KUCHARZ/KUCHARKA Racibórz oferta pracy FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, produkcja sałatek.Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie zawodowe, chęć do pracy.Możliwość ustalenia z pracodawcą pasujących dni oraz godzin pracy. System pracy dwuzmianowy.Po 3-miesięcznym okresie próbnym na umowie-zleceniu docelowo umowa o pracę.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja & Dom Weselny IMPERIA.
Data publikacji: 2019-01-30
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Fabryczna 6, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, produkcja sałatek.Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie zawodowe, chęć do pracy.Możliwość ustalenia z pracodawcą pasujących dni oraz godzin pracy. System pracy dwuzmianowy.Po 3-miesięcznym okresie próbnym na umowie-zleceniu docelowo umowa o pracę.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja & Dom Weselny IMPERIA.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
system godzinowyWysokość wynagrodzenia do ustalenia bezpośrednio z pracodawcą - zależne od posiadanego doświadczenia oraz kwalifikacji.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Nazwa pracodawcy:
FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Fabryczna 6, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Adres strony pracodawcy: www.imperia-raciborz.pl
Ulica pracodawcy: Fabryczna
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.01.2019
Data dodania oferty pracy: 30.01.2019
Oferta pracy ważna do: 28.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków ( śniadania, obiadokolacje)
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków,utrzymanie czystości,
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Wieliczka (małopolskie)
koordynowanie pracy zatrudnionych pracowników tymczasowych, podpisywanie umów, kompletowanie dokumentów, współpraca z firmami zewnętrznymi obsługującymi agencję pracy tymczasowej, tj. dostawcami materiałów biurowych, firmami kurierskimi, itp.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków wg. wytycznych
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Rzezawa (małopolskie)
Praca przy produkcji garmażerki
BIEART P. P. H. U. Elżbieta Biedrawa - 2016-08-31 - Barciany (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
"BSB" Firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-09-07 - Radom (mazowieckie)
obróbka termiczna i przygotowywanie potraw wg. jadłospisu
Centrum Rehabilitacyjno-Rekreacyjne "Dobry Brat" s. c. Tomasz Konowalski, Mariusz Markowski, Krystyna Konowalska - 2016-05-23 - Osiek (pomorskie)
przygotowywanie dań
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-11-08 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa , ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, posiłków
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2019-01-22 - Świętochłowice (śląskie)
Obróbki blacharskie. Praca w Warszawie i okolicach. Możliwość przyuczenia do zawodu.
Zakład Remontowo-Budowlany MT Karolina Tyczyńska - 2018-03-13 - Siennica (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Przedbórz (łódzkie)
szkolenie kierowców w ramach kursu kat.B
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Zawidowice (dolnośląskie)
PROWADZENIE RESTAURACJI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2018-08-27 - Polkowice (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTÓW, ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW I RECEPTUR TYPOWYCH DLA KUCHNI INDYJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Skierniewice (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka, iskender i inne; Zarządzanie zespołem kucharzy, koordynowanie pracy kuchni, dbanie o zaopatrzenie oraz właściwe przechowywyanie produktów spożywczych. Praca w godz.: 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
APRIL Buciewicz Agata - 2016-04-25 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie potraw
Sanatorium Uzdrowiskowe "RÓŻA" - 2016-08-05 - Ustroń (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z KARTĄ ORAZ WEDŁUG ZAPLANOWANEGO MENU. ZAMAWIANIE TOWARÓW, KOORDYNACJA PRACY ZESPOŁU.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY - 1 OSOBA UL. MOCHNACKIEGO 4, 2 OSOBA UL.DĄBROWSKIEGO 30
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-05-09 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań
ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o. - 2017-06-20 - Władysławowo (pomorskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2017-05-04 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw
DWÓR OSMOLICE - 2016-01-20 - Białki Dolne (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Legionowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW/DAŃ WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ ZASTOSOWANIE METOD, TECHNIK I PRZYPRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ.WYMAGANIA:STAŻ PRACY/PRAKTYKA W ZAWODZIECERTYFIKATYWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJETNOŚC GOTOWANIA-KUCHNIA EGZOTYCZNA,MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JEZYKA NIEMIECKIEGO I ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYMWYNAGRODZENIE 2400,00 BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie większych imprez okolicznościowych; doświadczenie
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGUŚ STANISZCZE WIELKIE - 2016-03-16 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2016-12-28 - Świdnica (dolnośląskie)
sporzadzanie potraw kuchnii wietnamskiej i orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Bełchatów (łódzkie)
Prace na kuchni,realizacja,dekoracja i wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Kielce (świętokrzyskie)