KUCHARZ Dębska Kuźnia oferta pracy BIURO PODRÓŻY "MARTEX"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 250 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji oraz gości hotelowych
Data publikacji: 2019-01-03
Lokalizacja: Dębska Kuźnia (opolskie)
Pracodawca: BIURO PODRÓŻY "MARTEX"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji oraz gości hotelowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 250 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębska Kuźnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chrząstowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 250 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie bez znaczenia lub gastronomiczne, doświadczenie w gastronomii jako kucharz
Nazwa pracodawcy: BIURO PODRÓŻY "MARTEX"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, dyplomy, certyfikaty
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: telefonicznie umówić się na spotkanie, Godziny : 9-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Chrząstowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębska Kuźnia
Ulica pracodawcy: Ozimska
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.01.2019
Oferta pracy ważna do: 28.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
SPORZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, UTRZYMYWANIE NA BIERZĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Łódź (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Luboń (wielkopolskie)
Możliwość przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Koblański - 2018-03-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłkówq
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków oraz napoi, sprzątanie w miejscu pracy, obróbka półproduktów
Centrum Usług Turystycznych Podróże Marzeń Barbara Jaśnikowska - 2016-01-28 - Długopole Dolne (dolnośląskie)
Magazynier
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wykonywanie podstawowych prac w zakładzie produkcyjnym związanych z prowadzoną działalnościa , operator wózka widłowego
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Sędziszów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Myszków (śląskie)
Znajomość budowy i eksploatacji użytkowego sprzętu. Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków. Właściwe zużycie środków spożywczych przeznaczonych na potrawy. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stanu sanitarnohigienicznego oraz zasad bhp na stanowisku pracy. Dbałośc o należyte wykorzystaie sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Znajomość stosowanych norm wyżywienia. Stałe podnoszenie kwalifikacji w dziedzinie kulinarnej. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. Niedopuszczanie do obróbki środków spożywczych o obniżonej jakości, nieświeżych, wskazujących na ich biologiczne lub chemiczne zanieczyszczenie.Pobieranie środków spożywczych z magazynu oddziału gospodarczego zgodnie z asygnatą ze zwróceniem uwagi na ich ilość i jakość. Utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych oraz sprzętu powszwchnego użytku. Przestrzeganie procedur systemu analizy krytycznych punktów kontroli HACCP w kuchni i stołówce oraz przestrzegania zasad GHP i GMP. Wykonywanie prac załadowczo - wyładowczych związanych z funkcjonowaniem stołówki wojskowej.
24 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-01-12 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z dołączonym do wniosku programem stazu
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Żywiec (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zamawianie towaru u dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw w punkcie gastronomicznym w tym:fast food, kurczaki z rożna, gyros, hot-dog,sałatki,zapiekanki itp.potrawy z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych w tym rożna gazowego, opiekaczy do gyrosa, opiekaczy do bułek, frytownicy.Porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, sporządzanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Nowa Sól (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań (potraw) arabskich oraz deserów, zapoznawanie się z nowymi przepisami, zamawianie produktów, kontakt z dostawcami.
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Łuków (lubelskie)
ochrona obiektu
Gwarant Poznań Sp. z.o.o - 2016-05-18 - Władysławowo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane wykształcenie zawodowe, Wynagrodzenie 3350zł miesięcznie.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2018-01-16 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2016-06-10 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
P{orządkowanie sal i pomieszczeń w przedszkolu, pomoc przy obsłudze dzieci. Miejsce pracy: Wrocław ul. WielkaKontakt kandydatów z pracodawcą: 71 367-87-40 lub kleks (at) przedszkole.wroclaw.plOferta pracy znajduje się w sali: Bb ,Ba, Gb ,Ga ,H
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządznie potraw kuchni wietnamskiej i azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
opracowywanie cyklicznych ekspertyz, opinii oraz ocen dotyczących stanu funkcjonowania samorządu terytorialnego i jego organów współpraca z instytucjami i organizacjami w zakresie objętym statutową działalnością pracodawcy udział w badaniach realizowanych przez pracodawcę udział w opracowywaniu koncepcji zmian aktów prawnych dotyczących samorządu terytorialnego udział w pracach komisji, podkomisji sejmowych i zespołów zadaniowych itp. udział w realizacji programów i projektów współfinansowanych ze środków zewnętrznych, w tym Unii Europejskiej przygotowywanie stanowisk i udzielanie informacji podmiotom zewnętrznym przygotowywanie materiałów/opracowań na potrzeby wydawnictwa NIST recenzowanie publikacji udział w konferencjach oraz sympozjach związanych z działalnością statutową jednostki
Narodowy Instytut Samorządu Terytorialnego Łódź - 2018-04-17 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i restauracji
LAZUROWY DWÓR Spółka z o.o. - 2016-04-08 - Sztutowo (pomorskie)
Wykonywanie obowiązków związanych z pracą fizjoterapeuty
NOWY SZPITAL w Kostrzynie nad Odrą Sp. z o.o. - 2016-07-08 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Gdańsk (pomorskie)
sporzadzanie potraw, dań , ciast kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Świlcza (podkarpackie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-05-16 - Polkowice (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, sprzątanie sali.
kontakt przez OHP - 2018-07-23 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Brzozów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
P.H.U. TIKA Karczma pod Strzechom Iwona Lis - 2016-03-11 - Górki Wielkie (śląskie)