KUCHARZ Dąbie oferta pracy Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 23 PLN
Zakres obowiązków: Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadlospisu. Dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Data publikacji: 2019-11-06
Lokalizacja: Dąbie (pomorskie)
Pracodawca: Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miodowa 11, 77-100 Dąbie, powiat: bytowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadlospisu. Dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 23 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie płatne w systemie godzinowym tj. 23 zł brutto / godzinę. Ilość godzin w miesiącu - ok. 180.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bytowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bytów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 23 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.11.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytowie
Adres pracodawcy:
Miodowa 11, 77-100 Dąbie, powiat: bytowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, dokumenty potwierdzające wykształcenie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: bytowski
Gmina pracodawcy: Bytów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbie
Ulica pracodawcy: Miodowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.11.2019
Oferta pracy ważna do: 27.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b4bf835ec861861812151fd7106ee865
Podobne oferty pracy
- sprzątanie / porządkowanie pomieszczeń biurowych- preferowane osoby które pracowały na podobnym stanowisku
Centrum Teresy 100 Sp. z o.o. Sp. K. - 2018-06-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Czarlin (pomorskie)
przygotowywanie dań obiadowych
Zespół Rekreacyjno-Restauracyjny "Berpol" - 2016-02-02 - Brynica (opolskie)
Sporzadzanie różnych potraw, Dania kuchni polskiej, regionalnej, środziemnomorskiej
Mazurski Raj Sp. z o.o. - 2019-05-27 - Piaski (warmińsko-mazurskie)
według stanowiska pracy
WYSPA MSZANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-23 - Mszana Dolna (małopolskie)
- zakupy produktów spożywczych- sporządzanie jadłospisu zgodnie z ofertą dla dzieci 7-15 lat- gotowanie obiadów dla 100 osób- dbanie o czystość w miejscu pracy- liczba godzin w tygodniu 30-40- godziny pracy 6-14
Spółka Oświatowa "SCHOLASTICUS" Sp. z o. o. - 2019-04-25 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji oraz gości hotelowych
BIURO PODRÓŻY "MARTEX" - 2019-01-03 - Dębska Kuźnia (opolskie)
Sprzedaż przygotowanych wyrobów garmażeryjnych, bezpośrednia obsługa klienta
Katarzyna Kukolka-Bogocz Firma Gastronomiczno- Kateringowa TDS - 2019-04-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca na kuchni
MAR-AUTO Agnieszka Zuterek & Patryk Zuterek S.C - 2017-07-04 - Krzewata (wielkopolskie)
Praca na stanowisku kucharza-kuchnia polska.Praca zmianowa w godzinach od 8:00 do 20:00 i od 20:00-8:00(dodatek do wynagrodzenia za pracę nocną+20%).
KRUSZYNA Leopold Habiniak - 2015-11-30 - Kruszyn (dolnośląskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Zelów (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości pomiezszceń kuchni, chłodni, magazynów
Firma UNITRADE Bogdan Szydłowski - 2019-02-04 - Turawa (opolskie)
Samodzielna praca w kuchni i współpraca z pomonikami, tworzenie nowych dań do karty menu, samodzielne tworzenie zamówień zamówień na połprodukty i produkty do dań. Sporządzanie potraw kuchni francuskiej. Utzrymanie na bieząco czystości na stanowisku pracy. Ocena sporządzanych dań przez pomocników kucharza, umiejętność uczenia pomocników kucharza. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6-15, 15-23Miejsce pracy: Wrocław, ul. KukuczkiSala G
RÓŻANA SPÓŁKA JAWNA RÓŻANOWSKI GRABOWSKI - 2017-11-03 - Wrocław (dolnośląskie)
robienie pielmieni, farszy, tłumaczenie receptur ukraińskich i rosyjskich, pomoc w przygotowywaniu regionalnych potraw ukraińskich i rosyjskich
SWIET-SMAK SWIETŁANA PSTRZOCH - 2018-06-04 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków typu fas food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków według tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, 2-letnie doświadczenie w zawodzie kucharz kuchni ukraińskiej. Praca - Centrum Stilon Lubniewice. Umowa zlecenie. Tel.: 793 583 508 Grzegorz Kaśków.
FUNDACJA "PRZYJACIÓŁ PAŁACU BRÜHLA" - 2017-06-08 - Lubniewice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im O.Bielawskiego - 2017-02-23 - Kościan (wielkopolskie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-06-21 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, obsługa sprzętu kuchennego: piec, blender, wędzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart dań, kalkulacja przyrządzanych dań. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin Świerk - 2018-01-11 - Lisewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z opracowanym harmonogramem, przygotowywanie półproduktów itp.
"KINO" s.c. - 2017-02-21 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej, arabskiej, pakistańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Błonie (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
Blueblue Sławomir Baranowski - 2018-03-02 - Jerzmionki (kujawsko-pomorskie)
Produkcja dań kuchni wegańskiej.
kontakt przez PUP - 2019-07-25 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi i porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2018-08-01 - Otwock (mazowieckie)
Obsługa klienta. Miejsce wykonywania pracy Bolesławiec.Praca w systemie jednozmianowym w godzinach 08:00-16:00 lub 09:00-17:00. Wynagrodzenie 3000 zł brutto+premia.
Metalowiec Maria Liszczyńska - 2018-04-06 - Bolesławiec (dolnośląskie)
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deserów, ciast, dekorowanie posiłków i wyrobów kulinarnych, sporządzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych posiłków i wyrobów kulinarnych, kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowanie dańsprzedaż dańzapoznanie stażysty z czynnościami pracownikówStaż odbywać się będzie w Śródmieściuprzestrzeganie przepisów bhp oraz sanepid
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)