KUCHARZ Radom oferta pracy CYKORIA RESTAURACJA Wynajem Lokali Użytkowych - Bartłomiej Bińkowski

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 400 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2018-11-29
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: CYKORIA RESTAURACJA Wynajem Lokali Użytkowych - Bartłomiej Bińkowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŻEROMSKIEGO 84 B, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Radom
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
CYKORIA RESTAURACJA Wynajem Lokali Użytkowych - Bartłomiej Bińkowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
ŻEROMSKIEGO 84 B, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: ŻEROMSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 84 B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.11.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla gości sanatorium według ustalonych receptur
"SOLANKI" Uzdrowisko Inowrocław Sp. z o.o. - 2018-10-26 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych,oraz wydawanie a la kart Kelner - obsługa gości indywidualnychoraz grup zorganizowanych
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2017-02-20 - Augustów (podlaskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
w/g potrzeb
Wiśniewscy S.C - 2017-06-19 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW TYPU FAST FOOD
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
Ristorante Portofino Barbara Gabryś wspólnik spółki cywilnej RESTAURACJA "U ZOSI" - 2016-02-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
w/g stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe EWA PTAK w Kielcach - 2018-03-05 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, zwłaszsza bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków indyjskich, umowa o pracę, jedna zmiana.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakości potraw, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności i sprzętu; praca w godzinach od 07:30 do 15:30
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice - 2018-11-19 - Barzkowice (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasek, gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-02-25 - Jantar (pomorskie)
prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Dariusz Handiuk - 2016-06-07 - Wielącza (lubelskie)
sporządzanie potraw kulinarnych; dobór właściwych produktów spożywczych; sporządzanie zup, potraw mięsnych sałatek zakąsek; estetyka podania i zdobienia potraw; dbałość o higienę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Ropica Polska (małopolskie)
Przygotowanie procesu produkyjnego przygotowanie surówek,dań i potraw.
"Smażalnia Ryb" Dorota Jasińska - 2017-03-07 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków (głównie pizza) oraz obsługa kasy fiskalnej - przyjmowanie należności (pracodawca oferuje przyuczenie). Umowa o pracę, praca w godz. 11:00-22:00 od poniedziałku do niedzieli wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-08-24 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
LOVE LIFE JOLANTA YASEEN - 2018-02-21 - Uherce Mineralne (podkarpackie)
Radca prawny/prawnik
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Głowaczów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw. Jedno stanowsko pracy jest w Czempiniu w Pensjonacie Restauracji "KOGUCIK", natomiast drugie stanowisko pracy znajduje się w Racocie w restauracji "Pod bażantem"
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2016-08-31 - Czempiń (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z karty restauracjiMożliwość zakwaterowaniaTerminowe wynagrodzeniePraca w soboty i niedziele w restauracji Karczma Polska
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy oraz innych potraw; wypiekanie pizzy; dbanie o porządek i wizerunek firmy; przygotowywanie półproduktów; przygotowywanie drewna do wypieku.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Łomianki (mazowieckie)
Produkcja i pakowanie wyrobów garmażeryjnych.
Urszula Anna Kamińska Zakład Garmażeryjny FARSZ - 2016-05-09 - Siedlce (mazowieckie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Sokola (dolnośląskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZGODZINY PRACY: 06.00-14.00, PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK, WOLNE WEEKENDYMIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072 LUB 698-630-124
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-08-01 - Przecław (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków,sporządzanie menu tygodniowego,koordynowanie pracą na kuchni
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-28 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2016-10-26 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)