KUCHARZ - TARNINY - LAWENDOWY DOM SENIORA Stara Wieś oferta pracy USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN
Stanowisko: KUCHARZ - TARNINY - LAWENDOWY DOM SENIORA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie dla podopiecznych Lawendowego Domu Seniora, sprzątanie kuchni, praca w godz. 8.30-16.30 - 6 dni w tygodniu - 40 godz./tyg.
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Stara Wieś (mazowieckie)
Pracodawca: USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tarniny 74, 05-830 Stara Wieś, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie dla podopiecznych Lawendowego Domu Seniora, sprzątanie kuchni, praca w godz. 8.30-16.30 - 6 dni w tygodniu - 40 godz./tyg.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: pon-nd 40 godz./tyg.
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - TARNINY - LAWENDOWY DOM SENIORA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stara Wieś
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nadarzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2016
Data zakończenia pracy: 15.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, minimum 5 lat stażu pracy na wnioskowanym stanowisku, możliwość zakwaterowania w miejscu pracy, znajomość języków obcych nie jest wymagana
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Komorowska 48B, 05-830 Nadarzyn, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Nadarzyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nadarzyn
Ulica pracodawcy: Komorowska
Numer budynku pracodawcy: 48B
Profil działalności pracodawcy: Pomoc społeczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2016
Oferta pracy ważna do: 19.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNYCH Z UKRAINY. OBSŁUGA KLIENTÓW BIZNESOWYCH Z UKRAINY I ROSJI.
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Bielsko-Biała (śląskie)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM NA STANOWISKU KUCHARZA. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NACZYŃ, SPRZĘTU I POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,- PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRZY UŻYCIU WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH WYDANYCHDO KUCHNI,- DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW.- PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRACA NA KUCHNI ODBYWA SIĘ W TRZYZMIANOWYM SYSTEMIE (GODZ. 7.00 DO 15.00, 8.00 DO 16.00 ORAZ 10.00 DO 18.00) PONADTO CO TRZECIA SOBOTA.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (ukraińskiej, rosyjskiej).
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Łódź (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy oraz prostych dań typu fast-food
Raczyńska Bogumiła PIZZERIA GRAPPA - 2017-06-07 - Mielec (podkarpackie)
Gotowanie.
TAWERNA RYBAKI KAROLINA KRZEMIŃSKA - 2016-06-29 - Sopot (pomorskie)
wg stanowiska
Hotelarstwo Gastronomia i Handel Anna Pajewska - 2016-03-31 - Darłowo (zachodniopomorskie)
produkcja zup, sosów, surówek, deserów; produkcja dań mięsnych różnymi technikami; obsługa cateringów zewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Karnity (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie:hamos, falafel i kebab
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Białobrzegi (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK - 2017-11-08 - Radomsko (łódzkie)
Praca w kuchni.
MAZUR WIND Jarosław Jędrzejowski - 2016-05-11 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw tj. obiady, przekąski, pizza i inne.
Trójmiejska Wypożyczalnia Maszyn Sp. z o.o. - 2016-07-29 - Kiełpino (pomorskie)
przygotowtywanie dań - kuchnia tradycyjna+ włoska, sporządzanie listy zakupów
Pizzeria Restauracja Pod Strachem Halina Król - 2017-10-30 - Bytom (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze kuchni
"MOZART" Henryk Weiner - 2017-05-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Człuchów (pomorskie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
Praca na obszrze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA W PENSJONACIE- zaangażowanie i pasja do gotowania- znajomości nowych trendów w gastronomii- pracowitości, odpowiedzialności, dyspozycyjności oraz bardzo dobra organizacja w pracy
Posejdon s.c. - 2018-03-02 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Wyrób pizzy, przygotowywanie posiłków. Wymagane doświadczenie w zawodzie min. 3 miesiące. Tel. 725 192 361 Żaneta Matkowska
Matkowska Żaneta BISTRO GOOD TIME - 2017-12-11 - Krzeszyce (lubuskie)
Kucharz-pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Radłów (małopolskie)
Praca w pizzerii BIESIADOWO. Przygotowywanie dań typu fast food. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Firma Handlowo Usługowa "JULIMAR" Krystian Boruciński, Jarosław Gawron - spółka cywilna - 2017-01-05 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
-
FHU REKIN WOJCIECH SCHWEITZER - 2016-12-01 - Rewal (zachodniopomorskie)
Praca w telepizzerii.
Telepizzeria Diabolo - 2017-02-21 - Krapkowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit sp. z o.o. - 2016-05-19 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej: barszcz, placki, papmpuchy. Praca na umowę zlecenie, 70 godzin pracy w miesiącu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posiłków w następujących godzinach: śniadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności; przestrzeganie zasad określonych w funkcjonującym systemie HACCP, przepisów dotyczących zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu; dbanie o należyte przechowywanie żywności; utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyległych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czystości sprzętów, urządzeń będących na wyposażeniu kuchni; dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów do posiłków dla Mieszkańców; stosowanie czystej odzieży ochronnej, dbanie o schludny wygląd; sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń przed i po zakończeniu pracy; zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń; prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, dbanie o oszczędne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (małopolskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie bez znaczaenia
PHUT EP,a EDMUND PESTKA - 2016-05-18 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków- kuchnia polska
F.H.PLUS SPÓŁKA JAWNA T.BIELA,M.STRAMA,ST.KOTELA - 2016-02-03 - Mogilany (małopolskie)