KUCHARZ Dąbki oferta pracy HD Hotel Delfin Sp. z o.o. 76-156 Dąbki ul. Darłowska 15
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie różnego rodzaju potraw, układanie jadłospisów
Data publikacji: 2017-01-27
Lokalizacja: Dąbki (zachodniopomorskie)
Pracodawca: HD Hotel Delfin Sp. z o.o. 76-156 Dąbki ul. Darłowska 15
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Darłowska 15, 76-156 Dąbki, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie różnego rodzaju potraw, układanie jadłospisów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sławieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Darłowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
HD Hotel Delfin Sp. z o.o. 76-156 Dąbki ul. Darłowska 15
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie
Adres pracodawcy:
Darłowska 15, 76-156 Dąbki, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv/skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: sławieński
Gmina pracodawcy: Darłowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbki
Ulica pracodawcy: Darłowska
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.01.2017
Oferta pracy ważna do: 26.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykształcenie zawodoweznajomość zawodudoświadczenie mile widziane
Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska - 2016-05-11 - Antonin (wielkopolskie)
Sporządzanie i wydawanie posiłków obiadowych i pizzy. Praca na cały etat w godzinach od 8:00 do 16.00 + soboty i niedziele.
Zetka Cegielnia -Paweł Zawadka - 2016-01-18 - Kożuchów (lubuskie)
przygotowywanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, przygotowywanie półproduktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
RESTBAR PEPE Maja Sikora - 2016-06-16 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni tajskiej, praca na umowę na czas okreslony, praca na dwie zmiany, równowazny system czasu pracy, miejsce wykonywania pracy: lokale należące do firmy American Trading Company Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, oferta dostępna w sali G
AMERICAN TRADING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Przemyśl (podkarpackie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań, ustalanie menu, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla goścc
OW NIAGARA Agnieszka Czulak - 2016-05-02 - Międzybrodzie Żywieckie (śląskie)
Spawacz - (MIG/MAG, lub TIG, lub gazowe). Spawanie elementów grzjników c.o.Praca na okres próbny, po którym na czas nieokreślony. Miejsce pracy Nowy Sącz ul. Grunwaldzka. Wynagrodzenie 3.000 netto miesięcznie.
KAREJA Janusz Janczy - 2016-12-09 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów, utrzymanie porządku swojego stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze chińskim, przyrządzanie potraw chińskich, azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2017-12-11 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Wyrabianie i formowanie ciasta na pizzę, wypiek ciasta, przygotowywanie sosów i dodatków, obsługa klienta.
MAŁGORZATA LOCH FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "GO-JA", BAR-PIZZERIA "U GRUBEGO" - 2017-02-23 - Kraków (małopolskie)
Możliwość zatrudnienia na stałe.Praca na 2 zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 14:00-22:00.
ROBERT JAKUSZ - 2016-06-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
PRACA POLEGA NA WYKŁADANIU TOWARU NA PÓŁKI SKLEPOWE, NA OBSŁUDZE KLIENTA, NA DBANIE O CZYSTOŚĆ NA DZIALE, NA ZMIANIE CEN PRODUKTÓW NA SKLEPIE
HIPERMARKET E.LECLERC RZESZÓW - 2016-09-13 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
praca kucharza na samodzielnym stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Ostrzyce (pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-09-22 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
produkcja galaret, pierogów,
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2016-09-13 - Piekary Śląskie (śląskie)
praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
Pałac Mała Wieś Sp. z o. o. Sp. k - 2017-05-23 - Mała Wieś (mazowieckie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, połproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców, wykonywanie rożnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa, zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Partynia (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej orientalnej i kresowej
RESTAURACJA ORIENTALNA "JAŚMIN" S.C. SYLWIA MĄDRA-KHUAT CAO I HA KHUAT CAO - 2017-10-19 - Trzeciewiec (kujawsko-pomorskie)
Naprawa nadwozi samochodowych.
AUTO-SERWICE Bobola Środa Śl. - 2017-09-08 - Środa Śląska (dolnośląskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
umiejętności mile widziane: przygotowywanie klusek, pierogów, surówek, sosów, sałatek, Znajomość receptur i gotowania,wydawanie dań z karty menu, praca w godz.10-18 lub 13-21
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Opole (opolskie)
według zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Modliszewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji, dbałość o estetykę potraw, przygotowywanie posiłków hotelowych, utrzymanie porządku w miejscu pracy.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14,14-22 w Kołobrzegu.
Hotel Wellness "proVita" Agnieszka Trafas - 2017-03-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)