KUCHARZ-CUKIERNIK Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-CUKIERNIK
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie wypieków, deserów i śniadań. Pomoc w przygotowaniu innych posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2019-05-31
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie wypieków, deserów i śniadań. Pomoc w przygotowaniu innych posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-CUKIERNIK
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: cukiernik*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.05.2019
Data zakończenia pracy: 31.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania wypieków, deserów
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: cukiernik*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.05.2019
Data dodania oferty pracy: 31.05.2019
Oferta pracy ważna do: 30.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 31.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 31.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a95a81f910b19567118756ffbdf1633e
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2015-12-08 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw regionalnych ze znajomością receptur potraw. Czytanie receptur w języku hinduskim. Wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 1 rok. Dobra znajomość jęz. nepalskiego i hinduskiego.
Shrijana Bhwetwal (Thapa) - Sahara Groups - 2016-04-25 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, wprowadzanie nowych dań
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2017-07-17 - Bochnia (małopolskie)
- obsługa klientów, przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2016-07-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie posiłków.
Firma Handlowa NARPOL A. i R. Gmiterek Spółka Jawna - 2017-03-02 - Narol (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów, obsługa klienta, obsługa biesiad i imprez plenerowych - praca na FoodTruckach. Możliwość przyuczenia do pracy. Mile widziani studenci. Praca w zakresie godz. pn. - ndz. 09.00 - 21.00 oraz obsługa imprez plenerowych. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-c. Możliwość podjęcia pracy w ramach umowy zlecenia. Praca na terenie Piły i okolic.
MANUFAKTURKA SMAKU BEATA PAŚNIEWSKA - 2018-05-11 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, obsługa sprzętu i jego konserwacja.
VECTOR FINANCE S.C. Barbara Oberda-Pyź Marek Nowak - 2018-08-30 - Hrebenne (lubelskie)
przygotowywanie potraw wg receptur (kuchnia polska, regionalna)
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2016-04-08 - Augustów (podlaskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya - 2018-09-03 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw regionalnych, zarządzanie produkcją, zamawianie produktów, obsługa klienta. Praca od pn do nd, w godz. 10.00-22.00 (system pracy równoważny z miesięcznym okresem rozliczeniowym) są dwa miejsca pracy ul. Sempołowskiej51 i Startowej 54 (wg grafików).
FIRMA TRANSPORTOWO-HANDLOWO-GASTRONOMICZNA RYSZARD DZIKI - 2019-05-31 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni ukraińskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni ukraińskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2018-03-02 - Wędrzyn (lubuskie)
praca w sklepie spożywczym, obsługa klienta i kasy fiskalnej, doświadczenie zawodowe mile widziane
FIRMA HANDLOWA DOMINO Leszek Dominiczak - 2017-11-16 - Stary Widzim (wielkopolskie)
naprawa maszyn, przewóz towaru
MICHALCZYK PRZEMYSŁAW PRZEM-HANDEL - 2016-06-07 - Olszanica (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości i przygotowywanie zamówień surowców
JOANNA KRASICKA HANDEL-USŁUGI - 2018-01-05 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Pozostali robotnicy wykonujący prace proste w przemyśle
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Mała Gastronomia Bar SMAKOSZ Z. Modzelewski Przasnysz - 2016-06-14 - Przasnysz (mazowieckie)
Wykonywanie prac powierzonych na budowach firmy.Praca w godzinach 7-16.
ESKA Sp z o.o. - 2019-04-12 - Kraków (małopolskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie innych potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy
Pizzeria Wiktoria - 2016-06-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem,praca - Włochy
Buksa Travel Sp. z o.o. - 2018-01-25 - Włochy (Włochy)
Przygotowywanie posiłków, koordynacja z osobami pracującymi podlegającymi, praca z miłym, młodym i doświadczonym zespołem. Proponowane wynagrodzenie 2250 zł - do uzgodnienia. Prac w weekendy i święta, pracodawca oferuje pakiet szkoleń.
Aurelus Edukacja Marzanna Słotwińska - 2019-04-17 - Bolesławiec (dolnośląskie)
obróbka wstępna produktów:sortowanie, mycie, oczyszczanie, rozdrabnianie, gotowanie, smażenie, duszenie, pieczenie, dekorowanie potraw, wykonywanie prac porządkowych
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalej, wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Łódź (łódzkie)
gotowanie potraw (zupy, mięsa, surówki)
"JULEX" Katarzyna Marzec - 2017-12-18 - Żory (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE KEBABU, SOSÓW WEDŁUG TURECKIEGO PRZEPISU, NOSZENIE CIĘŻKICH BLOKÓW NA KEBABMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY :BAR KEBAB UL. RYNEK 24, UL. KOLEJOWA 24PRACA W GODZINACH NOCNYCH :OD 10:00 DO 18:00, OD 18:00 DO 01:00,OFERTA ZGŁOSZONA POD INFORMACJĘ STAROSTY.
LARA ATES MESUT - 2018-06-01 - Dębica (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie dań
Grande Roma Cielemęcki Maciej - 2016-04-04 - Wojcieszyce (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu dziennym
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2017-09-22 - Kwidzyn (pomorskie)