KUCHARZ Iława oferta pracy VIP SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18,3 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków będących w menu
Data publikacji: 2021-03-08
Lokalizacja: Iława (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: VIP SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 9, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków będących w menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18,3 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: w zależności od kwalifikacji i doświadczenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Iława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: iławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2807
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18,3 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania sanepidowskie
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w zawodzie - koniecznie. Kontakt telefoniczny. Ośrodek Wypoczynkowy Leśna
Nazwa pracodawcy: VIP SPÓŁKA CYWILNA
danePracodawcy_nip: 8741780372
danePracodawcy_regon: 366315510
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 9, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: iławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2807
Gmina pracodawcy: Iława
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Iława
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964650
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.03.2021
Data dodania oferty pracy: 05.03.2021
Oferta pracy ważna do: 30.09.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 05.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?77e19e07f9fc36ca40933ee96c87a8cf
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, obróbka mięs, warzyw i owoców, odpowiedzialność za utrzymywanie porządku w kuchniwysokość wynagrodzenia do ustalenia
Ogólnokrajowa Spółdzielnia Turystyczna GROMADA Oddział w Toruniu - 2018-10-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
-
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2018-04-05 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
"Maxbut"Iwona Rak, Patryk Rak Spółka Jawna - 2018-08-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków według ustalonych norm i receptur
Pizzeria VERONA sc Ireneusz Goleń Elżbieta Goleń - 2017-01-26 - Biłgoraj (lubelskie)
kuchnia orientalna
ELTOM HANDEL WIELOBRANŻOWY NGUYEN KHAC TAM BAR DONG DO - 2017-01-25 - Szprotawa (lubuskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-04-05 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2019-05-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań typu kebab, kuchni indyjskiej
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-19 - Iława (warmińsko-mazurskie)
organizowanie produkcji gastronomicznejprzygotowywanie dań zgodnie z recepturą
CGA Invest Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością HM Sp.k. - 2020-02-17 - Stara Morawa (dolnośląskie)
- przyrządzanie dań kuchni indyjskiej według oryginalnych przepisówumowa na czas określony-3 lata
kontakt przez PUP - 2020-02-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Grand Kapitan Medi-Spa Michał Żytki - 2017-01-05 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw; porcjowanie produktów; obróbka towaru.
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni koreańskiej, tworzenie menu, nadzorowanie pracy w kuchnipraca na umowę na czas określony, praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
KARCZMA Halina Grąziewicz Węgorzewo - 2016-04-13 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i kuchni polskiej. Posługiwanie się narzędziami i maszynami kuchennymi. Dbałość o czystość oraz dobra organizacja pracy.
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "ROLMASZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-01-31 - Kamionka (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami. Praca w Bystrej, w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 6.00-18.00.
P.P.H.U.JOL-MARK Marek Krzysiak - 2016-04-29 - Bystra (śląskie)
praca na kuchni, dystrybucja
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2017-05-17 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
nadzorowanie i wykonywanie załadunku, prowadzenie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Radom (mazowieckie)
praca samodzielna
Usługi Gastronomiczne Sylwia Zarzycka - 2015-12-28 - Gadka (mazowieckie)
Przyjmowanie towarów do magazynu, uczestnictwo w odbiorze ilościowym i jakościowym, wydawanie towarów z magazynu, rozmieszczanie i układanie przyjętych towarów na wyznaczonej powierzchni magazynowej oraz zabezpieczanie ich.
kontakt przez PUP - 2020-09-21 - Wróblewo-Osiedle (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
Desperado Restauracja Pizzeria Gaweł Joanna - 2017-03-15 - Bytom (śląskie)
Pomoc przy przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Końskie (świętokrzyskie)
-Gotowanie zup, obiadów, sporządzanie garmażu, wydawanie posiłków,-Praca jednozmianowa 6-14,-Kontakt telefoniczny 58-531-54-52
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2015-12-01 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie kebabpraca na dwie zmiany 10-14 , 14-20
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-14 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:7-1513-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2018-01-09 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie obiadów dla dzieci. Wymiar czasu pracy - 3/4 etatu.
Szkoła Podstawowa w Brzeźnie Lęborskim - 2018-01-12 - Brzeźno Lęborskie (pomorskie)
praktyczna nauka zawodu
kontakt przez OHP - 2020-08-11 - Istebna (śląskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 i 19.00-7.00 od poniedziałku do niedzieli w Szczyrku (grafik do ustalenia, istnieje możliwość zakwaterowania pracownika).
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-02-09 - Szczyrk (śląskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw i napojów na zamówienia klientów, wydawanie i organizacja gotowych dań, obsługa narzędzi, maszyn wykorzystywanych w kuchni.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" Antoni Wyszyński - 2018-01-08 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-10-30 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)