KUCHARZ Jelcz-Laskowice oferta pracy SODEXO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie dań, uzupełnianie bemarów, przestrzeganie zasad BHP i HACCP
Data publikacji: 2019-01-16
Lokalizacja: Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Pracodawca: SODEXO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Belgijska 2 , 55-220 Jelcz-Laskowice, powiat: oławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie dań, uzupełnianie bemarów, przestrzeganie zasad BHP i HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach: 6:00-14:00; 11:00-19:00Możliwość korzystania z posiłków w pracy, prywatnej opieki medycznej oraz bonów na święta
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jelcz-Laskowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jelcz-Laskowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe: minimum rok jako kucharzUprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
SODEXO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oławie
Adres pracodawcy:
JUTRZENKI 137, 02-231 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: JUTRZENKI
Numer budynku pracodawcy: 137
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2019
Oferta pracy ważna do: 16.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Radom (mazowieckie)
Pakowanie produktów spożywczych, przygotowywanie towaru do wysyłki, kontrola taśmy produkcyjnej.
kontakt przez OHP - 2018-04-19 - Głubczyce (opolskie)
-przygotowanie posiłków, wydawanie Pizzy, catering, sprzątanie na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Suchoraba (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
FILIP PIZZA Renata Filipek - 2015-12-01 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowanie bufetu śniadaniowego, przygotowanie ciepłych i zimnych potraw serwowanych podczas śniadań, dbanie o estetykę potraw i porządek w miejscu pracy
"UNIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-26 - Gdańsk (pomorskie)
Spawanie rurociągów. Praca na terenie całego kraju.
HUBMAR Rafał Hochman - 2018-07-13 - Bełchatów (łódzkie)
jw.
KHAGANI SALIMZADE - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie i wydawanie potraw
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-12-30 - Jeleśnia (śląskie)
praca w kuchni,przygotowywanie potraw.
HYDROMONT OPOLE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2015-12-22 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym,wydawanie podstawowych posiłków w ustalonych godzinach, udostępnianie podstawowych produktów żywnościowych i napojów oraz ich udostępnianie mieszkańcom zgodnie z obowiązującymi uregulowaniami wewnętrznymi
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Gorlice (małopolskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie posiłków dla pacjentów szpitala. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Bystrej.
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2017-02-09 - Bystra (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów, produktów lub dań, wydawanie gotowych dań.
PATIO Małgorzata Kryńska - 2016-12-16 - Siedlce (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Krotoszyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posłków. Praca w godzinach 12:00-22:00
Restauracja SZYSZKARNIA Marta Zaczyńska - 2018-02-24 - Brzesko (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, dbałość o czystość miejsca pracy, wiedza w zakresie HCCP
Ośrodek Wczasowy "WRZOS" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
Robienie przygotówki - dbanie o prządek na stanowisku pracy -znajomość podstawowych zasad gotowania
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
obsługa kłowej, uniwersalnej szlifierki do wałków, szlifowanie powierzchni walcowych i stożkowych, dobieranie i regenerowanie ściernic, obsługa mikromierza, czyszczenie i konserwacja szlifierek i narzędzi pomiarowych, kontrolowanie i korygowanie przebiegu obróbki
Węgliki Spiekane BAILDONIT Sp. z o.o. - 2016-10-10 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków,sprzedaż i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Głogów (dolnośląskie)
zgodny
"NA WZGÓRZU" Bożena Kamrowska - 2018-08-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, może być osoba do przuczenia;
Pizzeria Gringos - 2016-07-22 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie mięsa, ryb i innych produktów pod kartę dań. Obróbka termiczna , smażenie pieczenie, gotowanie składników potrzebnych do rotującej karty menu. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego, pakowarki próżniowej, szokarki, cyrkulatora.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i sporządzanie dań mięsnych, mącznych, zup, sosoów i deserów. Praca na umowę zlecenie, 168 godzin pracy w miesiącu, 12 godzin pracy co drugi dzień, dyspzoycyjność w godz. 11:00-23:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodny, praca w pociągu typu Pendollino, intercity
Tomasz Żmudowski - Bar Gastronomiczny WARS - 2017-02-27 - Mokre (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie dań z uwzględnieniem dbałości o miejsce pracy,- dowożenie dań cateringowych do klienta
Karczma Regionalna " Na widelcu z gustem i ze smakiem" Sebastian Buczma - 2017-10-12 - Ściborzyce Małe (opolskie)
1. kadry w systemie Comarch Optima; (listy obecności, urlopy, ewidencja), 2. prowadzenie kasy gotówkowej, 3. zestawienie w Excel-u.
"ADAMCZYK ELEKTROTECHNIKA PRZEMYSŁOWA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-27 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Sporządzenie dokumentacji projektowych budowlanych w branży sanitarnej
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Charsznica (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
EURO KONSORCJUM - 2016-10-04 - Pokrzywna (opolskie)
przygotowywanie dań restauracji oraz podczas imprez okolicznościowychPraca w systemie 12 godz. ( od 10 do 22 ) na dni wolne.Ośrodek Rekreacyjno - Wypoczynkowy "KARPIK"
Franciszek Fryc.Przedsiębiorstwo Budowlano - Drogowo - Mostowe "DROG - BUD" - 2016-06-28 - Graboszyce (małopolskie)