KUCHARZ Grębów oferta pracy Gospodarstwo Rybackie Grębów Tadeusz Bałata - Usługi
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: praca w godz 11-21
Data publikacji: 2019-06-17
Lokalizacja: Grębów (podkarpackie)
Pracodawca: Gospodarstwo Rybackie Grębów Tadeusz Bałata - Usługi
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Borek 63, 39-410 Grębów, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w godz 11-21
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grębów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grębów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Gospodarstwo Rybackie Grębów Tadeusz Bałata - Usługi
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Borek 63, 39-410 Grębów, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: tarnobrzeski
Gmina pracodawcy: Grębów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grębów
Ulica pracodawcy: Borek
Numer budynku pracodawcy: 63
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.06.2019
Data dodania oferty pracy: 12.06.2019
Oferta pracy ważna do: 11.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cdfb0f9417b052397d0b80b8f2c6f3ad
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań w kuchni restauracyjnej.Miejsce pracy Wrocław Rdestowa Umowa zlecenie, 160 h pracy w mieisącu, dyspozycyjność 11-22,Sala G
Tara Wrocław Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie potraw wietnamskich, współpraca i kontakt z osobami wietnamskojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie poosiłków dla gości hotelowych, obróbka mięs i warzyw, obsługa urządzeń kuchennych
"SPORTING" Bogusław Mamiński - 2017-02-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. W piątki i soboty pożniejsza godzina rozpoczęcia pracy- wówczas zakończenie pracy o godzinie 01:00.
KARCZMA POLSKA - 2017-08-25 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci w szkole, obowiązki szefa kuchni
Szkoła Podstawowa Nr 2 im. Jakuba Sobieskiego w Oławie - 2018-06-20 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o pomieszczenia kuchenne i sprzęt.
Przedszkole Nr 4 im. Bolka i Lolka - 2016-05-10 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce internatu: śniadania, obiady, kolacje
ANNA HOROŻYŃSKA - 2016-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
produkcja schodów i drzwi
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
606-500-531dokumenty aplikacyjne proszę przesyłać na e-mail : biuro (at) hotel-trzykorony.pl
HOTEL "TRZY KORONY" Z. KOBYLAŃSKA, M. ŁYCZKO, M. KATA S.C. - 2016-01-28 - Rudna Mała (podkarpackie)
- przygotowywanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i jadłospisem
Dom Pomocy Społecznej Nr 1 - 2018-08-30 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2017-04-25 - Muszyna (małopolskie)
j.w.
INSTYTUT BADAWCZY LEŚNICTWA - 2016-01-08 - Sękocin Stary (mazowieckie)
przygotowaywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
Profesjonalna obsługa klienta, rozwijanie relacjhi z klientami, aktywne pozyskiwanie klientów, sporzadzanie ofert handlowych, udzielanie porad klientom, przygotowaine do wykonywania nadzoru nad procesem realizacji zamówień.
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Rydułtowy (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, zarządzanie pomocą kuchenną. Samodzielne podejmowanie decyzji.
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-10-01 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zgórsko (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw,utrzymywanie czystości,
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Będzin (śląskie)
zdobienie paznokci metodą żelową, akrylową, tytanową; na specjalne zamówienie dojazd doklienta.Praca w godz. 6-14 i 14-22 (pon.-niedz.)
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, obsługa pieca tandoor
BROWAR WYSPA MŁYŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU ANTYKI PIOTR PRYCZEK - 2016-05-17 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej według tradycyjnych receptur. Układanie menu. Czytanie receptur. Składanie zamówień zagranicę. Nadzór nad młodszym kucharzem i pomocą kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe Wielobranżowe "BRETANIDE" Krystyna Czerwińska - 2017-01-16 - Bugaj (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, pobieranie prób posiłkowych z kuchniogólnej i prawidłowe przechowywanie ich zgodnie z obowiązującymi przepisami, przyjmowanie produktów przeznaczonych do kuchni, nadzorowanie należytego ich przechowywania oraz prowadzenia inwentaryzacji kuchennej,
ZAKŁAD PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZY im. ks. Jerzego Popiełuszki - 2017-08-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie, wydawanie oraz obsługa stoiska gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Leżajsk (podkarpackie)
praca w barze, przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie hamburgerów, lemoniady, frytek, sosów, zgodnie z recepturą.
DANIEL BARTECZKO - 2017-07-31 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)