KUCHARZ Antonin oferta pracy Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wykształcenie zawodoweznajomość zawodudoświadczenie mile widziane
Data publikacji: 2016-05-11
Lokalizacja: Antonin (wielkopolskie)
Pracodawca: Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocławska 6, 63-421 Antonin, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykształcenie zawodoweznajomość zawodudoświadczenie mile widziane
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 1850 - w okresie próbnym
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Antonin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przygodzice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Wrocławska 6, 63-421 Antonin, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tel. 600 211 163
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Przygodzice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Antonin
Ulica pracodawcy: Wrocławska
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.05.2016
Oferta pracy ważna do: 10.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg. metody sous-vide czyli z użyciem specjalistycznego sprzętu kuchennego - pakowarka próżniowa, cykulator
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw restauracyjnychobsługa imprez okolicznościowychdbanie o stanowisko pracy
Restauracja Mały Dworek S.C. - 2018-02-26 - Olsztyn (śląskie)
obsługa wózków akumulatorowych
DHL EXEL SUPPLY CHAIN TRADE (POLAND)" Sp. z o.o. - 2017-08-02 - Augustów (podlaskie)
Kucharz samodzielny Praca na dwie zmiany 06:00 do 14:00 i 14:00 do 22:00. Pierwsza umowa zlecenie, kolejna na czas określony.
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-11-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji zgodnie z obowiązującą kartą, przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe, przestrzeganie wymogów sanitarnych, dbanie o czystość miejsca pracy, urządzeń i sprzętu
"PEBEK" SP. Z O. O. - 2016-09-27 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków wg kuchni orientanej, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, ustalanie karty dań, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Jabłonowo (mazowieckie)
gotowanie potraw, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Kraków (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie dańkuchni bangladeskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pomoc w kuchni. Praca 40 godz./tyg., od poniedziałku do piątku.
AGNES SPÓŁKA JAWNA - 2017-05-22 - Pruszków (mazowieckie)
szycie pościeli na owerloku
"LARGO" Irmina Michalczyk-Golanowska - 2016-03-21 - Jastrząb (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji serwującej kuchnię ukraińską
VIVABALTIK Sp. z o.o. - 2016-03-10 - Gdynia (pomorskie)
w/g stanowiska
Usługi Gastronomiczne "Bistro w Ratuszu" G. Zegadło - 2016-06-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Dbanie o ekspozycję towaru, obsługa klienta, wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientem, dbanie o porządek na sali sprzedaży.
"DINO POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-14 - Domaszowice (opolskie)
doręczanie korespondencji i przekazów pieniężnych, budowanie pozytywnych relacji z klientami, realizacji planów sprzedażowych dot.wybranych usług i towarów, rzetelne prowadzenie ewidencji korespondencji, wsparcie placówki pocztowej w innych pracach związanych z obsługą przesyłek; własny samochód
POCZTA POLSKA S.A. - 2016-12-27 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Kucharz w barze , przygotowywanie kebaba, zapiekanki, Praca dwie zmiany 09:30 do 15:30; 14:30 do 20:30. W piątki do 22:00 .
"Sułtan Kebab" Marcin Haponik - 2016-08-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, nadzorowanie pracy obcojęzycznych młodszych kucharzy i przygotowywanie w języku hindi lub urdu zamówień oryginalnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Mszczonów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Przemysław Kowalczyk - 2017-10-06 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - kebab, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, krojenie kebaba.
Hüseyin Demir - 2018-05-11 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Zakres obowiązków:– prowadzenie dokumentacji służbowej– cykliczne patrolowanie terenu obiektu– kontrola ruchu osób i pojazdów– zapobieganie kradzieżom, dewastacjom, reagowanie w przypadku wystąpienia zagrożenia. Pracodawca deklarujeterminową wypłatę świadczeń oraz możliwość skorzystania z pomocy ZFRON ( dofinansowanie do dojazdów do pracy, turnusów rehabilitacyjnych, leków, kolonii dla dzieci)
Solid Security - 2018-05-14 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej w piecu tandori
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Puławy (lubelskie)
Staż z PO WER na 3 miesiące dla osób do 30 roku życia (- dla osób do 25 roku życia wsparcie zostanie udzielone w okresie 4 miesięcy od daty rejestracji - dla osób powyżej 25 roku życia wsparcie zostanie udzielone od momentu przystąpienia do projektu)MIEJSCE ODBYWANIA STAŻU I ZGŁASZANIA KANDYDATÓW:KF UL. MIESZKA I 35GODZ.PR.:7-22 GODZINY PRACY DO USTALENIA Z PRACODAWCĄWYMAGANIA ORGANIZATORA: wykształcenie podstawowe
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności, planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni, organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu, składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw, sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni, współpraca szefa kuchni z klientami i dostawcami, współpraca szefa kuchni z kierownictwem zakładu gastronomicznego oraz instytucjami nadzoru.
WGR Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Opole (opolskie)
zgodnie z programem zakresem obowiazków
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
Praca w kuchni : żywienie zbiorowe. Praca jednozmianowa: 6:00-14:00 od poniedziallu do piątku, wg grafiku sobota, niedziela. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Proponowany okres zatrudnienie: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Wrocław (dolnośląskie)