KUCHARZ Buczek oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań
Data publikacji: 2018-06-14
Lokalizacja: Buczek (łódzkie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:95-060 Buczek 26, powiat: brzeziński, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa na czas wyk. określonej pracy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Buczek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brzeziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brzeziny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.06.2018
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brzezinach
Adres pracodawcy:
95-060 Buczek 26, powiat: brzeziński, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: brzeziński
Gmina pracodawcy: Brzeziny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Buczek
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brzezinach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.06.2018
Oferta pracy ważna do: 31.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzątanie obiektów, terenów zielonych, klatek schodowych
Eco Spółka Cywilna K. Irfan M. Antczak - 2016-02-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
WŁAŚCIWE KIEROWANIE PERSONELEM KUCHENNYM, DBANIE I PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP ORAZ WŁAŚCIWE WYKORZYSTANIE SPRZĘTU KUCHENNEGO, SPORZĄDZANIE POSŁKÓW Z WYMOGAMI RACJONALNEGO ŻYWIENIA, POBIERANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH Z MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO W ILOŚCIACH PRZEWIDZIANYCH RECEPTURĄ, STOSOWANIE NORM I ZASAD ZAWARTYCH W SZKOLNYCH KSIĘGACH HACCP WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, LUB ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 - 2017-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie (kuchnia polska); wydawanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zawidów (dolnośląskie)
Opieka i pomoc w czynnościach życiowych, utrzymywanie czystości w obiekcie
WIOLETTA SITNICKA DOM OPIEKI "FLORANS" - 2016-04-27 - Stare Babice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2017-02-01 - Chęciny (świętokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej w oparciu o oryginalne receptury, z wykorzystaniem oryginalnych produktów i przypraw, zarządzanie pracą kuchni, przygotowywanie listy zakupów, układanie menu
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie bez znaczenia, chęć do pracyPraca w delegacji - kraj, zjazd raz w tygodniu na weekend lub do uzgodnienia.Montaż, demontaż, konserwacja nawierzchni torowych.
ZUPH "ROMIX" - 2016-09-19 - Biadki (wielkopolskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl, telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej na potrzeby restauracji i cateringu.
L&P Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Kietrz (opolskie)
Przygotowanie potraw do degustacji oraz dań na różnego rodzaju bankiety, sporządzenie kalkukacji, przygotowanie nowych dań do sprzedaży.
Fleischerei During GmbH - 2018-06-29 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie dań, itp.
LILA MEDICAL SPA SP Z O. O. - 2018-04-20 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
utrzymanie należytej czystośći w kuchni, przygotowywanie posiłlków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństiwe i higienie pracy
MT Usługi Lei Wang - 2016-02-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
do uzgodnienia
"FALA" Iwona Myszka - 2017-05-04 - Lubenia (podkarpackie)
Przygotowanie dań z karty menu, dbanie o czystość, obsługa urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Żagań (lubuskie)
prowadzenie kuchni ukraińskiej, przygotowywanie wszystkich potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, w tym Doner Kebab, Adona Kebab, tureckie kotlety mielone.
NAZAR - 2017-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków .Umiejętność wykonywania produkcji zgodnie z HACCAP .Umiejętność wykonywania posiłków dla grup zorganizowanych.
BAR-O-METR Cecylia Rolińska - 2016-04-07 - Wolin (zachodniopomorskie)
Sprzatanie tereny wokół budynku, w szczególności zamiatanie, koszenie, grabienie trawy i liści. Wykonywanie drobnych prac ogrodniczych, w sezonie zimowym odsnieżanie.
Krzysztof Komajda LIRECO - 2016-09-09 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w barze mlecznym
P.H.U. PAWEŁ SZARKOWICZ - 2016-02-03 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
oprawianie ryb, patroszenie, odgławianie, filetowanie, smażenie, wędzenie ryb, robienie marynat, przetworów rybnych, sprzątanie zakładu pracy, etykietowanie towarów.Oferta stażu przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Zator (małopolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Groń (małopolskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w zawodzie kucharza
Aleksandra Kubiesa A&J - 2016-08-12 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-03-26 - Strużki (świętokrzyskie)
Prace remontowe dotyczące instalacji wodno-kanalizacyjnej, naprawy armatury sanitarnej, znajomość i dośwaidczenie przy wykończeniach wewnętrzynch, sufity podwieszane, ściankli kartonowo-gipsowe, tynkowanie, murowanie
JASNO GROUP SP. Z O.O. - 2017-07-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań w formie szwedzkiego stołu, praca na 3/4 etatu w godz. 06:00-12:00
HOTEL Zaodrze Sp.z o.o. - 2016-01-19 - Opole (opolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i jadłospisem, wydawanie posiłków z uwzględnieniem gramatury i estetyki
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Stróże (małopolskie)