KUCHARZ Charsznica oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-08-29
Lokalizacja: Charsznica (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Charsznica, powiat: miechowski, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Charsznica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miechowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność gotowania - mile widziane
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Miechowie
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 27, 32-200 Miechów, powiat: miechowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: miechowski
Gmina pracodawcy: Miechów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Miechów
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 27
Profil działalności pracodawcy: bar, gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Miechowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2018
Oferta pracy ważna do: 19.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI TURECKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prowadzenie nadzoru sanitarnego, i kontroli sanitarnych
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Goszowice (opolskie)
Przygotowanie menu i food cost (obliczenie kosztu surowców zużytych do przygotowania potraw. Wyraża się go w procentach w stosunku do cen sprzedaży). Przygotowanie posiłków według ustaleń grup. Przygotowanie małej karty. Sporządzanie list zakupów i zamówień. Drobne zakupy, utrzymanie porządku w kuchni.
Jaworowy Dwór - 2016-05-02 - Trębki Nowe (mazowieckie)
kucharz
"MDM" Sp. z o.o. - 2017-05-04 - Dzierzgoń (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie HACCAP, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Praca w systemie 12/24, od 11 do 23 + sobota/niedziela wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
SADOWA Sp. z o.o. - 2016-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w zawodzie
FitLab Catering S.C. EWA TYRKIEL, KLAUDIA BADURA - 2016-04-27 - Kraków (małopolskie)
Przestrzeganie przepisów BHP i p.poż.Dbałość o zachowanie zasad czystości i higieny. Punktualne rozpoczynanie pracy zgodnie z obowiązującym grafikiem pracy, zachowanie porządku na swoim stanowisku pracy i w magazynach z żywnością, dbanie o używanie wysokiej jakości surowca do produkcji potraw, odpowiedzialność służbowa i finansowa za straty spowodowane niewłaściwym wykonywaniem obowiązków na powierzonym stanowisku, odpwiedzialność za materiały. Przygotowywanie posiłków dla gości Karczmy Młyńskiej i Barki Tumskiej. Odpowiedzialność za porządek na stanowisku pracy i magazynach. Praca na umowę zlecenie-pracodawca zobowiązuje się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne, po trzech miesiącach umowa o pracę. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00, 11:00-23:00. Kontakt z pracodawcą: malgorzatazajac (at) hotel-tumski.com.plOferta dostępna w sali G
Hotel Tumski & Barka Tumska sp. z o.o. sp.k. - 2016-02-03 - Wrocław (dolnośląskie)
NADZÓR NAD PRACAMI I PRACOWNIKAMI, ROZLICZANIE CHEMII, USTALANIE GRAFIKÓW I SZKOLENIE NOWYCH PRACOWNIKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W PRACY W FIRMIE SPRZĄTAJĄCEJ LUB ZARZĄDZANIU LUDŹMI;GODZINY PRACY: 06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN DĄBIE;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 501536807 LUB C.V NA MAIL monika.bieranowska (at) pl.issworld.com
ISS FACILITY SERVICES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań w formie szwedzkiego stołu, praca na 3/4 etatu w godz. 06:00-12:00
HOTEL Zaodrze Sp.z o.o. - 2016-01-19 - Opole (opolskie)
Znajomość i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur.Przestrzeganie prawidłowych procesów technologicznych podczas procesu gotowania.dbałość o estetykę i odpowiednią temperaturę przyrządzanych posiłków.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czeladź - 2017-09-19 - Czeladź (śląskie)
praca w kuchni przedszkolnej ,przygotowanie posiłków,zmywanie naczyń, wykonanie prac porządkowych
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łaskarzew (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie potraw- kuchnia polska, praca w godz. 11.00-20.00 wg grafiku, poniedziałek dzień wolny, sporadycznie dłuższa obsługa imprez w weekendy
ŻAGUŃ JERZY Zakład ogólnobudowlany - 2017-03-31 - Radomierzyce (dolnośląskie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
obsługa kuchni, przygotowywanie dań
P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ - 2016-09-15 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, sałatek, zup itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Nowy Sącz (małopolskie)
Praca w godzianch 14:00-22:00, kuchnia europejska, polska.Kontakt z pracodawcą tel. 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2016-09-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie śniadań, ciast
Hotel Port 110 - 2016-08-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
kucharz
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-09-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Radomsko (łódzkie)
- Obsługa klientów - kupno, sprzedaż waluty obcej, raporty dzienne, miesięczne, obserwacja rynku finansowego, dbanie o stanowisko pracy. Praca w kantorze. Obsługa płatności Western Union.- Wynagrodzenie: 1400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%). Docelowo praca na stałe.- Praca na 1/2 etatu w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + soboty. Wymagane wykształcenie min. średnie. Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kasjera walutowego, ale niekoniecznie. Wymagany kurs KASJERA WALUTOWEGO. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: praca.kantor.katowice (at) maax.pl
MAX SPÓŁKA JAWNA MAJCHRZAK - 2016-08-04 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kielce (świętokrzyskie)
PP-RPO
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków serwowanych na miejscu, przyjmowanie zamówień, zmywanie, krojenie, obieranie; praca na dwie zmiany w godzinach:10-14 / 14-18.
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-11-10 - Opole (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Rakoniewice (wielkopolskie)
wg. stanowiska
FHU Ratuszowa Robert Sitek - 2017-08-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, makarony, sałatki), dbanie o czystość na kuchni
KROPKA DAWID KUREK - 2016-09-20 - Praszka (opolskie)
Szpachlarz malarz.Jedna zmiana:od 7-15.Praca na terenie Mielca i okolic
DORBUD Józef Dorociak - 2016-07-28 - Jaślany (podkarpackie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbedżańskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Chełm (lubelskie)