KUCHARZ-PIZZERMEN Przemy艣l oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMEN
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
Data publikacji: 2018-10-25
Lokalizacja: Przemy艣l (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Przemy艣l, powiat: m. Przemy艣l, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMEN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przemy艣l
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Przemy艣l
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.10.2018
Data zako艅czenia pracy: 24.01.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Okresowe badania sanepidowskie.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Adres pracodawcy:
Katedralna 5, 37-700 Przemy艣l, powiat: m. Przemy艣l, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Przemy艣l
Gmina pracodawcy: Przemy艣l
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Przemy艣l
Ulica pracodawcy: Katedralna
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
doradztwo w zakresie prowadzenia dzia艂alno艣ci gospodarczej i zarz膮dzania
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.10.2018
Data dodania oferty pracy: 25.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Legnica (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
Fasada Windows&Doors Sp. z o.o. - 2016-10-05 - S艂upsk (pomorskie)
praca na kuchni przy produkcji kanapek, obs艂uga
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej
SUBITO Sp. z o.o. - 2016-04-04 - Pozna艅 (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYR脫B MAKARONUWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 WYROBU MAKARONU I PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ, DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE 3 LATA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, MO呕LIWO艢膯 ZAKWATEROWANIAPRACA W CH "GALAXY", CH "GRYF"- KUCHNIA "PEKIN" ORAZ W INNYCH PLAC脫WKACH GASTRONOMICZNYCH
SP脫艁KA CYWILNA KOWALSKI DARIUSZ, BRUKALSKI STANIS艁AW - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
-przygotowanie i wydawanie potraw,-utrzymanie kuchni w czysto艣ci.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-02-22 - Wilkasy (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2017-12-14 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Kucharz /przygotowywanie posi艂k贸w,koordynowanie prac膮 w kuchni,zaopatrzenie/
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2016-07-28 - Zawoja (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Tczew (pomorskie)
PRACA W KUCHNI
F.G.H. LOBEJKO DARIUSZ LOBEJKO - 2016-04-21 - Hel (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZA GRANIC臉.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - D臋blin (lubelskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 407 - 2016-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2016-09-21 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Siedlce (mazowieckie)
Utrzymywanie porz膮dku na stanowisku, przestrzeganie przepis贸w na stanowisku, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, wypiek pizzy (RPO)
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Bielsk (mazowieckie)
Przygotowanie i serwowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych; ustalanie menu; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
Motel Za Miedz膮 s.c. M.J.,T.J.,L.J. - 2017-10-03 - Choj臋cin-Szum (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IZABELLA SP. ZO.O. - 2015-12-15 - Pu艂awy (lubelskie)
opracowywanie i wykonywanie posi艂k贸w dla klient贸w obiektu Kormoran. Obs艂uga bufet贸w 艣niadaniowych i kolacyjnych. Umowa na 18 miesi臋cy; 20 godzin tygodniowo, wynagrodzenie 30 z艂 brutto za godzin臋
Turystyka i Wypoczynek Beata 膯wigo艅 - 2018-02-01 - Rowy (pomorskie)
Umiej臋tno艣c przygotowywania potraw kuchni uykrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w domu pomocy spo艂ecznej, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
STOWARZYSZENIE PRZYJACI脫艁 OS脫B NIEPE艁NOSPRAWNYCH WSP脫LNA RADO艢膯 - 2017-06-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kucharz b臋dzie odpowiedzialny/a za zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami - tylko tradycyjna kuchnia Polska.Zapewnianie czysto艣ci oraz w艂a艣ciwego zastosowania sprz臋tu kuchennego.
P.U.H Bar Catrin SLawomir Kliza - 2016-08-01 - Siewierz (艣l膮skie)
samodzielne gotowanie, tworzenie menu, dba艂o艣膰 o urozmaicenie, dba艂o艣膰 o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Wis艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie poosi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, obr贸bka mi臋s i warzyw, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
"SPORTING" Bogus艂aw Mami艅ski - 2017-02-10 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
wg programu stazu. Sta偶 unijny PO WER
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - 艁ask (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2016-04-20 - W臋drzyn (lubuskie)
kucharz
Ma艂gorzata Krajewska EURO-MAX - 2016-01-28 - Lus艂awice (ma艂opolskie)
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych,
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Tur贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej typu kebab.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)