KUCHARZ/KUCHARKA Łódź oferta pracy Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 640 PLN
Zakres obowiązków: zakres zadań realizowanych na stanowisku:m.in.:a) w uzgodnieniu z dietetykiem szkolnym stosować się do zaleceń jadłospisu b) pobieranie produktów z magazynuna podstawie dziennego zapotrzebowania żywnościowego, niezbędnych do przygotowania śniadania i obiaduc) kontrolowanie jakości otrzymywanych z magazynu produktów i terminu przydatności do spożyciad) przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i technologią przygotowaniae)wydawanie posiłkówf) utrzymywanie czystości w miejscu pracyg) organizowanie pracy podległemu personelowi pomocniczemu- wymagane dokumenty: a)wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie -art. 221, § 1 Kodeksu Pracy, (formularz do pobrania ze strony BIP https://bip.e-cea.pl/1305/oferty-pracy)b)kopia dokumentów potwierdzająca wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjnec)kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracyTermin składania dokumentów: do 24 maja 2019 rSposób składania dokumentów: osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub wysłane pocztą z dopiskiem Nabór na stanowisko kucharz/kucharka
Data publikacji: 2019-05-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocławska 3/5, 91-052 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres zadań realizowanych na stanowisku:m.in.:a) w uzgodnieniu z dietetykiem szkolnym stosować się do zaleceń jadłospisu b) pobieranie produktów z magazynuna podstawie dziennego zapotrzebowania żywnościowego, niezbędnych do przygotowania śniadania i obiaduc) kontrolowanie jakości otrzymywanych z magazynu produktów i terminu przydatności do spożyciad) przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i technologią przygotowaniae)wydawanie posiłkówf) utrzymywanie czystości w miejscu pracyg) organizowanie pracy podległemu personelowi pomocniczemu- wymagane dokumenty: a)wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie -art. 221, § 1 Kodeksu Pracy, (formularz do pobrania ze strony BIP https://bip.e-cea.pl/1305/oferty-pracy)b)kopia dokumentów potwierdzająca wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjnec)kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracyTermin składania dokumentów: do 24 maja 2019 rSposób składania dokumentów: osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub wysłane pocztą z dopiskiem Nabór na stanowisko kucharz/kucharka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 640 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 640 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: KUCHARZ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Doświadczenie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- UMIEJĘTNOŚĆ- przygotowywanie posiłków wg jadłospisu sporządzonego przez dietetyka szkolnego
Nazwa pracodawcy: Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Wrocławska 3/5, 91-052 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
- wymagane dokumenty: a)wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie -art. 221, § 1 Kodeksu Pracy, (formularz do pobrania ze strony BIP https://bip.e-cea.pl/1305/oferty-pracy)b)kopia dokumentów potwierdzająca wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjnec)kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracyTermin składania dokumentów: do 24 maja 2019 rSposób składania dokumentów: osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub wysłane pocztą z dopiskiem Nabór na stanowisko kucharz/kucharka
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Wrocławska
Numer budynku pracodawcy: 3/5
Profil działalności pracodawcy: Szkoła
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.05.2019
Oferta pracy ważna do: 24.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5672514f5989cb299c71786d2acd13ab
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ, SPRZĄTANIE, ZAMAWIANIE TOWARU.
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej, z mięs, ryb, drobiu, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie i przyrządzanie potraw, utrzymanie porządku w miejscu pracy
Niko. Aneta Kosowska-NIkiel - 2018-09-05 - Złotokłos (mazowieckie)
umiejętność przyrządzania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie śniadania, obiadu, kolacji, pobieranie artykułów żywności od intendenta, monitorowanie i sporządzenia kart temperatur zgodnie z HACCP, dbanie o porządek w kuchnipraca na umowe na czas określony w możliwością przedłużenia na czas nieokreślony, praca według grafiku od poniedziałku do piątku, dyspozycyjność w przedziale godzinowym 6:00-21:00oferta dostępna w sali G
Zespół Placówek Oświatowych nr 3 - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
LEPAD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ WEDŁUG ZLECENIA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE JAKO KUCHARZ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, STAŻ PRACY MIN 3 LATA, GODZINY PRACY W PRZEDZIALE GODZINOWYM OD 12-22 WEDŁUG USTALANEGO GRAFIKU.
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelowychi restauracji, bankietów, przekazywanie produktów żywnościowych zgodnie z zasadami HACCP, wdrażanie nowych dań
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w systemie żywienia zbiorowego
kontakt przez OHP - 2019-04-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Kłobuck (śląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-05-04 - Turawa (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, sałatek, sosów
P.H.U. "AMIGO" Marian Mietełka - 2017-07-31 - Sosnowiec (śląskie)
Sporządzanie dań barowych, obiadowych, ciast i deserów
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków; gotowanie potraw; lepienie pierogów; smażenie potraw
Abakus Wood Polska Wieczorek-Skumbin sp.j. - 2016-04-13 - Pluski (warmińsko-mazurskie)
branża gastronomiczna/ przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej/ dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posików
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz- Kietrz - 2016-11-18 - Kietrz (opolskie)
stylizacja fryzur, strzyżenie, farbowanie
STUDIO WIZERUNKU Agnieszka Zyśk - 2017-05-12 - Myszyniec (mazowieckie)
Kucharz
Stowarzyszenie SIEMACHA - 2018-04-10 - Tarnów (małopolskie)
Praca w pizzerii
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2016-03-04 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
wykonywanie prac ogólnobudowlanych (malowanie, szpachlowanie, fugowanie)
"DOROTEX" Janusz Zając - 2018-03-27 - Stasinów (lubelskie)
przygotowywania posiłków, dbania o czystość miejsca pracy, dbania o stan zapasów w magazynie
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Jawor (dolnośląskie)
kontrola jakosci nadrkuów i wyrobów gotowych, obsłiga skanera, rejestracja ilosci sprawdzonego towaru, nadzór nad przebiegiem procesu produkcji, raportowanie
EUROBUD CONTRACTING Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw da klientów Restauracji Lenartówka
MACIEJ WŁODARCZAK FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA WIATRAK - 2017-06-16 - Rudawa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej.
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przerób mięsa, wydawanie potraw dla klientów restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zduńska Wola (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Skarszewy (pomorskie)