KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Aurelus Edukacja Marzanna Słotwińska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, koordynacja z osobami pracującymi podlegającymi, praca z miłym, młodym i doświadczonym zespołem. Proponowane wynagrodzenie 2250 zł - do uzgodnienia. Prac w weekendy i święta, pracodawca oferuje pakiet szkoleń.
Data publikacji: 2019-04-17
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Aurelus Edukacja Marzanna Słotwińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Opitza 11, 59-704 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, koordynacja z osobami pracującymi podlegającymi, praca z miłym, młodym i doświadczonym zespołem. Proponowane wynagrodzenie 2250 zł - do uzgodnienia. Prac w weekendy i święta, pracodawca oferuje pakiet szkoleń.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Butto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, posiadanie książeczki sanitarno epidemiologicznej, doświadczenie gastronomiczne minimum 3 lata, znajomość systemu HACAP, dyspozycyjność, wysoka kultura osobista, zainteresowanie nowinkami gastronomicznymi.
Nazwa pracodawcy: Aurelus Edukacja Marzanna Słotwińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Opitza 11, 59-704 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godzinach 08.00-16.00 od poniedziałku do niedzieli, oprócz piątków, tel. 883317012, e-mail kontakt (at) aurelus.edu.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, Godziny : 08.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Opitza
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.04.2019
Oferta pracy ważna do: 15.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4ea134a0c8c46527740b6fd2ca890b7e
Podobne oferty pracy
kontrola jakości na procesach produkcyjnych i obsługa maszyn Blisterpacking Machine
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Radomsko (łódzkie)
- gotowanie i przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami klientów- przygotowywanie bufetu z przekąskami- dbanie o stan zaopatrzenia i przechowywanie towaru- zachowanie czystości dbałości powierzonego sprzętu
Spreewald Therme GmbH - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2015-12-02 - Rzgów (łódzkie)
sporządzanie potraw, bieżące prace na kuchni praca w systemie (6.00-14.00, 7.00-15.00, 11.00-19.00, 7.00-19.00)
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2015-12-03 - Zgorzelec (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, pomoc przy cateringach, organizacji imprez itp.
BBCK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-05 - Kocmyrzów (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Grzywna (kujawsko-pomorskie)
j.w.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Lublin (lubelskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Umiejętności kulinarne - gotowania. Praca 12 godzin co drugi dzień (godz. pracy 7-19). Wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania.
"DAG-BUD" JERZY KISIEL DOM WYPOCZYNKOWO REHABILITACYJNY LAWENDOWA PRZYSTAŃ - 2019-02-05 - Przewłoka (pomorskie)
Sprządzanie różnego rodzjau potraw, ciasta, napoje ,desery z zastosoawaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Miejsce pracy: Wrocław ul. Marco Polo Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefoniczny+ elektroniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Kontakt tel: 696-454-863
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Chmielnik (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 6.00- 14.00; wynagrodzenie 2500 zł brutto + premia
EDEN CATERING KAMILA ŻYWIECKA; BARKO SPÓŁKA CYWILNA KAMILA ŻYWIECKA, MAREK ŻYWIECKI - 2018-09-07 - Słupsk (pomorskie)
sporządzanie potraw
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem indyjskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-08-25 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej - według tradycyjnych przepisów oraz ich serwowanie zgodnie z tradycją oraz sztuką.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-06-16 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie oraz kalkulacja posiłków, dbanie o czystość w kuchni, przygotowywanie jadłospisu, zabezpieczenia żywności.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Zblewo (pomorskie)
przygotowanie posiłków dla grup kolonijnych przebywających w ośrodku ( Wisła - Baza kolonijna "Patelniok")
"POLTUR" Polska Sp. z o. o. - 2016-06-16 - Wisła (śląskie)
Gotowanie barszczu, serników, smażenie placków ziemniaczanych, solanki, blinówSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handl.-Prod.- Usług. Gastronomiczna Olszar Jan Urszula - 2016-09-12 - Brenna (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Praca w godzinach od 7:00-15:00WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, 6 miesięcy doświadczenia zawodowegoKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-07-21 - Jarosław (podkarpackie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-11-04 - Warszawa (mazowieckie)
praca w dziale garmażerii zakładów mięsnych
Zakłady Mięsne Mielczarek Sp.z o.o. - 2016-05-20 - Komorniki (wielkopolskie)
Koordynowanie pracy kuchni, pobranie produktów od intendenta i dbałość o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków, przygotowywanie posiłków.Praca w godz.6.00-14.00
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii w Ustce - 2017-08-07 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2017-08-04 - Sopot (pomorskie)