KUCHARZ Duszniki-Zdrój oferta pracy JAMROZOWA POLANA HOTEL&BROWAR SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 25 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI HOTELOWEJ
Data publikacji: 2020-09-03
Lokalizacja: Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: JAMROZOWA POLANA HOTEL&BROWAR SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Olimpijska 1, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI HOTELOWEJ
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 25 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 25 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze branżowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy:
JAMROZOWA POLANA HOTEL&BROWAR SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5671739841
danePracodawcy_regon: 130925421
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Płocka 53, 09-140 Raciąż, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny lub e-mail.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: płoński
danePracodawcy_kodPowiatu: 1420
Gmina pracodawcy: Raciąż
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Raciąż
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0930839
Ulica pracodawcy: Płocka
Numer budynku pracodawcy: 53
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|251
Data dodania oferty pracy: 03.09.2020
Oferta pracy ważna do: 01.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0a7369cc6e5c1845dea9c79eb8be4027
Podobne oferty pracy
rozwożenie alkoholu po sklepach
ALKO-TRADE Krzysztof Lisiecki - 2018-08-21 - Bytów (pomorskie)
przygotowanie posiłków
"Lapidarium"Michał Sala - 2019-07-25 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Praca umysłowa na samodzielnym stanowisku, obsługa programów księgowych.
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Zakopane (małopolskie)
pobieranie i przygotowanie potraw na zamówienia, bankiety i innezabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciemprzestreganie nor wagi, temperatury potraw, dekoracji
VISTULA PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-17 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków polsko-hiszpańskich
FH Zuzanna Tyrna TAPAS BAR "MAYA" - 2019-08-29 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni bengalskiej.
SHAIK GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-25 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie oryginalnych dań kuchni chińskiej wg. oryginalnych receptur- praca w Łodzi przy ul. Inflanckiej 53 oraz ul. Rzgowskiej 58- praca w godz. 12:00 - 24:00
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Łódź (łódzkie)
Ochrona i dozór obiektu budowlanego
ARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Miłków (dolnośląskie)
obsługa urzadzeń introligatorskich
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potrawGodziny otwarcia: 08.00 - 22.00
Restauracja Bocianówka s.c. Agnieszka Klatka, Marek Michal - 2018-01-04 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Prowadzenie dokumentacji biurowej, wystawianie faktur. Praca w godz.: 07:00-15:00.
Turaj Jan "Valor" - 2019-07-16 - Przytkowice (małopolskie)
planowanie posiłków, obróbka artykułów spoywczych, przygotowanie potraw i deserów, utrzymywanie czystości, przechowywanie żywności
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Lubań (dolnośląskie)
- Zakres obowiązków:1) Przygotowywanie 3 posiłków dziennie (śniadanie, obiad, podwieczorek) udział w opracowaniu jadłospisów; 2) Porcjowanie i wydawanie ww. posiłków;3) Przestrzeganie zasad technologii, higieny i estetyki żywienia, zgodnie z obowiązującą w przedszkolu Instrukcją Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej;4) Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, mycie naczyń i sprzętu kuchennego wykorzystywanego do przygotowania posiłków, wycieranie na mokro podłóg, mycie kuchenek gazowych i zlewozmywaka po przygotowaniu i wydaniu wszystkich posiłków w danym dniu;- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc, możliwość umowy na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe lub kurs kwalifikacyjny w zawodzie kucharz. 1 rok doświadczenia zawodowego. Umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku. Pracownicza książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność przygotowywanie posiłków dla dzieci. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (32-202-90-59) w godzinach: 7:30-15:30 celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail: mp78 (at) onet.eu
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 78 - 2018-05-07 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkanek
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W GLIŃSKU - 2020-07-15 - Glińsk (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, produkcja wyrobów wędliniarskich i piekarniczych
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Pewel Ślemieńska (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-03-14 - Krępsko (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, organizacja pracy własnej i podległego personelu
Firma Handlowo - Usługowa D&S - 2016-09-27 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni europejskiej, tworzenie nowego menu.
Salamo Alikom Salem Elmaadalawi - 2020-03-12 - Mielec (podkarpackie)
kreatywny, doświadczenie zawodowe w pracy w restauracji
Cornes Steak House - 2015-11-12 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
kucharz, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Motel "Tramp" P.H.U. S.C. D.SZ.W. Łapka - 2016-03-14 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni przedszkola
Przedszkole Miejskie Nr 5 - 2016-01-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie min. zawodowe; doświadczenie: mile widziane; książeczka sanepidowska; znajomość jęz. angielskiego; zakres obowiązków: przygotowanie warzyw i owoców do dalszego procesu technologicznego, samodzielne przygotowanie surówek, sałatek itp., utrzymanie czystości miejsca pracy; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, adana, kebab, dolma, manty, kofte, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Ząbki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Warszawa (mazowieckie)