KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Kożuchów oferta pracy Zetka Cegielnia -Paweł Zawadka
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie i wydawanie posiłków obiadowych i pizzy. Praca na cały etat w godzinach od 8:00 do 16.00 + soboty i niedziele.
Data publikacji: 2016-01-18
Lokalizacja: Kożuchów (lubuskie)
Pracodawca: Zetka Cegielnia -Paweł Zawadka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22 Lipca 12a, 67-120 Kożuchów, powiat: nowosolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie i wydawanie posiłków obiadowych i pizzy. Praca na cały etat w godzinach od 8:00 do 16.00 + soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kożuchów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kożuchów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania dań obiadowych, dyspozycyjność konieczna ze względu na pracę w dni wolne. Najchętniej osoby z Kożuchowa lub gminy Kożuchów.
Nazwa pracodawcy: Zetka Cegielnia -Paweł Zawadka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowej Soli
Adres pracodawcy:
22 Lipca 12a, 67-120 Kożuchów, powiat: nowosolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV + skierowanie z PUP (w przypadku osób bezrobotnych)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: umówić sie na spotkanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: nowosolski
Gmina pracodawcy: Kożuchów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kożuchów
Ulica pracodawcy: 22 Lipca
Numer budynku pracodawcy: 12a
Profil działalności pracodawcy: restauracje i inne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowej Soli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.01.2016
Data dodania oferty pracy: 13.01.2016
Oferta pracy ważna do: 12.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem z wykorzystaniem pełnej ilości przydzielonych art. spożywczych,
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Kobylanka (małopolskie)
przygotowanie i wydawanie wszystkich posiłków dla mieszkanek o wyznaczonych godzinach, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, utrzymanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki, zaplecza, naczyń i odpowiedzialność za wyżej wymieniony stanpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 11:30-19:30oferta dostępna w sali G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-10-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie oraz wydawanie pizzy i dań obiadaowych, przygotowanie produktu i utrzymanie porządku.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Szamocin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menuwymagane doswiadczenie min. rok wynagrodzenie 20zł brutto/h
Firma Handlowo-Usługowa BALLAS Mikołajki Iwona Wiórek - 2017-01-25 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej, - przygotowywyanie sushi, - oprawianie ryb i owoców morza, - odbiór towaru, - praca zgodnie z systemem HACCAP. Niepełny wymiar czasu pracy - pół etatu. Miejsce pracy: OHH SUSHI&GRILL, Wrocław, pl. Dominikański 1.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w godz. 11-22, dbanie o porządek w lokalu, obsługa klienta oraz przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w charakterze elektromontera i operatora podnośnika koszowego.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Drzewica (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca Tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, opracowywanie karty menu
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Miejsce pracy: Hotel VILLA VERDE w Zawierciu, ul. Mrzygłodzka 273
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-27 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański - 2016-08-19 - Libiąż (małopolskie)
Wprowadzenie dokumentacji do systemu magazynowo-ksiegowego,
VINUM Sp. z o.o. - 2017-12-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu z menu i na zamówienia indywidualne.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-10-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Obsługa sprzętu budowniczego
Robert Mendalka P.P.H.U. "COLOR-BET" - 2017-01-24 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej; Umiejętność czytania oryginalnych wietnamskich przepisów, mile widziana znajomość języka wietnamskiego;
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRACA PRZY MONTAŻU DACHÓW
DACH MAT MARIUSZ SZCZECHOWICZ - 2018-03-29 - Retniowiec (łódzkie)
przygotowywanie potraw i półproduktów zgodnie z najwyższą jakością, przestrzeganie przepisów HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-03-08 - Głogów (dolnośląskie)
wykonywanie prac informatycznych w firmie
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Gościszewo (pomorskie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw
Firma Handlowa "ABC" Dariusz Blicharz - 2016-06-02 - Biłgoraj (lubelskie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2016-05-04 - Puławy (lubelskie)
praca wózkiem widłowym, praca w magazynie
kontakt przez PUP - 2017-12-10 - Wiechlice (lubuskie)
Zgodnie z zajmowanym stanowiskiem, przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-06-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie i wykonywanie zamówień pożywienia
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Lipsko (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków( pizza)
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2017-05-12 - Tychy (śląskie)
doświadczenie na ww stanowisku,książeczka sanepidowska,miejsce pracy: Kozły 5A
CRYSTAL RESTAURANT J.WNUK, K.ADAMSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-05 - Kozły (wielkopolskie)
Kucharz gotujący a'la carte i obsługujący imprezy.
PAŁAC KŁANINO - 2016-01-20 - Kłanino (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna, przygotowywanie potraw, ryb na parze, pieczenie ciasta w piecu konwekcyjno-parowym.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Sierakowice (pomorskie)
praca na stołówce szkolnej
Szkoła Podstawowa Nr 42 w Białymstoku - 2017-11-13 - Białystok (podlaskie)