KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
Data publikacji: 2019-05-21
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca na kuchni, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 11:30- 19:30
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.06.2019
Data zakończenia pracy: 19.06.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania; wykształcenie podstawowe; 6 miesięcy doświadczenia zawodowego; umiejętności kucharza; znajomość kuchni indyjskiej; znajomość języka angielskiego- poziom B1. Obowiązki: praca na kuchni, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 21.05.2019
Oferta pracy ważna do: 03.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?943255abb2505ae6f2f322377e070e07
Podobne oferty pracy
sprawowanie opieki i rozwój intelektualny powierzonej grupy dzieci
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Lipinki Łużyckie (lubuskie)
organizacja pracy w kuchni, tworzenie nowych kart menu, przygotowywanie potraw i nadzór nad jakością dań, zarzadzanie wydatkami na produkty spożywcze, wybór sprzętów do przygotowywania dań, znajomość potraw wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz/Kucharka
"Kuchnia Poznańska" Janusz Poznański - 2015-12-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
-zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,-dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,-utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-07-19 - Pieszyce (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Zapozniae się z organizacją Wojewódzkiego Inspektoriatu i jego głównymi zadaniami. Zapoznanie się z obiegiem dikumentów w instytucji i komputerową rejestracją dikumentów ścisłego zarachowania. Prowadzenie samodzielnej rejestracji komputerowej dokumentów oraz ich archiwizowanie
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Słomczyn (mazowieckie)
Wg. stanowiska - kuchnia japońska i tajska
HITO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-11-09 - Borkowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
BAR GARMAŻERYJNY "BARUŚ" - 2018-07-30 - Lubin (dolnośląskie)
• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)
jw.
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
FIRMA POSIADA SZEROKI PARK MASZYNOWY, DO OBOWIĄZKÓW NALEŻY: PRZEGLĄD TECHNICZNY, MONTAŻ ORAZ DEMONTAŻ CZĘŚCI, KONSERWACJA I NAPRAWY, PRZEGLĄDY OKRESOWE; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE, UPRAWNIENIA SEP DO 1 KV, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W SŁUŻBACH UTRZYMANIA RUCHU; PRZED SPOTKANIEM PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila:nord (at) nordpl.pl
ZAKŁAD PRODUKCJI CUKIERNICZEJ NORD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2016-06-08 - Częstochowa (śląskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2019-02-06 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, praca dwuzmianowa, w godz. 12-20, 15-23. Zatrudnienie na okres 24 miesięcy
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2018-02-28 - Opole (opolskie)
Sporządzanie dokumentów przetargowych, obsługa biura
"MAJA" Ewelina Piotrowska - 2017-05-22 - Kańkowo (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie wyższe - elektrotechnika/automatyka, uprawnienie do pracy powyżej 3 m, znajomość pakietu Office. Mile widziana znajomość programów CAD. Charakterystyka parcy: projektowanie elektrycznych układów napędowych urządzeń, inwentaryzacja urządzeń, opracowywanie i kompletowanie dokumentacji odbiorowej urzadzeń. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE PRZEMYSŁOWE - GAWLAS WOJCIECH - 2017-05-09 - Szczerbice (śląskie)
Przygotowanie dań, girl , kebab
DENIZ TURECKI KEBAB BAYSAL SÜLEYMAN - 2017-05-08 - Bytów (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami BIOWAY, dbałość o czystość w lokalu oraz znajdującego się w nim sprzętu, przestrzeganie przepisów BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-06-08 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie, cięcie mięsa(kebab)
FHU Małgorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2018-12-12 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Praca w nowoczesnej kuchni w ramach przygotowywania dań bieżących- obsługa restauracji oraz praca przy obsłudze imprez. Kucharz uczestniczy ponadto w opracowywaniu nowego menu oraz przy opracowywaniu receptur.
Zamek SIMP w Rydzynie - 2018-01-16 - Rydzyna (wielkopolskie)
przygotowanie i wypiek pizzy
"ŁUBU DUBU" S.C - 2016-03-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, mile widziany staż pracy. Praca w charakterze kucharza w restauracji "Tu i Teraz". Kontakt z pracodawcą osobisty oraz telefoniczny.
PHU STONE SEIDEL GRZEGORZ - 2017-08-08 - Rybnik (śląskie)
- bieżące utrzymywanie czystości na obiekcie, - sprzątanie inwentaryzacyjne, - uzupełnianie artykułów higieny w toaletach i kuchniach, - inne zadania zlecone przez klienta. Godziny pracy: poniedziałek-piątek od 7:00 do 15:00. Oferta dostępna w sali A. Oferta przeznaczona wyłącznie dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Kontakt z pracodawcą - tel.: 799 016 097.
PROBET Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji gościom indywidualnym oraz grupowym, dbanie o czystość w kuchni i pomieszczeniach magazynowych, HCCAP
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP, obróbka produktów, przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-04-09 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
REF. WYNAGRODZ. ZA ZATR. OSÓB DO 30 R.Żprzygotowywanie menu, posiłków, składanie zamówień na składniki pozywienia, dobór naczyń i sprzetu kuchennego, nadzór nad jakością zywnosci, racjonalne zarzadzanie składnikami, dbałość o porzadek w m-cu pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, pizzy, dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Istebna (śląskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 239 - 2018-08-23 - Warszawa (mazowieckie)