KUCHARZ, K/M Warszawa oferta pracy Przedszkole nr. 346
Stanowisko: KUCHARZ, K/M
Wynagrodzenie: od 2聽360 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-05-04
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Przedszkole nr. 346
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Klaudyny 8, 01-684 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 w zast臋pstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽360 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Premia do 20%, dodatek sta偶owy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽360 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.05.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Analiza zagro偶e艅 i krytyczne punkty kontroli, HACCP
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe - gastronomiczne. Uprawnienia: kurs HACCP w 偶ywieniu zbiorowym, mile widziana ksi膮偶eczka sanepidu. Do艣wiadczenie zawodowe: 2 lata. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym, w tym gotowanie obiad贸w. W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia. Udzia艂 w planowaniu jad艂ospis贸w. Praca w godz. 6.00-14.00. Zg艂oszenia: ul. Klaudyny 8, Warszawa, CV na adres: p346 (at) edu.um.warszawa.pl
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Przedszkole nr. 346
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Klaudyny 8, 01-684 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Klaudyny
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.05.2018
Oferta pracy wa偶na do: 02.06.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.05.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Lubart贸w (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
Piekarnia Cukiernia "KO艁ACZ" Ireneusz Jankowski - 2016-08-02 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
praca w pozzeri
Pizzeria CIAO CIAO s.c. Konrad Knie膰, Martyna Rusin - 2018-04-18 - L臋bork (pomorskie)
kucharz. Miejsce wykonywania pracy Zabrze lub Zbros艂awice.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niez艂e Zi贸艂ko - 2018-06-26 - Zabrze (艣l膮skie)
Dania:-mi臋sne, m膮czne, jarskie, zupy, sur贸wki, sesery, sania z grilla.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - W膮sosz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
operowanie kopark膮
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Byt贸w (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Si贸dme (wielkopolskie)
praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - 呕aga艅 (lubuskie)
- przygotowywanie potraw typowych dla kuchni ukrai艅skiej- wdra偶anie kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mi臋s i ryb metod膮 SOUS VIDE). Tworzenie nowych da艅 do karty z kuchni w艂oskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni. Obr贸bka warzyw i mi臋s.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na czas okre艣lony 8 miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie: Technik Technolog 呕ywienia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 4 miesi膮ce na podobnym stanowisku. Wymagana umiej臋tno艣膰 gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i w艂oskiej. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z zakresem obowi膮zk贸w.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (艣l膮skie)
monta偶 urz膮dze艅 wentylacyjnych i klimatyzacyjnych
Eurocold Robert Sienkiewicz - 2017-03-09 - Ryki (lubelskie)
gotowanie dla podopiecznych Lawendowego Domu Seniora, sprz膮tanie kuchni, praca w godz. 8.30-16.30 - 6 dni w tygodniu - 40 godz./tyg.
US艁UGI OPIEKU艃CZE WOJCIECH MATAN - 2016-04-05 - Stara Wie艣 (mazowieckie)
przygotowywanie obiad贸w dla rodziny z 3 dzieci niepe艂nosprawnych
Bielicka Monika Us艂ugi Ogrodniczo Porz膮dkowe - 2016-08-02 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Naprawa turbospr臋偶arek, rozpatrywanie reklamacji.
DIESEL SERVICE F.T.U.H. Pawe艂 Protasiuk - 2018-04-30 - Siedlce (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych da艅 kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka, iskender i inne; Zarz膮dzanie zespo艂em kucharzy, koordynowanie pracy kuchni, dbanie o zaopatrzenie oraz w艂a艣ciwe przechowywyanie produkt贸w spo偶ywczych. Praca w godz.: 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej; praxca w godz.9-13/13-17/17-21
CAN KERPI脟 KERPI脟 INVESTMENT - 2018-02-02 - Opole (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie, umiej臋tno艣膰 gotowania potraw kuchni arabskiej, min. 3 miesi膮ce do艣wiadczenie w pracy na w/w stanowisku, podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej, dba艂o艣膰 o czysto艣膰, obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2017-03-14 - W臋drzyn (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty.
Restauracja DOLCE VITA - 2016-06-21 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw w tym z zakresu kuchni azjatyckiej tj. sushi, serwowanie potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
Oferta dla os贸b powy偶ej 30 roku偶ycia, kobiet posiadaj膮cych niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w, deser贸w, obliczanie warto艣ci odzywczej, obr贸bka wstepna surowc贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Eugeniusz Kuczy艅ski Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "GENIUSZ" Restauracja "FINEZJA" - 2017-04-28 - Ko艣cian (wielkopolskie)
przygotowywanie produkcji gastronomicznej (mi臋dzy innymi obieranie, krojenie, panierowanie), przyrz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku i w lokalu (pod艂ogi, naczynia, sprz臋ty), praca co drugi dzie艅 i co drugi weekend
"FS" Jadwiga Szeliga - 2018-08-10 - Sosnowiec (艣l膮skie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Ober偶a Z艁OTA G臉艢 Kubik Bo偶ena - 2018-02-19 - Siewierz (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 i przek膮sek kuchni ukrai艅skiej, obr贸bka wst臋pna, sma偶enie, przyjmowanie towaru, rozk艂adanie produkt贸w w magazynach lub ch艂odniach, przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa oraz HCCP przy produkcji.
Kompleks Rekreacyjno-Hotelowo-Wypoczynkowy "Firlejowe Sio艂o" - 2018-03-06 - W贸lka Rozwadowska (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
obsluga magazynu sortowni za艂adunek i rozladunek wyrob贸w szklanych
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Pilawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,Dba艂o艣膰 o procedury ustawowe i HACCP,Zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy,Wsp贸艂prac臋 i ewentualne zarz膮dzanie pozosta艂ym personelem gastronomii.
kontakt przez OHP - 2018-05-16 - Sierak贸w 艢l膮ski (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
Pizzeria "RADOS" Rados艂aw Wojtarowicz - 2017-02-07 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)