KUCHARZ R109/4746-1882/17 Włocławek oferta pracy BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ R109/4746-1882/17
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw
Data publikacji: 2017-12-29
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jerzego Bojańczyka 7, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R109/4746-1882/17
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, dyspozycyjność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Jerzego Bojańczyka 7, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Jerzego Bojańczyka
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.12.2017
Oferta pracy ważna do: 31.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ostrzenie narzędzi, dojazd do klientów - dostawy, prace w magazynie, prace porządkowe - konserwacja
"FABA" Spółka Akcyjna - 2016-12-29 - Zielona Góra (lubuskie)
utrzymanie oddziału i pomieszczeń przyległych w należytym stanie sanitarno-higienicznym i porządkowym oraz pomoc przy czynnościach pielęgnacyjnych pacjenta.Praca w Szpitalu Kolejowym w Wilkowicach - Bystrej od pn. do nd. w godzinach 7.00-14.35 lub 7.00-19.00 wg ustalonego grafiku w równoważnym systemie czasu pracy, w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy.
SPZOZ SZPITAL KOLEJOWY W WILKOWICACH-BYSTREJ - 2018-02-13 - Wilkowice (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Zaścianki (podlaskie)
Obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2018-05-02 - Pawłowiczki (opolskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw z kuchni orientalnej, zorganizowanie pracy w kuchni według przepisów na potrawy
Nguyen Van Quang - 2017-09-21 - Żyrardów (mazowieckie)
przyjmowanie i wydawanie towarów na podstawie dowodów rozchodowych, sporządzanie odpowiedniej dokumentacji, obsługa skanera magazynowego, załadunek i rozładunek zamówień, obsługa systemu magazynowego, obsługa wózka widłowego, podnoszenie ciężarów
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością wydawanych posiłków, zarządzaniem budżetem
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchniI zmiana 7-15 pn-ptWynagrodzenie od 1850 brutto uzależnione od umiejętności
Przedsiębiorstwo Handlowe "JAGA" Ewa Kurs - 2016-02-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
GASTRO CENTER & FINANCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-16 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie posiłków i obsługa gości
Przedsiębiorstwo ZEMAR Marek Hornowski Radzyń Podl. - 2016-03-18 - Domaszewnica (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OBIADOWYCH, PRZYGOTOWYWANIE MIĘS, ZUP, DODATKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU KUCHARZA;MIEJSCE PRACY - RESTAURACJA PRACOWNICZA NA TERENIE AMAZONA W SZCZECIN/KOŁBASKOWO;MOGĄ BYĆ OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIKONTAKT Z PRACODAWCĄ-TELEFONICZNY 797023884 LUB CV NA E-MAIL: praca (at) compass-group.pl
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-28 - Ustowo (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, odpowiedzialność za produkcję, odbiór towaru z magazynu; umowa na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.30- 15.30
Centrum Kształcenia Praktycznego - 2017-09-26 - Słupsk (pomorskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Tarnów (małopolskie)
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deserów, ciast, dekorowanie posiłków i wyrobów kulinarnych, sporządzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych posiłków i wyrobów kulinarnych, kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Zielona Góra (lubuskie)
doświadczenie na ww stanowisku
Jerzy Wawrzyniak - 2016-11-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Pałac Łazienkowski Dariusz Chałoński - 2017-04-12 - Staszów (świętokrzyskie)
gotowanie, samodzielne przygotowywanie posiłków, zarządanie zespołem (oferta GCP Konoiecpol)
Firma Handlowa "ZAWISZA" Restauracja "CEZAR" Aleksandra Zawisza - 2016-12-05 - Dąbrowa Zielona (śląskie)
dekorowanie,zapoznanie się z techniką podawania dań głównych,przystawek,deserów, wydawanie potraw,obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygiełzów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie imprez okolicznościowych, kateringów, obsług arestauracji hotelowej, istnieje mozliwosć przyuczenia do zawodu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-02-22 - Rochna (łódzkie)
BIEŻĄCA OBSŁUGA KLIENTA, SPRZEDAŻ PRODUKTÓW OFEROWANYCH PRZEZ SKOK, PRZEPROWADZANIE AKCJI MARKETINGOWYCH
RZESZOWSKA SPÓŁDZIELCZA KASA OSZCZĘDNOŚCIOWO-KREDYTOWA IM. BPA J.S. PELCZARA - 2017-06-26 - Rzeszów (podkarpackie)
dbanie o czystość stanowiska umiejętności gotowania dań z menu restauracji
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2016-05-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-11-29 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-01-04 - Starowa Góra (łódzkie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie , podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)