KUCHARZ Wrocław oferta pracy RÓŻANA SPÓŁKA JAWNA RÓŻANOWSKI GRABOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielna praca w kuchni i współpraca z pomonikami, tworzenie nowych dań do karty menu, samodzielne tworzenie zamówień zamówień na połprodukty i produkty do dań. Sporządzanie potraw kuchni francuskiej. Utzrymanie na bieząco czystości na stanowisku pracy. Ocena sporządzanych dań przez pomocników kucharza, umiejętność uczenia pomocników kucharza. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6-15, 15-23Miejsce pracy: Wrocław, ul. KukuczkiSala G
Data publikacji: 2017-11-03
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: RÓŻANA SPÓŁKA JAWNA RÓŻANOWSKI GRABOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kukuczki 7/41, 50-570 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielna praca w kuchni i współpraca z pomonikami, tworzenie nowych dań do karty menu, samodzielne tworzenie zamówień zamówień na połprodukty i produkty do dań. Sporządzanie potraw kuchni francuskiej. Utzrymanie na bieząco czystości na stanowisku pracy. Ocena sporządzanych dań przez pomocników kucharza, umiejętność uczenia pomocników kucharza. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6-15, 15-23Miejsce pracy: Wrocław, ul. KukuczkiSala G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: gimnazjalne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wyksztalcenie bez znaczenia, staż pracy 1 rok w zawodzie, sporządzanie różnego rodzaju potraw i deserów, samodzielne wykonywanie nowych potraw, samodzielne wykonywanie zamówień i półproduktów u dostawców, kreatywnosć, sumienność, samodzielność, aktualna książeczka sanepidowska.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: RÓŻANA SPÓŁKA JAWNA RÓŻANOWSKI GRABOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
BRYLANTOWA 65, 52-214 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: BRYLANTOWA
Numer budynku pracodawcy: 65
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.11.2017
Oferta pracy ważna do: 24.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie dań, uzupełnianie bemarów, przestrzeganie zasad BHP i HACCP
SODEXO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-16 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
1/ Przydotowywanie posiłków,2/ Układanie menu,3/ Sprzątanie miejsca pracy.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zespół Pałacowo-Parkowy Hanna Lewandowska - 2019-03-20 - Runowo Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowanie, pakowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, produkcja sałatek.Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie zawodowe, chęć do pracy.Możliwość ustalenia z pracodawcą pasujących dni oraz godzin pracy. System pracy dwuzmianowy.Po 3-miesięcznym okresie próbnym na umowie-zleceniu docelowo umowa o pracę.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja & Dom Weselny IMPERIA.
FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-30 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. JAREMA Heronim Łojek - 2018-09-05 - Nowa Słupia (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o. - 2018-06-14 - Buczek (łódzkie)
ubijanie kotletów, obieranie ziemniaków, robienie farszu na pierogi, klejenie pierogów, obróbka mięsa, doprawianie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wygiełzów (małopolskie)
Zakres obowiązków:- przygotowywanie surowców do produkcji posiłków- przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem- pobieranie towaru z magazynu żywności do produkcji i właściwe przechowywanie go w magazynie dobowym- dbanie o najwyższą jakość przygotowanych posiłków- porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i wg zapotrzebowania żywnościowego- mycie i dezynfekcja sprzętu i urządzeń kuchennychpraca w dni robocze, także w soboty, niedziele i święta
Kujawsko-Pomorskie Centrum Pulmonologii w Bydgoszczy - 2018-12-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dostępne surowce, obliczanie wartości energetycznej sporzadzanych posiłków, opracowywanie ofert kulinarnych, umiejętność pracy w zespole- odporność na działanie pod presją czasu, praca w pomiesczeniu zamkniętym przy dużej wilgotności, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporządzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Pstrągowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-02-10 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-12-31 - Kraków (małopolskie)
Praca na szlifierkach konwencjonalnych.
DĄBROWSKA FABRYKA MASZYN ELEKTRYCZNYCH "DAMEL" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-08-16 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Główne obowiązki:- prowadzenie postępowań administracyjnych i przygotowywanie projektów decyzji w sprawach: przedłużania wiz, udzielania zezwoleń: na pobyt czasowy, stały, rezydenta długoterminowego UE, wydania kart pobytu, polskiego dokumentu podróży, polskiego dokumentu tożsamości, tymczasowego polskiego dokumentu podróży i innych - prowadzenie rejestracji i ewidencji w Systemie Pobyt i VIS danych identyfikacyjno-adresowych cudzoziemca, przyjętych wniosków, wydanych decyzji, odbioru karty pobytu i innych, przeglądanie danych dotyczących cudzoziemców oraz wprowadzanie danych w zakresie zastrzeżeń dokumentów w Systemie Informacyjnym Schengen, a także pobieranie od cudzoziemców odcisków linii papilarnych - rozpatrywanie wniosków cudzoziemców o przedłużenie im pobytu w ramach ruchu bezwizowego na terytorium RP - prowadzenie kontroli legalności pobytu cudzoziemców na terytorium RP Warunki pracy:Warunki dotyczące charakteru pracy na stanowisku i sposobu wykonywania zadań:Większość czynności wykonywana w pozycji siedzącej: praca z dokumentami, obsługa komputera powyżej 4 godzin na dobę; czas pracy zgodnie z przepisami ustawy o służbie cywilnej.Miejsce i otoczenie organizacyjno-techniczne stanowiska pracy: Stanowisko pracy zlokalizowane na VIII piętrze w pokoju biurowym (budynek B, wejście od ul. ks. S. Konarskiego 1-3 posiada podjazd dla osób niepełnosprawnych, winda, toaleta nie jest odpowiednio dostosowana do potrzeb osób niepełnosprawnych). Podstawowe wyposażenie stanowiska to zestaw komputerowy, meble biurowe oraz elektryczne urządzenia biurowe. K-PUW zajmuje kompleks trzech budynków: gmach główny przy ul. Jagiellońskiej 3 (siedziba K-PUW, budynek A) połączony z budynkami B i C przy ul. ks. S. Konarskiego 1-3. Występuje utrudniony lub ograniczony dostęp do części budynków dla osób, które mają problemy z samodzielnym poruszaniem się po schodach. W przemieszczaniu się do budynku A i pomiędzy budynkami Urzędu osobom niepełnosprawnym pomagają pracownicy Urzędu przy pomocy schodołazu.
Kujawsko-Pomorski Urząd Wojewódzki w Bydgoszczy - 2018-06-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie zup, przygotowywanie dań głównych, przygotowywanie makaronu, zmywanie naczyń, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości. Dyspozycyjność od 7:30 do 24:00, praca w dni wolne, system wynagrodzenia godzinowy. 160-170 godzin pracy miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potarw kuchni wietnamskiej , koordynowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Rzeszów (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Tczew (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków i dań gorących oraz cateringu.
Flis Zbigniew - 1. Firma Handlowo - Usługowa "HERMES" 2. Dom Weselny "U Flisa" - 2018-05-14 - Oleszyce (podkarpackie)
kierowanie samochodem ciężarowym
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Siemczyno (zachodniopomorskie)
pobieranie surowców do produkcji, zabezpieczenie surowców i wyrobów przed zepsuciem oraz prawidłowe przechowywanie, magazynowanie artykułów spożywczych, surowców, półproduktów i produktów kulinarnych; obróbka wstępna surowców (zgodnie z programem stażu- pon.-pt 7-15; 10-18; zatrudnienie po stażu pon-sb 6-14 lub 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy wg potrzeby zakładu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Bełchatów (łódzkie)
- obsługa klienta- przygotowanie ofert- sprzedaż ofert turystycznych na dany sezon
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Rzeszów (podkarpackie)
1. Obróbka mięsa i warzyw.2. Przygotowywanie sosów.3. Przygotowywanie posiłków.4. Utrzymanie stanowiska pracy w czystosći.5. Zmywanie naczyń,6. Utrzymanie sali konsumpcyjnej w czystości.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Łęczyca (łódzkie)
tel. 77 466 18 77, 77 466 13 64
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE JACEK MORAWIEC - 2016-01-07 - Krapkowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, nadzorowanie pracy obcojęzycznych młodszych kucharzy i przygotowywanie w języku hindi lub urdu zamówień oryginalnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Mszczonów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Markowice (śląskie)
przygotowywanie dań z kuchni polskiej, dbanie o ład i porządek nastanowisku pracy
"SOLEY-ARECA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-04 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)