KUCHARZ Elbląg oferta pracy FIRMA WERONIKA BIS S.C. EWA I DARIUSZ MIELŻYŃSCY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 zł netto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Stara Karczma ul. Traugutta 48 w Elblągu
Data publikacji: 2019-01-07
Lokalizacja: Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: FIRMA WERONIKA BIS S.C. EWA I DARIUSZ MIELŻYŃSCY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Romualda Traugutta 48, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 zł netto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Stara Karczma ul. Traugutta 48 w Elblągu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
14,00 netto/ h do uzgodnienia (uzależnione od kwalifikacji oraz doświadczenia)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elbląg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Elbląg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Elbląg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 07.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, wymagane 2 lata doświadczenia w zawodzie kucharz oraz umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej
Nazwa pracodawcy:
FIRMA WERONIKA BIS S.C. EWA I DARIUSZ MIELŻYŃSCY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Romualda Traugutta 48, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cvkontakt tel. 600361913
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbląg
Gmina pracodawcy: Elbląg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Elbląg
Ulica pracodawcy: Romualda Traugutta
Numer budynku pracodawcy: 48
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.01.2019
Oferta pracy ważna do: 07.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na stanowisku kucharza-kuchnia polska.Praca zmianowa w godzinach od 8:00 do 20:00 i od 20:00-8:00(dodatek do wynagrodzenia za pracę nocną+20%).
KRUSZYNA Leopold Habiniak - 2015-11-30 - Kruszyn (dolnośląskie)
w/g stanowiska
LEVANTE S.C. - 2016-04-26 - Bilcza (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
Paweł Smelkowski Usługi Kuchmistrzowskie, Restauracja POEMAT - 2016-11-14 - Śmigiel (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Brzydowo (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchnipraca w godz. 7-15, 9-17
NZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy "Hospicjum Świętego Ojca Pio" - 2016-11-14 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
FOLWARK BADOWO-KŁODY - 2017-05-04 - Badów Górny (mazowieckie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami, dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania, odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków, nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności w Krzyżewie - 2018-06-01 - Krzyżewo (podlaskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brok (mazowieckie)
Praca w restauracji Jako kucharz - rodzaj kuchni : kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie oraz wypiek pizzy
AGG Ekspert Anna Grycz-Grodzińska - 2016-09-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-17 - Wołomin (mazowieckie)
Zadania:1) wstępne księgowanie faktur,2) uzgadnianie rozrachunków z kontrahentami,3) potwierdzanie sald z kontrahentami,4) znajomość obrotu gotówkowego (raporty kasowe - dokumenty KP i KW),5) rozliczanie wyciągów bankowych,6) sprawozdawczość do GUS,7) generowanie raportów do celów księgowych i zarządczych (Excel).
Virtu-Services sp. zo.o - 2016-04-14 - Zawiercie (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2018-08-06 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
Przygotwywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-22 według grafiku w Kołobrzegu, również w weekendy.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, podanie posiłków pensjonaruszom, utrzymanie porządków miejsca pracy
WIOLETTA SITNICKA DOM OPIEKI "FLORANS" - 2016-10-10 - Stare Babice (mazowieckie)
Dobieranie surowców i półproduktów do produkcji gastronomicznej, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw, dokonywanie obróbki wstępnej, termicznej. Porcjowanie potraw, przygotowywanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepisów i zasad BHP,GHP,GMP.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Obsługa klienta.
ZBIGNIEW GÓRSKI PHU "MAZURIANA" - 2017-06-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZTĄ MATEUSZ CHOŁODY - 2015-12-29 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym-kuchnia wietnamska, omoc w przyrządzaniu potraw wietnamskich, azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej.
FOOD PLANET SP. Z O.O. - 2016-09-23 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie na salę
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Kucharz
Firma Handlowo-Usługowa ,,PERŁA" Renata Rabenda - 2018-04-18 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Realizacja zamówień, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 3 m-ce.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piła (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pakowanie gotowych potraw, obsługa klienta, smażenie, sporządzanie potraw.
Rafał Maciejowski Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - 2016-09-07 - Grodków (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość, utrzymanie czystości w miejscu pracy, przygotowywanie półproduktów, współpraca w zespole
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2016-10-07 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)