KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15,2 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZI艃SKIEJ WED艁UG ZLECENIA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE JAKO KUCHARZ, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI GRUZI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY, STA呕 PRACY MIN 3 LATA, GODZINY PRACY W PRZEDZIALE GODZINOWYM OD 12-22 WED艁UG USTALANEGO GRAFIKU.
Data publikacji: 2019-01-04
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZI艃SKIEJ WED艁UG ZLECENIA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE JAKO KUCHARZ, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI GRUZI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY, STA呕 PRACY MIN 3 LATA, GODZINY PRACY W PRZEDZIALE GODZINOWYM OD 12-22 WED艁UG USTALANEGO GRAFIKU.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 15,2 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: STAWKA GODZINOWA 15,20 Z艁/H
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 15,2 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 14.01.2019
Data zako艅czenia pracy: 25.03.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI GRUZI艃SKIEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: BRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.01.2019
Data dodania oferty pracy: 04.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 03.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅, zapewnienie procesu produkcji zgodnie z zaleceniami, przestrzeganie zasad BHP, nadz贸r nad sprawno艣ci膮 maszyn.
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Chmielniki (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-05-02 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
obs艂uga maszyn do produkcji lod贸w
KILARGO Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Chech艂o Pierwsze (艂贸dzkie)
przgotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem,utrzymanie w nale偶ytej czysto艣ci i porzadku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,dbanie o najwyzsz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanychposi艂k贸w, porciowanie i wydawanie posilk贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Kami艅sk (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie wi臋kszych imprez okoliczno艣ciowych; do艣wiadczenie
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGU艢 STANISZCZE WIELKIE - 2016-03-16 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE P脫艁PRODUKT脫W POD ZAM脫WIENIE.DBANIE O CZYSTO艢膯 STANOWISKA PRACY .
FIRMA CATERINGOWA SOWRAD - 2018-09-04 - Zaczernie (podkarpackie)
przyjmowanie dostaw, uk艂adanie towaru na p贸艂kach, metkowanie, obs艂uga kasy fiskalnej i programu SUBJEKT, mieszanie farb, prace w magazynie sklepowym
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
prace szlifierskie, obr贸bka stali nierdzewnej
SCHWARTE GROUP SP. Z O.O. - 2018-11-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie - dania kuchni polskiej, wypiek pizzy
kontakt przez OHP - 2016-01-21 - Gorlice (ma艂opolskie)
Drobne naprawy, przezbrojenia, konserwacja maszyn, przestrzeganie procedur jako艣ci i bezpiecze艅stwa, prowadzenie dokumentacji produkcyjnej raporty, bie偶膮ca kontrola jako艣ci.
NOELKEN Sp. z o.o. - 2016-08-04 - Nowogrodziec (dolno艣l膮skie)
Sta偶 dla osoby bezrobotnej zrejestrowanej w tut. Urz臋dzie posiadaj膮cej II profil pomocy spe艂nij膮cej kryteria w ramach programu z Art. 49 pkt 2-6- zapoznaie si臋 z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni, potraw dla wychowank贸w 艢wietlicy Profilaktyczno-Wychowawczej, potraw dla uczni贸w szk贸艂 podstawowych i 艣rednich, potraw wydawanych z okazji organizowanych imprez okoliczno艣ciowych,- sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jaskich,- przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅,- uczestniczenie w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b,- uczestniczenie w przygotowywaniu jad艂ospis贸w,- wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni na miejscu i na wynos,- przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnych,
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
zarz膮dzanie produkcj膮, zarz膮dzanie zespo艂em, raportowanie, kosztorysowanie, praca w godz. 7.00 do 15.00 dla os贸b bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Ko艂obrzeg
P.H.U. HYDROBUD Adam Dzik - 2017-03-28 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Do uzgodnienia
Vesuvio-Gurgacz Roman - 2016-01-08 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, rozwo偶enie posi艂k贸w na oddzia艂y szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-08-28 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
do uzgodnienia
"BSB" Firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-09-07 - Radom (mazowieckie)
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrob贸w regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
wyr贸b i wypieka pizzerii w centrum Kielc, firma przyuczy do fachu
INTEGER PL-22 Grzegorz Nowalski - 2016-05-12 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Monta偶 parkietu, klejenie, szlifowanie, lakierowanie, olejowanie, monta偶 listew przypod艂ogowych, renowacja parkietu, cyklinowanie.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Rados艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw; burgery, sosy, mi臋so, planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany, (11-20, 20-5), na okres pr贸bny 3 m. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Kontakt z pracodawc膮 : 606-206-707.
"SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz - 2016-04-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego. Uczestniczenie w przygotowaniu nowego menu. Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie w wymogami racjonalnego 偶ywienia. Dbanie o utrzymanie porz膮dku.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-16:00, 7:00-17:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe o kierunku gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w ustalonych wg norm
Aspen-Res Sp. zo.o. - 2017-06-01 - 艢cinawka 艢rednia (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
GOSPODARSTWO RYBACKIE RAKOWICE SP脫艁KA Z O.O. - 2016-03-25 - Rakowice (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-07-12 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 8.00-16.00, 14.00-22.00 oraz w miar臋 potrzeb w godzinach nocnych.
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-02-14 - Ko艂o (wielkopolskie)
Wst臋pna obr贸bka surowc贸w, rozdrabnianie, obr贸bka cieplna, gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szko艂a Skarbowo艣ci - 2017-09-07 - Otwock (mazowieckie)