KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Świecie oferta pracy VISTULA PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: pobieranie i przygotowanie potraw na zamówienia, bankiety i innezabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciemprzestreganie nor wagi, temperatury potraw, dekoracji
Data publikacji: 2019-07-17
Lokalizacja: Świecie (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: VISTULA PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BYDGOSKA 1, 86-100 Świecie, powiat: świecki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
pobieranie i przygotowanie potraw na zamówienia, bankiety i innezabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciemprzestreganie nor wagi, temperatury potraw, dekoracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świecie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świecie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE
Nazwa pracodawcy:
VISTULA PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świeciu
Adres pracodawcy:
BYDGOSKA 1, 86-100 Świecie, powiat: świecki, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak danych
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: świecki
Gmina pracodawcy: Świecie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świecie
Ulica pracodawcy: BYDGOSKA
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świeciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.07.2019
Oferta pracy ważna do: 16.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6fd4bbd982451582263e0cc6ef8f01da
Podobne oferty pracy
obsługa kuchni; dbanie o czystość w kuchni; przyrzadzanie i wydawanie posiłków
M-AUTO Firma Handlowo - Usługowa Piotr Michalski - 2017-05-10 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
zakres zadań realizowanych na stanowisku:m.in.:a) w uzgodnieniu z dietetykiem szkolnym stosować się do zaleceń jadłospisu b) pobieranie produktów z magazynuna podstawie dziennego zapotrzebowania żywnościowego, niezbędnych do przygotowania śniadania i obiaduc) kontrolowanie jakości otrzymywanych z magazynu produktów i terminu przydatności do spożyciad) przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i technologią przygotowaniae)wydawanie posiłkówf) utrzymywanie czystości w miejscu pracyg) organizowanie pracy podległemu personelowi pomocniczemu- wymagane dokumenty: a)wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie -art. 221, § 1 Kodeksu Pracy, (formularz do pobrania ze strony BIP https://bip.e-cea.pl/1305/oferty-pracy)b)kopia dokumentów potwierdzająca wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjnec)kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracyTermin składania dokumentów: do 24 maja 2019 rSposób składania dokumentów: osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub wysłane pocztą z dopiskiem Nabór na stanowisko kucharz/kucharka
Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa - 2019-05-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej , miejsce pracy: Opole, Solaris, ul. Pl.Kopernika 16.
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Opole (opolskie)
- Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-23:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe. Doświadczenie nie jest wymagane. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt telefoniczny (32-746-70-00) (8:00-16:00) lub e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-05-04 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie sushi i dań orientalnych
JAGNA JAGUSZEWSKA - 2018-09-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie ciasta do pizzy, przygotowywanie składników potrzebnych do wyrobu pizzy, sporządzanie sosów, obróbka wstępna surowców, wykonywanie pizzy, obsługa pieca opalanego drewnem, obsługa mieszalnika do ciasta, utrzymywanie porządku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
-
MONO S.C. - 2018-03-21 - Kościerzyna (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Praca w godz 8-16. (pierwsza umowa na okres 3 miesięcy)
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków do spożycia na miejscu i na wynos (katering).
kontakt przez PUP - 2019-06-12 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa kasy fiskalnej, obługa klientów w lokalu oraz telefonicznie, przygotowywanie potraw typu kebab, burger, sałatki, przygotowywanie sosów, surówek itp. Prace porządkowe.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z TAJNIKAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBEDNE DO PRZYGOTOWANIA POTRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI.
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
PORAJ Marcin Pęski - 2018-04-03 - Poraj (pomorskie)
Kucharz
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-09-13 - Polańczyk (podkarpackie)
Nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z pracodawcami chcącymi przyjąć stażystów / zatrudniać pracownikówPozyskiwanie informacji o wolnych miejscach stażu / pracy na obszarze objętym ProjektemUdzielanie uczestnikom/czkom projektu informacji o wolnych miejscach stażu oraz pracy a także o możliwościach ich poszukiwaniaDobór kandydatów na konkretne miejsce stażuUstalanie z pracodawcami warunków stażu i zatrudnieniaWsparcie w kwestiach formalnych w związku z realizacją projektu
Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr 1 - 2017-05-02 - Gdańsk (pomorskie)
DSo uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Zagórz (podkarpackie)
- Kucharz / Kucharka właściwie organizuje pracę personelu kuchennego. Dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Kucharz / Kucharka uczestniczy w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków. Kucharz / Kucharka sporządza posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcjuje posiłki, dba o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dba o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowana wartością, wydaje posiłki o wyznaczonych godzinach. Kucharz / Kucharka pobiera produkty spożywcze z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą: zabezpiecza je przed przerobieniem; kwituje ich odbiór w raportach żywieniowych. Kucharz / Kucharka dba o utrzymanie porządku i przestrzega higieny osobistej.- Wynagrodzenie: 2391 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub wymagany Kurs dokształcający: Kucharz małej gastronomii I i II stopnia. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane. Wymagana znajomość norm kodeksu żywnościowego, zasady HACCP (podstawy systemu HACCP dla obrotu żywnością). Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-251-58-74) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Szopienicka 29, 40-431 Katowice) lub e-mail: mp32katowice (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 32 - 2019-06-03 - Katowice (śląskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków
"PAŁAC MORTĘGI" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-14 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
lepienie pierogów, przygotowywanie farszy, przygotowywanie innych posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej;
Firma KANA s.c - 2017-10-31 - Opole (opolskie)
podstawowe prace w kuchni lub czynności pomocnicze. Kandydat nie musi posiadac kwalifikacji - może być osoba do przyuczenia. Bez znaczenia wyksztal cenie, ważne - chęci do pracy i ewentualnie możliwość przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Sierakowice (pomorskie)
j.w
Centrum Usług Opiekuńczo-Wych. "OŚRODEK NOWOLIPIE" - 2017-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie bufetu sałatkowego. Praca w CH RVIERA "Smak na Tak" w godz 7-21 w systemie zmianowym.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
sporządza potraw dla gości Pensjonatu Michelin
GOSPODARSTWO ROLNE HODOWLA KONI I AGROTURYSTYKA "MICHELIN" TOMASZ GAWROŃSKI - 2017-11-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
sprzedaż, doradca klienta
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków,sprzedaż w kasynie, dbanie o jakość i usługi
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Czarne (pomorskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeńkuchennych, praca w godz 6-14/7-15/7
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Opole (opolskie)
Przyrzadzanie posiłków dla calego Szpitala i na potrzeby zewnętrzne.
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2018-04-09 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowanie samodzielne potraw
ADPRO - 2018-04-26 - Bochnia (małopolskie)
Wykonywanie prac kucharza w dziale żywienia, przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2019-06-28 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2017-05-16 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)