KUCHARZ (REF. WYNAGRODZ. ZA ZATR. OSÓB DO 30 R.Ż) Toruń oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (REF. WYNAGRODZ. ZA ZATR. OSÓB DO 30 R.Ż)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: REF. WYNAGRODZ. ZA ZATR. OSÓB DO 30 R.Żprzygotowywanie menu, posiłków, składanie zamówień na składniki pozywienia, dobór naczyń i sprzetu kuchennego, nadzór nad jakością zywnosci, racjonalne zarzadzanie składnikami, dbałość o porzadek w m-cu pracy
Data publikacji: 2016-07-20
Lokalizacja: Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
REF. WYNAGRODZ. ZA ZATR. OSÓB DO 30 R.Żprzygotowywanie menu, posiłków, składanie zamówień na składniki pozywienia, dobór naczyń i sprzetu kuchennego, nadzór nad jakością zywnosci, racjonalne zarzadzanie składnikami, dbałość o porzadek w m-cu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 6-14, 10-18
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (REF. WYNAGRODZ. ZA ZATR. OSÓB DO 30 R.Ż)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Toruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Toruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2016
Data zakończenia pracy: 20.07.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejetnośc przygotowywania potraw
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Adres pracodawcy:
Mazowiecka 49a, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Toruń
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Toruń
Ulica pracodawcy: Mazowiecka
Numer budynku pracodawcy: 49a
Profil działalności pracodawcy:
Tomasz Krajewski- właścicielWcześniejsza nazwa firmy - FRANZ BRAND Tomasz Krajewski.Pod tym regonem i nipem także: 1. Arkady Kupieckie, 2. Muzeum Historii i Wojskowości w Toruniu TWIERDZA TORUŃ
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.07.2016
Oferta pracy ważna do: 20.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Zarszyn (podkarpackie)
wg stanoiwska
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ, UKŁADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, wprowadzanie produktów lokalnej kuchni
ZENZERO POLSKA SP. Z O.O. - 2016-01-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków,praca zgodnie z zawodem
GOŚCINIEC U MICHAŁA - 2018-02-01 - Drzymałowo (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni bengalskiej, zamawianie produktów u bengalskich dostawców potrzebnych do przygotowywania potraw, informowanie klientów o oferowanych produktach
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu dobrym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej, kompletowanie menu, zaopatrzenie.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Lublin (lubelskie)
obsługa gości indywidualnych i konferencyjnych, grupowych, zapewnienie właściwej jakości, gramatury, estetyki potraw wydawanych gościom
BMC HOTELS Sp. z o.o. - 2016-07-20 - Boszkowo (wielkopolskie)
Pielęgnacja kwietników i rabat, nawożenie trawników i ich pielęgnacja. Umiejętne prowadzenie ciągnika rolniczego i kosiarek mechanicznych, znajomość i odpowiednie nawożenie gleby. Wykonywanie zabiegów ochrony roślin. Karmienie i pielęgnacja zwierząt przydomowych (miniaturowe kozy, kucyki, świnki morskie, króliki). Przestrzeganie zasad BHP, ppoż i ochrony środowiska. Praca w godz. 8-16.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Słupno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
BROWAR LUBICZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-04 - Kraków (małopolskie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie kierowała pojazdami o dopuszczalnej masie całkowitej nieprzekraczającej 3,5 tony. Kierowca będzie dostarczał oraz odbierał ładunki, przygotowywał samochód do jazdy - ładował i nadzorował prawidłowe załadowanie, rozmieszczenie i zamocowanie ładunku, sprawdzał stan techniczny samochodu przed jazdą: prawidłowości działania kierunkowskazów, sygnału dźwiękowego, oświetlenia zewnętrznego i wewnętrznego samochodu i przyczepy, stanu ogumienia, wyposażenia samochodu w trójkąt ostrzegawczy i gaśnicę. Ponadto będzie porozumiewał się z kontrahentami w języku angielsku lub rosyjskim. Praca również na terenie UE.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Raczkowa (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wegańskiej. Dbanie o porządek w kuchni.
AVOCADO JOANNA KRUPICKA DANIEL JAROĆ SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-28 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie -posiłków kuchni tradycyjnej pakistańskiej,obsługa klienta
KEBAB HABIBA MUHAMMAD FAROOQ SARWAR - 2016-02-18 - Oława (dolnośląskie)
Umiejętność przyrządzania potraw orientalnych w wokach, zgodnie z procedurą HCCP.Miejsce pracy: lokale należące do Sky Marche
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11-22, wg grafiku 40 godz. tygodniowo. Wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą.
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY Zbigniew Kargiel - 2018-08-14 - Raszyn (mazowieckie)
Wstępna obróbka produktow i półproduktów, krojenie, szatkowanie, obróbka termiczna, organizacja stanowiska pracy, organizowanie zaopatrzenia
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. pracy 11.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków regeneracyjnych i dań garmażeryjnych, pomoc wprzygotowywaniu posiłków na stypy, obieranie ziemniaków i innych warzyw, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw według receptury, dbanie o czystość miejsca pracy.
KAMIL SZCZĘSNY I. PRZEDSIĘBIORSTWOHANDLOWO USŁUGOWE II. NZOZ WTRĘBACZEWIE - 2016-08-11 - Trębaczew (łódzkie)
Przestrzeganie przepisów BHP i p.poż.Dbałość o zachowanie zasad czystości i higieny. Punktualne rozpoczynanie pracy zgodnie z obowiązującym grafikiem pracy, zachowanie porządku na swoim stanowisku pracy i w magazynach z żywnością, dbanie o używanie wysokiej jakości surowca do produkcji potraw, odpowiedzialność służbowa i finansowa za straty spowodowane niewłaściwym wykonywaniem obowiązków na powierzonym stanowisku, odpwiedzialność za materiały. Przygotowywanie posiłków dla gości Karczmy Młyńskiej i Barki Tumskiej. Odpowiedzialność za porządek na stanowisku pracy i magazynach. Praca na umowę zlecenie-pracodawca zobowiązuje się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne, po trzech miesiącach umowa o pracę. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00, 11:00-23:00. Kontakt z pracodawcą: malgorzatazajac (at) hotel-tumski.com.plOferta dostępna w sali G
Hotel Tumski & Barka Tumska sp. z o.o. sp.k. - 2016-02-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
PIZZERIA ALLADYN ADAM PACHOLCZYK - 2017-05-05 - Kartuzy (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,deserów,ciast oraz napojów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń znajdujących się w zakładach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2017-06-28 - Nowa Sarzyna (podkarpackie)
planowanie jadłospisów i przygotowanie według nich potraw, pomoc w przyjmowaniu i wydawaniu posiłów, mycie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Głogów (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Praca jako kucharz pod kontrolą wykwalifikowanego pracownika. Praca w godz. 12:00-20:00
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Bytom Odrzański (lubuskie)
przygotowanie i gotowanie potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie nie mniej niż 120 godzin w miesiącu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, dyspozycyjność w godzinach 10:00-20:00oferta dostępna w sali G
QA i BA Sp.zo.o - 2018-08-20 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel Karczma Klimtówka "Klim" s.c. - 2018-02-07 - Wolbrom (małopolskie)
praca w kuchni/ pracodawca zwraca koszty dojazdu do pracy/
DASK Sp. z o.o. - 2016-04-20 - Łeba (pomorskie)
Prace typowe dla kucharza
Hotel Christinenhof & SPA - 2016-11-04 - Niemcy (Niemcy)