KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Sanok oferta pracy ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
Data publikacji: 2018-09-03
Lokalizacja: Sanok (podkarpackie)
Pracodawca: ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jagiellońska 5, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sanok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sanocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sanok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Data zakończenia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Jagiellońska 5, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sanok
Ulica pracodawcy: Jagiellońska
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 03.09.2018
Oferta pracy ważna do: 17.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz do bufetu
WIELKOPOLSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2016-08-18 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
SALA BANKIETOWA Teresa Borycka - 2016-04-08 - Strzałków (łódzkie)
Przygotowywanie i produkcja posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Roma Sokołowski Zbigniew - 2017-06-27 - Płock (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie pizzy oraz innego typu potraw
BOGUSŁAW ŻOŁNIEREK PIZZERIA MATRIX - 2017-08-11 - Biały Kościół (małopolskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie prac instalacyjnych, serwisowych i konserwacynych w zakresie systemów CCTV, SWIN, ACC, SAP
INTERCONTROL POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-06 - Kościan (wielkopolskie)
Praca w restauracji - pizzerii. Przyrządzanie pizzy i innych posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Maszewo Duże (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Garwolin (mazowieckie)
wykonywanie usług transportowych, załadunek towarów.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Janowiec Wielkopolski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących. Przygotowywanie wyżywienia w ramach wyżywienia zbiorowego-przedszkolnego. Przygotowywanie przekąsek. Przygotowanie i obsługa usług cateringowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Legionowo (mazowieckie)
Malowanie, okuwanie, zgrzewanie wyrobów tekstylnych, oklejanie, uzupełnianie, nakładanie farb na wyroby tekstylne, przeszywanie wyrobówtekstylnych. Przygotowanie wyrobu tekstylnego do montażu na podstawie schematu (rysunku) technicznego lub instrukcji przedstawionej w formie graficznej. Zgrzewanie plandek na zgrzewarkach.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Częstochowa (śląskie)
UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W PRZYDZIELONYCH POMIESZCZENIACH, PRZESTRZEGANIE WEWNĘTRZNYCH ZARZĄDZEŃ I REGULAMINÓW USTALONYCH PRZEZ DYREKCJĘ SZKOŁY; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE;
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, deserów. Obsługa klientów.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta Głód-Torki - 2017-01-19 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, dania a'la carte
ŁUKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2017-07-03 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Roboty budowlane: murarskie, tynkarskie i malarskie
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Łódź (łódzkie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
Firma Handlowo Usługowa WEDETA s.c. Edward Ukleja, Teresa Ukleja - 2017-12-04 - Zgórsko (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków do szkół i przedszkoli - catering.
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2016-04-01 - Suchoraba (małopolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 792-247-401) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 68, 40-671 Katowice).
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2016-04-26 - Katowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw i dań. Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidu.
Cafe, Restauracja " WALENTYNKA" Kremzer Stefania - 2016-05-04 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw. Bar na basenie.
RISSNET Sylwia Jaworska - 2016-10-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchnii indyjskiej
Katarzyna Villa MASUM KEBAB - 2018-03-23 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowanie wstepne potraw mięsnych, rybnych, mącznych ze szczególnym wskazaniem kuchni Ukraińskiej. Obróbka termiczna, gotowanie klasyczne, pieczenie, smażenie klasyczne w urządzeniach Rational, piece konwekcyjne.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Słubice (lubuskie)
analiza kosztów, analiza bilansowa RZS, sporządzanie wniosków kredytowych i na dotacje unijne
PERFEKT-METAL Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-04-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie, podawanie potraw i deserów z zakresu kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Gdynia (pomorskie)