości w kuchni, wykonywanie innych czynności, które okażą sie niezbędne do należytego wykonywania parcy.
ZDROJOWA HOTELS SP. Z O. O. - 2018-07-06 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalnej, segregowanie odzieży, obsługa klienta zgodnie ze standartem firmy, rozliczanie w systemie księgowym, prace porządkowe na terenie sklepu, obsługa magazynu, obserwacja klientów w celach bezpieczeństwa, obsługa komputera, ewidencja dokumentów
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej
Dom Pomocy Społecznej - 2017-11-16 - Radzymin (mazowieckie)
Zgodnie z umową.
P.P.H.U. TOMASZ ROGALA - 2016-05-12 - Ostrów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2018-11-26 - Zawiercie (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie zawodoweznajomość zawodudoświadczenie mile widziane
Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska - 2016-05-11 - Antonin (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; okres próbny 3 m-ce, następnie umowa na czas określony; godz. pracy 7-15 lub 9-17; kontakt osobisty z pracodawcą pn. - pt. 7-17
PIEROGARNIA U MAŁGOSI Małgorzata Tokarczyk - 2018-09-13 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2018-04-18 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowanie posilków dla dzieci do lat 3
Żłobek Miejski Nr 3 - 2018-06-19 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
-
PLUS Spółka Cywilna Kościerzyna J. i A. Szyca - 2018-03-09 - Kościerzyna (pomorskie)