KUCHARZ Giżycko oferta pracy PIOTR ŚWIERCZEWSKI NIERUCHOMOŚCI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw cateringu dietetycznego wg raportu.
Data publikacji: 2020-09-24
Lokalizacja: Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: PIOTR ŚWIERCZEWSKI NIERUCHOMOŚCI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Myśliwska 1, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw cateringu dietetycznego wg raportu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach: od 04:00 do 12:00Forma kontaktu z pracodawcą: CV na adres e-mail: kontakt (at) fitprzystan.pl, telefonicznie 535 888 361
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Giżycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2806
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Aktualna książeczka zdrowia
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe w pracy w kuchni
Nazwa pracodawcy: PIOTR ŚWIERCZEWSKI NIERUCHOMOŚCI
danePracodawcy_nip: 8451967151
danePracodawcy_regon: 281605308
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
Myśliwska 1, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: giżycki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2806
Gmina pracodawcy: Giżycko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Giżycko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977692
Ulica pracodawcy: Myśliwska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: korepetycje dla dzieci i młodzieży
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.09.2020
Data dodania oferty pracy: 24.09.2020
Oferta pracy ważna do: 22.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cd680a3459036fc82a0881827b4632b3
Podobne oferty pracy
przygotowywanie śniadań, przerw kawowych, ogólne prace na kuchni. Praca w godzinach 5-13, wg. ustalonego grafiku.zatrudnienie po okresie próbnym na umowę o pracę, praca także w dni wolne, gwarantowany posiłek
SYLWIA RESPONDEK - 2018-10-08 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2016-04-14 - Firlej (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków osobom starszym
Szczecińskie Stowarzyszenie "ZŁOTY WIEK" - 2016-02-05 - Stara Rudnica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, deserów, napojów, obróbka surowców spożywczych.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych (praca w systemie 2/2 - zmiany dzienne)
PRZEDSIĘBIORSTWO RAMATECH Sp. z o.o. - 2018-02-27 - Kraków (małopolskie)
krojenie, przyprawianie mięs, robienie sosów, przygotowanie zup, smażenie i wydawanie dań, realizowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie dań
Pizzeria "Pod Drewnianym Bocianem" Jakub Przepłata - 2017-10-09 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie cateringu zgodnie z zamówieniami. Opracowywanie propozycji menu. Kosztorysowanie zuzycia surowców. Sporządzanie listy zakupów. Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami. Realizacja zamówień u klienta. Rozwijanie oferty cateringowej.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Legionowo (mazowieckie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
Hanna Elżbieta Borkowska Wersal Siedlecki - 2017-01-27 - Grabianów (mazowieckie)
prowadzenie kuchni i przygotowywanie posiłkówi
"EUREKA" JACEK MIKOŁAJCZAK - 2019-04-04 - Rzeczka (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni orientalnejdbanie o utrzymanie czystości na stanowiskuobsługa klienta
"GRILL BAR 24h" MD.ABU Bokkar - 2020-08-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
CYKORIA RESTAURACJA Wynajem Lokali Użytkowych - Bartłomiej Bińkowski - 2018-11-29 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej. Kontakt z innymi kucharzami tamtejszej kuchni. Odczytywanie przepisów w języku arabskim, tworzenie menu.
ALBASHA ABOUEGELLA HASSAN - 2020-08-24 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2018-02-05 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, cateringu. Wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2016-09-07 - Słońsk (lubuskie)
przygotowywanie potraw z rynku lokalnego orac kresów wschodnich,typu pierogi,prelmieni, gałuszki , itp.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni
FIRMA WAŁKOWSCY S.C. Leon Wałkowski, Izabella Wałkowska - 2017-10-10 - Chodzież (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań według receptur.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-07-14 - Zamość (lubelskie)
Krótki opis działalności gospodarczej: Spółka Akcyjna, producent wyrobów budowlanych, generalny wykonawca w zakresie budownictwa.
Przedsiębiorstwo Przemysłu Betonów "PREFABET - BIAŁE BŁOTA" S.A. - 2016-07-15 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
WYKONYWANIE INSTALACJI WODNO-KANALIZACYJNYCH, INSTALACJI CENTRALNEGO OGRZEWANIA, MONTAŻ POMP CIEPŁA, MONTAŻ KOTŁÓW GAZOWYCH, MONTAŻ WYMIENNIKÓW CIEPŁA.
kontakt przez PUP - 2019-07-25 - Opoczno (łódzkie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Przechlewo (pomorskie)
przygotowywanie sushi
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-04-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
utrzymanie należnego porządku i higieny, segregacja i usuwanie odpadów
116 Szpital Wojskowy z Przychodnia SPZOZ - 2018-06-14 - Opole (opolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Wołomin (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw do restauracji
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-07-24 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i ich wydawanie utrzymywanie czystości w kuchni
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2017-09-06 - Dęblin (lubelskie)
prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
SIDAR SPÓŁKA CYWILNA DAMIAN ZADĘCKI & AGNIESZKA ZADĘCKA - 2020-09-25 - Lędziny (śląskie)
Kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-01-03 - Mielec (podkarpackie)